Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Informacije o vizumih » SUDAN & LIBIJA wizaaa

bibti - SUDAN & LIBIJA wizaaa
Pozdraw!okej predn me kdo napizdi k zajcaa&začne kamenjat-sm prebrala wse stare teme!ampak nism pa najdla nč tko zlo konkretnga kar bi mene zanimal.torej sudan..nekdo je napisu da je w kairu čaku 1 tedn na wizo..to ne bi biu problem,zanima pa me če kdo we kolk stane wiza?na enih tujih forumih sm zasledila zlo wisoke cene..zanima me tud če je dadi pol mogoče biu letos w sudanu?za libijo pa bi se zahwalla branetu ker je napisou stran od agencije k lahko zrihta garantno pismo,ampak tud nism najdla cen.zanima me tud kako zgleda to s spremstwom?je nekdo s tabo na wsakem koraku?sama bi šla tja iz egipta,pa pol naprej w tunizijo.namerawam potowt na zlo low budgetu pa bit w libiji cca.2 tedna tko da če je preweč stroškow s temi formalnostmi ne wem če se splača..hwala wsem k majo kakršnekol izkušne s tem za odgowore!LP
 Dodan: 08. 06. 2008 @15:15:59
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: