Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Letalske karte » Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!!
| franci - Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| Danes se je prijatelj prijavil za let in ugotovila sva , da je ta letalska družba spet na rahlo skrit način podražila nekatere storitve. Pri prijavi je sedaj za prioritetno vkrcavanje potrebno po novem plačati že 5€ za eno stran oziroma 10 za povratni let ( ped časom 4 oz.8 ). In za čekiranje na letališču je sedaj potrebno plačati 5€ oziroma 10 za povratni let- prej 4 oz.8. Ravnoi tako je potrebno za plačilo s kreditno kartico plačati po 5€ za vsako osebo za vsak let. No, ko nas gre 6 v London in nazaj, je to kar 60€ bančnih stroškov. Ne me j...., toliko ne kasira nobena banka, to je pač strošek, ki ga zaračuna Ryainair . OK, je pa res , da so ta vikend nekateri leti z taksami vred nesramno poceni, torej za pot iz Trsta v London in nazaj lahko kakšen torek ali četrtek v oktobru plačaš samo 2€. Plus tisti gornji stroški, no najmanj provizija za Eurocard mora biti zraven, drugemu se da izogniti. Navidezno poceni, potem pa....... Ampak še vedno so najcenejši. Kaj šele drugi počnejo ?!?? Sem malo se poskušal prijaviti pri drugih nizkocenovnikih, drugi so pa res mojstri za izračun končne cene potovanja !! |
Dodan: 29. 08. 2008 @15:12:23
|
Odgovori |
| marko - Re: Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| Dodatek za placilo s kreditno kartico imajo ze kaksno leto, tako da ne zdaj jamrat. Uporabi Viso Electron, pa bo ok. Prioriterno vkrcavanje pa je itak samo za upokojence, do sedaj nisem nobenega drugega videl. Checkin se na letaliscu placuje tudi ze sigurno vec kot pol leta (v nekaterih drzavah, kjer online check in ni delal, je bil brezplacen). Sprintaj si doma boarding pass, pa ne bos imel problemov. Drugace pa -> www.adria.si. Sem preprican, da ne bos nic doplacal za check in. Lep pozdrav. |
Dodan: 29. 08. 2008 @15:29:05
|
Odgovori |
| s - Re: Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| viza electron je resitev, nic stroskov |
Dodan: 30. 08. 2008 @21:33:26
|
Odgovori |
| franci - Re: Ryainair -VIŠJI DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| Jaz sem samo napisal, da so se dodatki podražili, nič drugega. In da so včasih bili manjši, zdaj pa se kar naprej povečujejo. Verjetno tudi veste, da pred letom dni NI BILO treba plačati za Priority boarding ob on-line čekiranju, potem so ga pa uvedli.Dodatek. In sedaj podražili. Sicer pa sam potujem vsaka 2 meseca z njimi in to vem. In grem s takomalo prtljage, da se vedno on-line čekiram. Ni problema. Zmotilo me je le, ker se te usluge njihove "dodatne" usluge non-stop dražijo. Btw: ali lastniki TRR pri NLB sploh lahko dobimo Viso Electron. Ali jo kdo ima v povcezavi z NLB ? |
Dodan: 31. 08. 2008 @11:43:40
|
Odgovori |
| franci - Re: Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| Res je tudi, da je dodatek za plačilo s kreditno kartico že kakšna 4 leta, ko sem prvič letel z njimi. Ampak takrat je bil po 3€ na let, nato 4, sedaj je 5 €. Pa saj je v redu. Sedaj bomo leteli v London, za karte in takse smo dali 14 €, za provizijo za plačilo s kartico pa so si zaračunali samo 70 €. Nikjer ceneje, garantirano ! Karte za tja si bomo sprintali doma, za nazaj pa v internet cafeju, ker bomo več dni tam . :) |
Dodan: 31. 08. 2008 @11:51:24
|
Odgovori |
| Jan - Re: Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| Ali pri plačilu z viso electronik niti niti tistih stroškov za bančno transakcijo (10€ na potnika), ali samo stroška kreditne kartice? |
Dodan: 02. 09. 2008 @14:33:42
|
Odgovori |
| franci - Re: Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| Ja očitno ni tega stroška, ker to ni kreditna kartica, ampak plačilna in ti takoj postrgajo dol denar z računa. V bistvu je to tako kot če bi plačal z Maestro, s katero pa ni mogoče. |
Dodan: 03. 09. 2008 @00:55:35
|
Odgovori |
| s - Re: Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| sem klical na abanko kjer to kartico izdajajo,otvoritev računa-gotovinskega je 4 evre,kartico ti dajo zastonj,torej nobenih drugih stroskov,se splača po moje,res pa je,da mislim,da je ryanair to samo zasasno naredil,da je 1 evro al nc evrov placilo s to kartico |
Dodan: 03. 09. 2008 @07:40:25
|
Odgovori |
| jaka - Re: Ryainair - Višji DODATKI k nižjim cenam kart !!!! |
| Ja, si gledal cene hrane v svoji najbljizji trgovini? SI mogoce opazila, da letijo v nebo. Si gledal ceno nafte, ceprav je sedaj mocno padla. Ce se zelis se cemu cuditi, si pa oglej se takse rednih letalskih druzb. |
Dodan: 03. 09. 2008 @09:26:00
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
|