Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » tajska- Laos-Kambodža-VIZA

Smeško - tajska- Laos-Kambodža-VIZA
Živjo! Jaz imam pa vprašanje za popotnike, ki so že prepotovali Tajsko, Laos in Kambodžo.. Zanima me, kako ste urejali z vizo med Tajsko in Laosom in kako na meji med Laosom in Kambodžo? Tajsko- laoško mejo imam namen prestopiti med Chiang Kong in Huay Xai, laoško- kamboško pa med Voen Kham in Dom Kralom- zanima me, če se da dobiti vizo na meji, ali si jo moram priskrbeti že prej, kje in pa kolikšne so cene ter koliko dni traja izdelava? Hvala!
 Dodan: 19. 07. 2008 @00:08:49
Odgovori 

bug - Re: tajska- Laos-Kambodža-VIZA
ni iz lastnih izkušenj, ampak iz lp-ja: laoško vizo se da dobiti na omenjenem mejnem prehodu, in sicer za 30 dni. sama si je čez dober mesec, ko bom tam, ne bom urejala vnaprej. stane pa mislim da okoli 20$. med laosom in kambodžo se da dobit vizo na mejnem prehodu dom kralor/voen kham, mislim da za 14 dni. stane tudi 20$ plus provizija. na forumu sem prebrala, da jo dobiš takoj, rabiš pa še slike (ne vem koliko). toliko o teoriji, bom pa tudi jaz vesela, če kdo pove čim novejše informacije iz prve roke
 Dodan: 19. 07. 2008 @12:56:50
Odgovori 

lico - Re: tajska- Laos-Kambodža-VIZA
Če boš najprej na Tajskem ti svetujem, da si vse vize urediš tam (V Bangkoku) ter se s tem izogneš vsem morebitnim zapletom še posebej na kamboških mejnih prehodih. seveda pa prej pri nas poskrbi za tajsko vizo po potrebi za dvakratni vstop.
 Dodan: 21. 07. 2008 @10:28:13
Odgovori 

tanja111 - Re: tajska- Laos-Kambodža-VIZA
Ravnokar na Tajskem, prisla iz Laosa in Cambodie. Tajska - Laos na tej lokaciji Chang Khong je 31 dolarjev, dobis za 30 dni takoj ko prestopis mejo... dobis brez problema. V Cambodio sem preckala na 4000 Islands in tudi dobila za 30 dni brez blema, 22 dolarjev skupaj z napitninami, katerim se ne mores izognit. Take it easy... kle je vse simpl, ce ne pa koga mal podkupis :)
 Dodan: 22. 07. 2008 @10:56:02
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Koliko krat na leto potuješ z nami?
0
1 - 2
3 - 4
5 ali več

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: