Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Informacije o vizumih » KITAJSKA VIZA
| Sokrat - KITAJSKA VIZA |
| Zanima me,koliko časa velja viza,ko ali če jo dobiš. Namreč 30dnevna mi je kul,sam js bi rabu skor mesec do pekinga. Sicer sem klical na ambasado,sam se ni dal velik zmenit,osebno pa še ne morem it v lj zdaj... Rad bi šel s transmongolsko do pekinga in nato čez do Kasgarja in v pakistan in tko naprej. Kdo ve,za kakšne pocen lete v in iz Kitajske,ker bi js karte za transmongolsko kupoval sproti. A piše na vizi,da letiš v in iz države? Ali je mogoče potovat po kopnem,če pridobiš vizo ali te lahk vseen zavrnejo na meji. Če bi dobu pocen let karte in pač rezerviram nek beden hostl in izgubim 10% pologa,bi se najbrž vseen odloču it. sam bi rad vedu,da lahk vstopiš ziher po kopnem. A kdo ve,če je kakšna omejitev na poti v Kasgar,ker bi rad šel skozi Karakorum. Prebral sem,da bi se naj normaliziral po 17.10.,a se da zmenit,da pač vtopim po tem datumom in da pač potem potujem po kopnem ali bo vseen treba s temi kartami se zajebavat. lp |
Dodan: 11. 07. 2008 @12:49:59
|
Odgovori |
| jaka - Re: KITAJSKA VIZA |
| Mislim da je viza viza, nikjer ne pise na kaksen nacin moras priti v drzavo. Trenutno so zatezeni glede viz. Ce gres sele po tistem datumi je mogoce najbolje, da si vizo uredis sele takrat? Drugace pa ce sem te prav razumel te skrbi trajanje vize. 30dnevni rok zacne teci sele po vstopu v drzavo. Imas pa se nek drugi rok do katerega lahko vizo uporabis za vstop v drzavo, sam ponavadi je vec kot dovolj dolg. |
Dodan: 11. 07. 2008 @21:31:28
|
Odgovori |
| - Re: KITAJSKA VIZA |
| hej, razmišljam,da bi kupil neke letalske karte in nardil booking za hostl za pac neki dni in ko bi dobil vizo,bi preklicu karte. A kdo ve,koliko denarja izgubiš pri preklicu. Kakšen nasvet? A kdo kaj podobnega razmišlja? Do Kitajske bi rabu slab mesec,pol mi je pa 30dnevna viza čist dost. Ker bi rad prišu v Pakistan. Sklepam,da potem ni problemov,ko si enkrat not in da lahk grem potem po kopnem vn. Sam me zanima,ce kdo kaj vec ve,ker se odločam o 6mesecnem potovanju in nocem obticat kje predolgo... |
Dodan: 12. 07. 2008 @11:07:39
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|