Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Popotniški zmenki » Absolvent, KRETA
| Blaž - Absolvent, KRETA |
Pozdravljeni! Letos grem skupaj s sošolci na absolventa, na Kreto, 2. termin: 23.9. - 3.10. Ker pa si ne bi rad samo 10 dni uničeval jeter in zamujal priložnosti za raziskovanje tega otoka, sem se odločil, da za kak dan, dva, najamem/o avto/skuter in grem/o malo naokoli (tudi couchsurfing verzija). Sošolci se za zdaj niso izkazali za najbolj navdušene nad to idejo, zato me zanima, če je kdo tukaj s podobnimi interesi? V tem primeru mi lahko pišete na: blaz.cc@gmail.com LP, Blaž |
Dodan: 07. 09. 2008 @15:09:04
|
Odgovori |
| Neja - Re: Absolvent, KRETA |
| Mojemu sošolcu, ki si je hotel rentat avto, niso pustili. Že vodič jim je kao prepovedal rentanje zaradi varnostnih razlogov (seveda, alkohol), pa tudi v tur. pisarni mu niso dovolili, ker so očitno vedeli, da je na absolventu. Če se ne motim, imaš neke izlete tudi vključene v program, seveda za dodatno doplačilo, za kakšno hudo popotništvo pa tako ali tako na absolventu ni najbolj časa oz. namena. Ravno zato, ker sem sama ne-najbolj-alkoholičarski-tip (pač, zaooznela absolventka, heh) sem šla na svoj absolvent, 1 mesec v Mehiko. Srečno! |
Dodan: 07. 09. 2008 @16:26:17
|
Odgovori |
| Robi - Re: Absolvent, KRETA |
| :) Brez skrbi, ne boš si samo uničeval jeter, pač pa tudi želodec in pljuča in... še kaj se da uničit. Skratka - vzemi si izlete, ki jih lahko doplačaš, se mi zdi, da je en "paket" teh izletov, ki vsebujejo več ogledov, kot pa fešt, čeprav nikar ne izpusti "Boat", "Beach" partyja in grškega večera...No, pa tudi "Hit" party je zakon... joj. Kreta je zelo velika za pogledat in dol si lahko mirne duše 14 dni kot turist in hodiš okoli, absolvent pa je en sam in verjemi, ko boš po 3 urah spanja cel zmačkan stal na ruševinah Knossossa, si boš mislil - joj, kaj jaz tu delam :P... Skratka - uživaj, jaz upam, da bom še lahko šel 1x dol... (BTW - jetra se dobro regenerirajo ;)) LP Robi |
Dodan: 07. 09. 2008 @21:34:51
|
Odgovori |
| Blaž - Re: Absolvent, KRETA |
Odkrito povedano, imam že kar nekaj izkušenj s potovanji/rentanji avta/mladinskimi potovalnimi agencijami. Tisti njihovi izleteki so običajni "totalni rip of", tako da ni šanse, da še jim dam kak dodatni evro. Glede na to, da bomo na otoku 10 dni, mislim, da ne bo problema it za kakšen dan ali dva ven iz "dogajanja" :) Drugače pa hvala za nasvete. LP |
Dodan: 07. 09. 2008 @21:42:38
|
Odgovori |
| Robi - Re: Absolvent, KRETA |
| No - dejstvo je, da bi za ta denar, ki si ga plačal Collegiumu, lahko šel last minute za 10 dni v Turčijo all inclusive v ****hotel... Ampak - za ta denar dobiš samo streho nad glavo. Na ladji, na poti dol, ti bojo predstavili možne oglede + partije. In verjemi, vsekakor boš doplačal še vsaj 100€ za paket izletov, sicer boš res sam okol hodil in raziskoval otok, ker se 99% osebkov odloči za te pakete... Oberejo te do zadnjega... :P Pa srečno! Lp |
Dodan: 07. 09. 2008 @22:31:12
|
Odgovori |
| katja.m - Re: Absolvent, KRETA |
| Živjo, mi smo bili pred 2leti na Kreti (prav tako absolventski izlet) in so si nekateri sošolci rentali avto brez problema... so se dobili 4 skupaj in jih je zato prišlo veliko ceneje kot če bi vsak posebej vzel isti izlet prek Collegiuma, tudi ceste na Kreti so kr uredu označene, če maš pa še kak zemljevid ti pa sploh ne more bit nič hudega... edino malo se moraš privadit na njihov način vožnje :)) lp |
Dodan: 08. 09. 2008 @08:24:19
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
|