Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » gostinstvo EU

pizzaiolo - gostinstvo EU
Mene pa zanima če kdo ve v kateri državi v EU je gostinstvo dobro plačano in če ima kdo kašen info ali namig.Sem namreč gostinski tehnik vendar že 5 let pečem pizze na krušni peči in,plače v gostinstvu v Sloveniji pa nekako stegnirajo že nekaj let.Skratka dobrodošla vsaka informacija...hvala vnaprej!
 Dodan: 08. 07. 2008 @15:19:27
Odgovori 

Ka_ty - Re: gostinstvo EU

Mislim, da so že v Avstriji plače višje, načeloma pa je tako, da je gostinstvo v bolj turističnih krajih bolje plačano-govorim bolj za natakarje, ki lahko z napitninami zaslužijo precej. Če bi delal kot natakar, če si simpatičen in rad gostom "lezeš v rit", potem lahko zaslužiš kar precej. Je pa res, da moraš pri delu s strankami kar obvladat jezik, da kaj prodaš, tako da ti najprej priporočam, da si izbereš državo, v kateri bi rad delal, potem pa greš še na kakšen tečaj jezika za začetek. Če pečeš pice, znanje jezika ni tako pomembno, ker pač ne delaš z gosti.

Premisli najprej, kam te vleče, potem si pa mal po netu poglej, kakšna plačila ponujajo. Že na strani gumtree.com imaš ogromno ponudb za delo, ponavadi je zraven tudi urna postavka (najbrž bruto). LP

Dodan: 09. 07. 2008 @11:17:19
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: