Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » Portugalska

Port - Portugalska
Odloču sem se odpret temo, ker vse kar je na forumu je nekako zastaralo in pa večina se gre o letalih. Nameravam letet v Porto in potem nazaj iz Seville. Zanima me kaj vse je zanimivega za videt na poti? Vprašam najprej vas tukaj ker mi ni še uspelo priti do LP. V mislih sem imel nekako Porto - Coimbra - Lisbona - Faro - Sevilla. Vse informacije v zvezi z relacijo Porto - Sevilla so dobrodošle.
 Dodan: 05. 09. 2008 @16:09:36
Odgovori 

- Re: Portugalska
cascais, 30 km z od lizbone...drugače pa belem z okolico, pogled na tejo, oba mostova, tut ful lepo. pa itak je cela portugalska najlepša:)
 Dodan: 05. 09. 2008 @19:19:39
Odgovori 

martina - Re: Portugalska
tud jst in še dve prijateljici smo šle podobno pot v 14 dneh. mene je bila lizbona res zakon, čeprav sem prav antimestni turist. res enkratno mesto z dušo in predvsem fuuul dobrimi klubi. Drugače je ful lepo it iz lizbone v sintro, pa potem na cabo de roca-najbolj zahodni del evrope, ker je res lepo....ma res, portugalsko je cela lepa.
 Dodan: 08. 09. 2008 @20:34:01
Odgovori 

soncek - Re: Portugalska

Hej, ja tut jest neki nameravam obiskat portugalsko, me pa zanima kako boš letel dol- mislm si že naredu kšn plan. Sama sm neki gledala lete iz Milana. Drgač sm pa dobila že neki informacij, da je fajn it pogledat Bucacco-gozd, Coimbro, Obidos. No mal je še za raziskat.

lp

p.s.: kdaj pa maš namen it?

Dodan: 09. 09. 2008 @16:08:20
Odgovori 

Port - Re: Portugalska
Imel sem namen v drugi polovici oktobra, mogoče tudi november. Odvisno od cen letalskih kart. Jst sem tudi gledal lete iz Milana (Ryanair), so poceni in vlak Milano - Trst tudi ni drag, tako da sem računal vlak + letalo, da bi prišel pod 100€. Kje je ta gozd?? To bi znalo bit zanimivo ja...
 Dodan: 09. 09. 2008 @18:11:31
Odgovori 

Buco - Re: Portugalska
Kako pa je kaj vreme oktobra in novembra dol? Je to dober čas za obisk?
 Dodan: 11. 09. 2008 @20:33:57
Odgovori 

soncek - Re: Portugalska

Ja vreme, kokr je men znano je definirano poletje do oktobra, tk da jest jo mislm ucvret kr takoj začetk oktobra ;), da še mal kej v morje skočmo. Drgač pa tist gozd k sm omenila je treba še mal po netu pogledat kva je to, nej bi se imenoval Bucaco, al je to kraj sej nevem. No če misl it kdo kšn podobn termin dol nej pa kr sporoči ;)

Dodan: 11. 09. 2008 @22:16:41
Odgovori 

šajni - Re: Portugalska
čao. mi2 s fantom se odpravljava 30.9. na portugalsko za 14 dni. greva z letalom: benetke-pariz-porto. šla bova od severa proti jugu. natančnega plana nisva naredila, sva si pa označila mesta, ki si jih želiva ogledati. potovala bova z vlakom. spala bova v hostlih in kampih. nazaj bova šla iz fara. mogoče se vidimo.:)
 Dodan: 21. 09. 2008 @22:07:47
Odgovori 

mm - Re: Portugalska

S kolegico se prav tako odločava za portugalsko v drugi polovici oktobra...

Nimava še plana kaj in kdaj pogledati in kam leteti vsekakor pa me zanima, če kdo ve kakšne so dol cene (vlaki, avtobusi, prenočišča...)

Hvala za vse info

Dodan: 22. 09. 2008 @09:50:58
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: