Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » MAROKO

popotnica - MAROKO
živjo! zanima me ali ima kdo kakšne napotke za potovanje v Maroko?ali je res casablanca nevarna?kako je kaj s prevozi?kaj se splača pogledati v marakešu?hvala
 Dodan: 23. 07. 2008 @08:50:50
Odgovori 

Neja - Re: MAROKO

čaw!

jaz sem bila tam februarja. v marakešu ne smeš spustiti jardin majorele, medine in jamaa el fna. če misliš potovati po maroku se ti to najbol splača z avtobusi, ampak se raje odloči za turistične linije kot pa za redne linije. splača se ti potovati tudi z vlaki. odvisno od povezav. če rabiš kakršnekoli informacije lahko pustiš mail pa ti pošljem še kak nasvet, izkušnjo, imam pa tudi nekaj kontaktov za hostle, če te zanima.

lp, neja

Dodan: 23. 07. 2008 @13:33:43
Odgovori 

Maša - Re: MAROKO
Nisem sicer Neja vendar me kljub temu zanima popotovanje po maroko, pa bi rabila še kakšno informacijo nothing1060@gmail.com
 Dodan: 27. 07. 2008 @10:26:57
Odgovori 

mateja - Re: MAROKO

prevozi - kjer se da, priporocam vlak, drug razred je podoben nasim, tako da ne zapravljaj za prvi razred. avtobusi - CTM je cistjesi kot tisti za domacine (sicer malnkost drazji). ne vem, kako tvoj zelodec prenasa te zadeve... sicer pa je mogoce najboljsa izbira t.i. 'grand taxi'. to so veliki mercedesi, kamor se napoka 7 ljudi - 4 zadaj, spredaj sofer + 2. taksi deluje na principu, da odpelje, ko se napolni. S prijateljico sva dostikrat placale za 3 mesta, da smo zadaj normalno sedeli, ker ti sicer po 4 urni voznji marsikateri del telesa 'zaspi' :) pri taksijih je fino dolgo destinacijo razbiti na vec delov - lazje dobis sopotnike, tako da se ustavljas na 'medpostajah'. ampak glede na to, da gres tja v sezoni, bo verjetno dovolj ljudi za na pot.

glede casablance- tam sem bila samo eno noc. toliko, da sem sla zjutraj pogledati Hassana II. Casablanca je bila sicer najbolj neprijetno mesto od vseh, tako da jo bom naslednjic izpustila, ker po mojem mnenju zivi samo od imena. Je pa res, da bi mi bila mogoce bolj vsec, ce bi tam ostala kak dan vec.

Po marakesu sem hodila sama in vecinoma po neturisticnih trznicah. brez tezav. je pa res, da sem vecinoma imela dolge rokave in hlace in nisem poskusala izstopati. za zvecer mi je pa malo zal, ker nisem vztrajala, saj sem na vsakem koraku naletela na koga, ki me je zacel ogovarjati in malce 'dvoriti', tako da sem se hitro spokala nazaj v hostel in nisem dozivela tistega pravega nocnega dogajanja na trgu. drugic ;)

sicer pa priporocam, da ljudjem odzdravljas (pa tudi, ce hodis naprej - samo ignorirat jih ne). ne vem, kako je v sezoni, jaz sem bila tam v aprilu in izmenjala tiste osnovne fraze prijaznosti z vsakim drugim domacinom. nisem pa imela nikakrsne slabe izkusnje. maroko je cudivit,

Dodan: 28. 07. 2008 @11:01:39
Odgovori 

kr en - Re: MAROKO
Grand taxi-ji najboljša izbira?Men se je zdela daleč najslabša,5 ljudi sedi na zadnjih sedežih,ne vem,kaj je tuki tako fascinantnega?
 Dodan: 05. 08. 2008 @22:55:51
Odgovori 

Petra - Re: MAROKO

Živjo.

5 tednov po Maroku me je izučilo- čim dlje od velikih, glavnih mest! Prevozi 100 % CTM. Atlas je vreden ogleda, zelo poceni, malo barantanja, prijazni, odkriti ljudje.

