Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Ostalo » indija-varnost
| katy - indija-varnost |
| čau! zanima me, če bi mi lahko dali kakšen nasvet glede potovanja v indijo, predvsem sedaj ko je varnost tako zelo vprašljiva. ali sploh potovati, kam, kdaj in kako? hvala! |
Dodan: 16. 05. 2008 @12:09:29
|
Odgovori |
| N - Re: indija-varnost |
ne vem kako je zdaj z varnostjo po napadih v jaipurju, ampak ko sem bla jaz dol pred dvema mesecema, se nisem nič ogroženo počutila (morda samo, ko me je folk gledal, kot da sem padla iz marsa) ;) Moram priznat, da se še v Sloveniji ne počutiš tko varnega...še posebaj ne na kakšni železniški postaji ob 2 ponoči :) Pomoje da ni take panike...itak so pa še poostril varnostne ukrepe. |
Dodan: 16. 05. 2008 @12:18:04
|
Odgovori |
| mirka - Re: indija-varnost |
| glej, nesreče se dogajajo kar naprej, kjerkoli že, ampak - da bi pa zdaj doma obtičala, ker je možnost, da se bo nekje spet nekaj zgodilo, je pa ...bila sem na baliju v taistem diskaču, ko je čez par tednov exsplodiralo....bila na sri lanki, prav tam na vzhodu, kjer je cunami kmalu po mojem odhodu vse odplaknil, tudi indijo sem prekolovratila po dolgem in počez....saj- vse se lahko zgodi, lepo in slabo....pa saj zato gremo na pot, da kaj doživimo, da preizkusimo svoje moči.....nič se bat in vse bo v redu. mogoče se pa vseeno malo manj zadrževat v velikih mestih, pa saj so v indiji itak grozna in si vsak želi ven . pa srečno ! indija je še vedno koromandija. |
Dodan: 16. 05. 2008 @19:25:05
|
Odgovori |
| - Re: indija-varnost |
| jaz ne bi silil nekam, kamor (čeprav le trenutno) ni varno. je še veliko drugega sveta.. |
Dodan: 17. 05. 2008 @19:46:06
|
Odgovori |
| ojoj - Re: indija-varnost |
| ojoj, pa saj teroristi niso tolk blesavi, da bi zdaj še kaj podstavljali v jaipurju. v indiji je še toliko drugih mest, da si bojo prav gotovo izbrali kakšno drugo tarčo. glede na to je zdaj prav jaipur zelo varen. če pa misliš samo na to kdaj te bo kaj zadelo, je bolje, da se sploh ne premakneš z domačega praga. teroristi so vsepovsod , mogoče že blizu nas. prav gotovo pa ne bodo izbirali kakšnega manj poseljenega podeželja ; in indija je prav tu res tista lepa, prava. |
Dodan: 18. 05. 2008 @13:06:45
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|