Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Florida
| frik - Florida |
| Za 8 dni v juniju grem z drago na Florido, ZDA. Bova v Orlandu in Miamiju. Pa me zanima kdaj je primernejši čas ta obisk Orlanda in zabaviščnih parkov (SeaWorld, Disney, Universal Studio, ...)? Je bolje za vikend Orlando in med tednom Miami ali ravno obratno ali je vseeno? LP |
Dodan: 27. 05. 2008 @12:00:47
|
Odgovori |
| anja - Re: Florida |
| čau, jaz sem bila lani poleti na floridi...v orlando in zabaviščne parke se nujno odpravi čez teden, ker je res velika gužva. sploh poleti je gužva ves teden, ampak vseeno je bolje da se teh parkov izogneš ob vikendu. takrat raje pojdi v miami, ker je ob vikendih veliko bolj veselo in imaš res tisti občutek dogajanja. ker v miamiju je itak manj ljudi poleti (je zelo vroče), zato so bili vikendi meni super, ker je vsaj takrat prišlo več folka. če te še kaj zanima, vprašaj! lp |
Dodan: 28. 05. 2008 @00:11:37
|
Odgovori |
| frik - Re: Florida |
| Oj Anja, hvala za odgovor! Se pravi najprej 3 nočitve v Miamiju (čez vikend). Zanima me kako je z avtom po Miamiju? Je problem parkiranje in ali se da z avto priti tudi do plaž? Potem pa z avto proti Orlandu (4 nočitve). Zanima me še, kaj se splača videti v Orlandu oz. kaj si šla pogledat? V mislih imam Disneyland, Universal Studio in SeaWorld, s tem bo zabaviščnih parkov več kot dovolj. Za vsakega lahko računam po en dan, kajne? Če bo čas pa mogoče skočiva še v Cape Canaveral. Na koncu se potem vračava v Miami, kjer še eno noč prespiva in zjutraj letiva nazaj. Mogoče še kakšen nasvet? LP |
Dodan: 28. 05. 2008 @08:15:22
|
Odgovori |
| simy - Re: Florida |
| Ja, za vikend Miami, čez teden pa Orlando. V Orladu so ti parki ja. Jaz sm bla v Seaworldu in Disneyu-v Magic Kingdomu. Pa preden greš si poglej v katerega Disneya greš, ker ko se pelješ tja, se že ceste razdelijo! Seaworld pa je zakon!! Aja, ko se bosta peljala prosti Orlandu bo na avtocesti možn kupit že karte za te parke. Kao, da pol tam ne čakaš... Cene so prb. enake. Je pa tudi v večini motelov v Orladu možno kupit te karte, tak da kak želita. Kar se motelov tiče vama priporočam kakega v Kissimmee, ker so malo cenejši (priporočam lahk Golden link; ful čist, urejen, ob jezeru, z bazenom in zajtrkom). Če računata 1 dan za vožnjo nazaj v Miami, se ustavita na Cape caneveral, če pa vaju bolj zanima narava pa raje na Evergladesih. V enem dnevu po moje oboje ne bosta uspela... Kako slabo uro iz centra Miamija je nek kao park, kjer organizirajo airboat izlete po močvirju in seveda vidiš aligatorje. To lahk nardita kako dopoldne, ko bosta v Miamiju. Mi smo tud meli avto in smo kr lahk parkirali... Na M. Beachu je tak polno garaž. hiš, tak da tam pustite, če se grete kopat, malo ceneje je pa na Key Largu pa je plaža tud ful lepa pa še kr tam stojijo grili, da si lahk pečeš! Najbolj toplo pa priporočam Key west! Men je blo res lepo, tak na aesy vse... Pa tam se pol seveda tud lahk kopaš. V enem dnevu se da prit dol, pogledat mesto in se poslikat, kjer se je treba, po poti nazaj pa se ustavit na kaki plaži. Mi smo se npr. na Bahia honda, kjer je tud zaščiten park, zato je tud ful lepa plaža pa za snorklat ful dobro! Če pa še želiš kaj nakupovat; outleti so ful dobri v Orlandu, ko pa si že nekrat v Miamiju ti priporočam Sawgrass mall (mislim, da se nekak tak napiše). Fuuul vlki center s samimi outleti in znamkami po smešnih cenah (npr. tomy hilfiger ž. kopalke 13 dilarje, m. polo majca 18 dolarjev, ipd.). Če še kaj rabita pa sam rečta! Uživaj!!! |
Dodan: 28. 05. 2008 @12:14:52
|
Odgovori |
| latinka - Re: Florida |
| hei.... cez slab mesec se odpravljamo na florido.... nekako tako ... miami tampa orlando miami... 14 dni.rentamo avto.. ma kdo kak plan, ki je ze sou za 14 dni?? kaksne so kaj cene? kok je kaj varno za otroke (tamala je stara 2 leti)? hvala |
Dodan: 06. 10. 2008 @01:32:19
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
|