Dodan: 20. 08. 2008 @13:19:05
Odgovori 

suzana - Re: MAROKO

Lep pozdrav!

Tudi midva s fantom se odpravljava v maroko čez dva tedna. Mene v bistvu zanima kako je s hostli oz. prenočišči, kje se gibljejo cene za prenočitev? Zanima me tudi kako je s hrano, na kaj naj bova pozorna?

Dodan: 29. 08. 2008 @12:57:46
Odgovori 

Marko - MAROKO
Hi! Jaz sem si včeraj kupu letalsko karto za Maroko (21.12.-3.1.09) in že komaj čakam, da ga grem spet mal tripat. Vi se kar razpišite z nasveti, bo kak tud meni prav prišeu, kljub temu, da imam v Safiju prijatelja!
 Dodan: 29. 08. 2008 @17:54:23
Odgovori 

Teja - Re: MAROKO

NEJA!

Prosila bi te, če se mi javiš na e-naslov: ajet79@hotmail.com. V decembru namrevam skočiti v Maroko pa bi mi dobrodošli kakšni uporabni nasveti.

Se tipkava.

Dodan: 03. 10. 2008 @18:55:54
Odgovori 

Sandra - Re: MAROKO
Marko, kje si nabavil letalsko karto in koliko si placal. Pusti kontakt, mi gremo v tem terminu tudi v Maroko
 Dodan: 04. 10. 2008 @13:48:20
Odgovori 

Marko - MAROKO

Hi!

@Sandra: sem šele sedaj opazil za tvoj post. Prijatelj in jaz potujeva z EasyJetom iz Milana. mail: cudeznidecek@yahoo.com

Za vse tiste, ki boste v Maroku med 27.12.08 se lahko pridružite festivalu, ki ga organizira moj prijatelj iz Safija.

Event: fiesta del mar

"festival fiesta del mar, sahaaaa koyo"
What: Concert
Host: Fiesta del Mar
Start Time: Saturday, December 27 at 9:45pm
End Time: Sunday, December 28 at 12:45am
Where: lalla fatna beach, Safi, Morocco

kaj se do dogajal: ragga, dancehall, gnaoua, electro, latino, percussion, reggae,...nastopi afriških skupin, afriška folklora,...

več na: www.fiestadelmar.c.la

jaz bom tam, se vidimo ;)

Dodan: 20. 11. 2008 @10:32:21
Odgovori 

Marko - MAROKO

Hi!

@Sandra: sem šele sedaj opazil za tvoj post. Prijatelj in jaz potujeva z EasyJetom iz Milana. mail: cudeznidecek@yahoo.com

Za vse tiste, ki boste v Maroku med 27.12.08 se lahko pridružite festivalu, ki ga organizira moj prijatelj iz Safija.

kaj se do dogajal: ragga, dancehall, gnaoua, electro, latino, percussion, reggae,...nastopi afriških skupin, afriška folklora,...

Dodan: 20. 11. 2008 @10:33:58
Odgovori 

Marko - MAROKO

Hi!

@Sandra in Neja: sem šele sedaj opazil za tvoj post. Prijatelj in jaz potujeva z EasyJetom iz Milana. mail: cudeznidecek@yahoo.com

Dodan: 20. 11. 2008 @10:36:53
Odgovori 

Marko - MAROKO

se opravičujem za 3 podobne poste-neki komp zajebava ;)

lp

Dodan: 20. 11. 2008 @10:40:03
Odgovori 

Nina - Re: MAROKO
Kok je pa kej vstopnina za festival? (sem gledala na strani pa mi francoščina ne leži najbl) Jz pa brat sva takrat dol, tko da možno, da priletiva pogledat :)
 Dodan: 20. 11. 2008 @19:19:03
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
Zaradi zanimive ponudbe.
Ker želim preizkusiti nekaj novega.
Ker rad/-a potujem v skupini.
Ker so mi to priporočili drugi.

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: