Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Afrika-kako je z VIZAMI-zambija,mozambik,..
| maja - Afrika-kako je z VIZAMI-zambija,mozambik,.. |
| Potujem v zambijo, malawi,mozambik, tanzanijo,.. komplicirajo glede viz?? se dolgo caka na meji, da dobis?? kolk pa sploh stanejo?? |
Dodan: 16. 05. 2008 @10:16:24
|
Odgovori |
| monik - Re: Afrika-kako je z VIZAMI-zambija,mozambik,.. |
pozdravljena, februarja sem bila v zambiji, vizo pa sem si dala delat v namibiji na ambasadi, saj zelo radi komplicirajo. stala pa je okrog 35eur za enkraten vstop. v bistvu nas ne poznajo (slovenije) in potem se lahko takoj zgodi da te zavrnejo. podobno se je meni zgodilo, ko sem šla in JAR v Namibijo...na meji so me zavrnili, vize se ni dalo urediti na licu mestu tako da sem morala nazaj v cape town (800km stran). se zgodi, afrika pač :-) lp |
Dodan: 17. 05. 2008 @14:28:44
|
Odgovori |
| Globetrotter - Re: Afrika-kako je z VIZAMI-zambija,mozambik,.. |
| Z afriko je tako:Vcasih je treba tudi malo poglumit,ker oni ne poznajo slovenije reci,da si iz Yugoslavia in omeni Titota!Ce to ne pali pol ni nic!Tito je full rad zahajal v Afriske drzave in je tam doli zelo priljubljen!Verjemte(Preverjeno na lastni kozi v Egypt-u in Chini!Samo na Kitajskem bolj pali Slobodan Milosevic!Mr.Slobodan Milosevic odpira vsa vrata na Kitajskem tudi najbolj nemogoca!Preverjeno!Omenite,da ste v sorodu z enim izmed njih pa bi moglo bit vse O.K. Moje izkusnje s tem pa nisem pripravljen podat na forum,ker ni za v javnost! |
Dodan: 17. 05. 2008 @17:33:26
|
Odgovori |
| jaka - Re: Afrika-kako je z VIZAMI-zambija,mozambik,.. |
| TO da ne poznajo SLovenije je kr neki, nek neutemeljen predsodek, ki tko velja za vecino sveta. Prav v Afriki so nama cariniki cestitali za vstop v EU, ceprav sva ze sama skor pozabila, da se bo to zgodilo, med najino odsotnostjo. Sej ne, da to pomeni da nas dol vsi poznajo. SAm se vedno. |
Dodan: 18. 05. 2008 @22:26:34
|
Odgovori |
| Vesna - Re: Afrika-kako je z VIZAMI-zambija,mozambik,.. |
Za majo: Kdaj potuješ? Midva se v Zambijo in Zim odpravljava konec junija za cca 4 tedne. Če bi te zanimal kak joint venture safari (torej najem avta), se javi na bela_ovca@yahoo.com Za monik: Zelo bi me zanimale tvoje izkušnje z Zambijo. Če bi želela deliti, se javi na zgornji mail, pa se potem lahko tudi slišiva. |
Dodan: 19. 05. 2008 @11:29:44
|
Odgovori |
| žanžak - Re: Afrika-kako je z VIZAMI-zambija,mozambik,.. |
hahahahahaha..... a praviš, da bi se moral pohvalit, da sem poznal S.Miloševića, če grem na Kitajsko? Ta pa je dobra...:)))) Pa ne, da si ti to počel?? Za Tita in YU verjamem, samo za Slobo.... Kmalu odpotujem na Kitajsko, pa razmišljam kaj naredit? kaj pa če rečem da poznam Dajlalamo? |
Dodan: 23. 05. 2008 @21:20:29
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
|