Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Letalske karte » Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio?
| skandinavc - Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio? |
| Me zanima, ce kdo ve, oz. ze ma izkusnje s tem? Vlak, Avtobus?? |
Dodan: 08. 07. 2008 @23:45:35
|
Odgovori |
| ... - Re: Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio? |
| Jaz grem z avionom (clickair) do Barcelone in potem z vlakom do Valencie. Cene direktnih letov so pa prevec drage, iz Ljubljane do Valencie pride cez 300 evrov pa se cel dan potujes, ker nekje prestopas. |
Dodan: 09. 07. 2008 @07:58:31
|
Odgovori |
| s - Re: Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio? |
ryanair iz benetk,graza pa gres kar v gironi na zeleznisko postajo,vzames lokalca do barcelone glavne postaje in potem se tahitrega do valencie najbrz pa so avtobusi ceneje,ampak ne vem |
Dodan: 09. 07. 2008 @08:33:03
|
Odgovori |
| sandy - Re: Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio? |
Če dodam dopolnitev na komentarje predhodnikov. Kar se tice avtobusnih prevozov - si pomagaj npr. s spletno stranjo www.alsa.es - ki je eden njihovih busnih prevoznikov (v letosnjem letu sicer nimajo taksnih akcij kot v preteklih letih - ko so za prevoze barcelona-valencia imeli posebne akcije). Res si bil vezan na dolocene dneve oz. ure ampak najugodnejsa varianta ti je prisla celo 24 EUR (za povratno karto). Je pa kljub temu med tema dvema mestoma super povezava- busi udobni (kot na splosno v Španiji). Mi smi dali lansko leto cca 50 EUR za povratno karto - ampak za eurobus (s pravktično 1 postankom vmes), navadni so še nekoliko cenejši. Je pa avtobusni prevoz dejansko cenejši kot vlak - pa vsaj lansko leto- pa mislim, da bos lahko videl tudi letos - vozijo tudi celo noc, medtem ko je na vecini strani za vlak zapisano, kot da se neha okoli 21.30. Kar se tiče poceni variant-je sicer se varianta letalo Milano-Valencia (direkten let)- v dobrih terminih prides tudi do povratne karte za 100 EUR. Seveda če najdeš kakšno ugodno varianto za prevoz do Milana. |
Dodan: 09. 07. 2008 @11:47:47
|
Odgovori |
| debelifris - Re: Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio? |
vse skupaj stane z povratnop karto za osebo 150 evrov. karta iz barcelone do valencije stane 39.99 eura |
Dodan: 17. 07. 2008 @22:21:57
|
Odgovori |
| debelifris - Re: Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio? |
no jaz sem bil ze na tej relaciji in vem kako to gre. za polet z letalom placas z povratno karto 150 evrov, prestopis v gironi na bus ki stane okrog 20 evrov in prides do barcelone. vzames taksi ki stane 8.75 evra in prides na zeleznisko postajo. od tam pa plačaš za valencijo 39.99 evrov. to ti je najbojsa varjanta saj ci greste mogoce v torek se tak bomo vidli ker jaz potujem nazaj v valencijo:) imejte se fajn v hladni sloveniji |
Dodan: 17. 07. 2008 @22:29:42
|
Odgovori |
| matej - Re: Kako priti iz Barcelone v Valencio? Oz. kar najcenejse iz Lj - Valencio? |
| bus, agen. alsa, iz station nord 28eu, skoraj vsako uro |
Dodan: 18. 07. 2008 @00:41:28
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Koliko krat na leto potuješ z nami?
|