Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Prenočišča v tujini » Prenočišče Paris

March - Prenočišče Paris
Iščeva prenočišče v Parizu od 13.9. do 17.9.2008. Kakšni predlogi? (želiva bližino metroja)
 Dodan: 04. 08. 2008 @14:51:13
Odgovori 

nina - Re: Prenočišče Paris
ja odvisno kako zahtevna sta...želje?
 Dodan: 04. 08. 2008 @15:30:33
Odgovori 

cesnja - Re: Prenočišče Paris
Ja jst sm par let nazaj bivala v takem luštnem hostlu na Montmartru. Pa mi je blo blizu in metro, nočno dogajanje, skratka vse na dohvat ruke:) Se pa imenuje Coulaincourt Square... se mi zdi da... pa skulirani na recepciji so bli, neka mala kuhnca, sobe pa dost pocen, mičkene, z neko kolanco lih tok da se splahneš:) ampk sej pravm, simpatičn hostl. bodi fajn
 Dodan: 05. 08. 2008 @01:07:05
Odgovori 

Pierrette - Re: Prenočišče Paris

Tole je link do enega hostla, ki se nahaja na Republique. Metro je blizu (sicer pa so metroji posejani kar na gosto, tako da prav dalec ne mores biti). Republika se nahaja tudi dokaj blizu samega centra (max pol ure pes in le 3 postaje z metrojem= 10 min). Še en plus je pa, da se ful linij metroja tam križa.

http://www.hihostels.com/dba/hostel020131.en.htm

Cena je pa 22e na noč, dobiš zraven se samopostrežni zajtrk, tam je tudi hladilnik (skupni), na voljo je tudi internet.

Dodan: 05. 08. 2008 @10:16:37
Odgovori 

March - Re: Prenočišče Paris

Najlepša hvala za odgovore.

Nina, največja želja je nizka cena. Praktično potrebujeva samo prenočišče, ker bova cele dneve okoli..vseeno pa ne bi rada doživela takega prenočišča kot sem ga v Londonu pred kratkim- sobo z osjim gnezdom in kapljicami vode v kopalnici.

Dodan: 05. 08. 2008 @10:38:27
Odgovori 

Ana - Re: Prenočišče Paris

uau, ta link od Pierrette - zveni super! To je tocno tisto, kar jaz iscem.

hvala lepa!

Dodan: 11. 08. 2008 @14:52:58
Odgovori 

Joc - Re: Prenočišče Paris

Daj porocajta kje sta prespalal,jaz namreč s punco potujem v oktobru.

lp

Dodan: 16. 09. 2008 @00:16:15
Odgovori 

pariz hostel - Re: Prenočišče Paris
Nazadnje sem bila v hostilih pred 2. leti- najbrz je se isto, priporocam pa Blue Hostel blizu Gare de Lyon (25 evrov- ni zajtrka), pol je za 22 e hotel Ariane na 10 okrozju, na 17. pa je D'ARTAGNAN, samopostrezni zajtrk, cist in prijeten hostel, le da je malo ven, ampak razdalje v Parizu se mi sploh ne zdijo problem. Hostel na Republique mi ni bil vsec, tisti na Montmartru pa se mi zdijo umazani.
 Dodan: 16. 09. 2008 @11:16:54
Odgovori 

Lionel - Re: Prenočišče Paris
Živjo! Jaz sem bil letos v Parizu. In ena izmed poceni možnosti je tudi Youth Centre International. In kolikor jaz vem so tam organizirane jezikovne šole in podobno. Jaz sem prespal tam. In moram reči da je zelo dobro urejeno, čisto, preprost zajtrk in praktično v mestu. link: http://www.cisp.fr/cisp/index.asp?ln=us
 Dodan: 16. 09. 2008 @20:08:00
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: