Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » Barcelona - prevoz

barta - Barcelona - prevoz
Živjo, odpravljam se v Barcelono, pa me zanima, kako deluje njihov javni prevoz. Sem že kar veliko strani pogledala, zgleda obetavno, samo rada bi slišala predvsem s prve roke. Zanima me, kako je s tisto Barcelona card, kjer imaš zastonj prevoz, pa neke popuste za določene vstope? Se splača? No, za kakršnokoli informacijo vam bom hvaležna. LP
 Dodan: 08. 07. 2008 @18:04:28
Odgovori 

danny - Re: Barcelona - prevoz
Zdravo! Znotraj samega mesta priporočam Metro, ki je najhitrejša in najbolj zanesljiva prevozna zadeva-načrt prog najdeš na netu ali pa takoj na njihovem turističnem uradu. Drugače pa seveda dobra (in najcenejša povezava) z busi-lokalni, medmestni... Obstaja neka karta, ki je za določene proge vlaka in je kombinirana tudi z busi, a se ne spomnim več imena...Je pa bla kar poceni, vendar si potem odvisen od rute...Lp
 Dodan: 08. 07. 2008 @22:33:55
Odgovori 

- Re: Barcelona - prevoz
Tale Barcelona card je kar draga (vsaj lani, če je še ista cena, nekaj čez 30 EUR mislim da za 5 dni). Meni so jo sicer ukradli, tako da se mi itak ni splačal nakup, ampak tudi v nasprotnem primeru nebi v petih 5 toliko zavozil da bi se splačalo, čeprav sem stanoval čisto na obrobju mesta. Bolj se splača kupit karta za 10 voženj T-10, ki je pa zelo poceni.
 Dodan: 09. 07. 2008 @00:08:36
Odgovori 

bartsa - Re: Barcelona - prevoz
Hvala obema za odgvore. Koliko pa recimo sploh stane karta, ne vem, sedem postaj z metrojem? Ker jaz nameravam že iz letališča in nazaj na javni prevoz in ne ne taksi, potem pa še za 8 dni vsak dan. Bom preverila, kako je s to 10 dnevno, hvala za namig! Mi je pa pri tisti Barcelona card res smotano, ker je samo 5 dnevna. Hvala in lp.
 Dodan: 09. 07. 2008 @10:56:08
Odgovori 

aby - Re: Barcelona - prevoz
mislim da obstaja karta za 10 voženj, vsaj leta 2004 je obstajala, mislim da je naboljša varianta, sam osebno sem imel ravno prav voženj.
 Dodan: 09. 07. 2008 @12:41:51
Odgovori 

bartsa - Re: Barcelona - prevoz
Ja, sem raziskala, to je T10 card za deset voženj. Ful je pocen, tko da hvala za namig. Ali prav razumem, da ko greš recimo na metro, pa morš prestopit in ne mine več kot 1h 15 min od prvega čekiranja, se ti še vedno šteje le ena vožnja? Ker to je potem res zakon.
 Dodan: 10. 07. 2008 @16:35:24
Odgovori 

Simon - Re: Barcelona - prevoz
Lani, ko sem bil v Barceloni, sem kupil karto za deset voženj, stala pa je 6,9 evra, letos je verjetno kaj več, ampak se mi zdi to precej super cena. Je pa tak sistem, če ti hočeš prit iz enega konca na drugega in moraš menjat linijo, se ti vse skupaj šteje kot ena vožnja! Ampak pri tem ne smeš iti na površje, ampak moreš na postaji menjat linijo, torej menjati jo moreš pod zemljo, ponavadi se gre skoz hodnik in pač v smer katero hočeš it. Drugače pa moje mnenje: super naštudraj ta metro v Barci, ker se da res ogromno videt v kratkem času za mali denar! Pa veliko užitkov pri odkrivanju Barce, zame sanjskega mesta!!!
 Dodan: 14. 07. 2008 @00:11:10
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: