Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Informacije o vizumih » Viza za Indonezijo

Mojca - Viza za Indonezijo

Na straneh MZZ je podatek, da se da dobit vizo,ko prispeš v Republiko Indonezijo.

Ali ima kdo izkušnje s tem? Jaz nisem nameravala pridobit vizo v LJ. Potujem v juliju. Vesela bi bila kakršnekoli informacije.

Lp

Mojca

Dodan: 15. 06. 2008 @17:37:04
Odgovori 

devilish - Re: Viza za Indonezijo
Ja, lahko dobiš VOA (Visa on arrival), ki jo dobiš na letališču. Vem samo kar sem prebrala, baje je cenejša kot če si jo rihtaš tu. Razlika je samo, da je VOA samo za en mesec, na Dunaju pa lahko pridobiš vizo za 2 meseca. Če potuješ torej za več kot 1 mesec, jo moraš vsekakor zrihtati tu (ali pa VOA tam, pa po enem mesecu greš ven iz države in takoj nazaj noter in vzameš še eno VOA - čeprav si potem kar se mene tiče na slabšem tako stroškovno, kot tudi z živci in zapleti :). Če pa greš za en mesec ali manj, pa je baje VOA po pričevanjih mnogih, bolj preprosta in poceni rešitev. Verjetno bi blo fino če ti piše kdo, ki ima osebne izkušnje s temle..
 Dodan: 15. 06. 2008 @18:59:13
Odgovori 

mike - Re: Viza za Indonezijo
Jaz sem dobil vizo preko Kompasa oni pa na Dunaju, če imaš čas greš lahko tja in tam urediš. Jaz sem bil z družino februarja na Baliju. Uživaj Lp.
 Dodan: 15. 06. 2008 @18:59:38
Odgovori 

spajki - Re: Viza za Indonezijo

A ti potuješ v juliju!? kje si pa dobila karto in koliko si dala za njo. Namreč jaz bi šla v avgustu in me zanima ker full čekiram, ampak najbolj poceni sem jo dobila za 880 eur do jakarte iz benetk!

Za vizo sem pa prebrala že ogromno in baje da se jo lahko kupi on arrival v Indoneziji! Drgač pa če vprašaš v kakšni turistični agenciji (kar nameravam jst) ti bodo vse potrdili!

Dodan: 16. 06. 2008 @14:46:37
Odgovori 

Miha - Re: Viza za Indonezijo

za indonezijo velja rezim VOA ... priletis, izpolnis obrazec , placas 20/30US$ (10/30 dni) in ti naprintajo vizo ... nobenih komplikacij, celo vejo, da obstaja drzavica Slovenija ... pa indonezija res ni tok eksoticna, tko da ... ne bo nobenih problemov :D tud Mcdonalds bo vedno na dosegu taksija, hahahahaha hec, hec

folk, kva klicete tur agencije? haha, preberte si na strani MZZ, ce se ne verjamete, preberete se kako info drugih MZZ drzav EU (VECINA!!! viznih rezimov imamo isto kot nemci recmo ... NE VSE! vecino ... tajska je tista velka neumna izjema!) ... ce vam se to ne bo dost, mail-ate na predstavnistvo in ....

Dodan: 16. 06. 2008 @15:08:57
Odgovori 

mojca - Re: Viza za Indonezijo

Hvala za info!! Grem na Kompas povprašat kdaj pošiljajo vize na Dunaj. Potujemo za 5 tednov. Letalsko karto imam rezervirano na ljubljanski agenciji, letimo iz Lj preko Frankfurta z Lufthanso do Jakarte. Nova cena (zaradi povišanja taks) je 1230 €!! Žal nisem uspela dobit Qatarja iz Munchna, ki je imel karte za 800 €. Na srečo je Indonezija poceni, tako da celoten budzet ne bo znašal več kot 2000€.

LP

Mojca

Dodan: 16. 06. 2008 @16:17:54
Odgovori 

Aleš - Re: Viza za Indonezijo
A VOA se lahko plača v dolarjih/Eurih ali je potrebno imeti njihovo valuto? Hvala.
 Dodan: 17. 07. 2008 @21:33:12
Odgovori 

teja - Re: Viza za Indonezijo
preverjeno, enomesečno vizo dobiš na letališču, priporočena valuta so dolarji, lahko pa plačaš tudi z lokalno valuto, za evre ne vem.
 Dodan: 24. 07. 2008 @23:49:57
Odgovori 

Maša - Re: Viza za Indonezijo
A rabiš sliko za VOA?
 Dodan: 25. 07. 2008 @10:38:29
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: