Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » BUENOS AIRES

petra - BUENOS AIRES
Odhajam zivet v argentino. je kdo tam doli in navezemo malo stike. Grem v oktobru. hvala
 Dodan: 30. 08. 2008 @00:08:55
Odgovori 

ales - Re: BUENOS AIRES

Zivjo, Petra!

Jaz grem v Argentino konec novembra za 3 mesece, ne vem se tocno v kateri predel (San Telmo ali malo ven iz mesta - Acasusso - se moram se odlocit) lahko mi pises na thorstengroup@gmail.com, pridem pa zaradi spanscine, tanga, pa rad bi obiskal Patagonijo in Mendozo in Iguazzu Falls in seveda dodobra zacutil utrip BA, ki slovi po tem, da nikoli ne spi.

lp, Ales

Dodan: 30. 08. 2008 @10:51:00
Odgovori 

- Re: BUENOS AIRES
hola. mene pa zanima kako ti je uspel ta podvig..sama namrec ze nekaj casa razmisljam o zivljenju v juzni ameriki,predvsme argentini.si si nasla dleo?spansko verjento znas?gres za eno leto ali za kaj dlje? hvala
 Dodan: 30. 08. 2008 @17:43:25
Odgovori 

w - Re: BUENOS AIRES
konec decemrba bom v ba,drugace pa ze prej celo argentino prekruzal,ja ba je baje mega,gay meka torej se full veselim:) ce pa zeli kdo od vaju kako rect ko sta doli konec decembra okoli novega leta pa povejta
 Dodan: 30. 08. 2008 @21:31:19
Odgovori 

- Re: BUENOS AIRES
jaz sem nekaj čas živela v madridu, zdaj tudi odhajam v BA zaradi plesa in študija in dela...nič še nimam organizirano doli, ampak se vse najde:)
 Dodan: 08. 09. 2008 @08:36:27
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: