Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » KUBA- kako do nje???

janček - KUBA- kako do nje???
S prijateljico se odpravljave konec avgusta na Kubo. Nama lahko prosim svetujete, kje se dajo dobiti najcenejše letalske karte? Povejte najboljšo varianto... Že vnaprej- HVALA!!!
 Dodan: 14. 05. 2008 @22:05:14
Odgovori 

- Re: KUBA- kako do nje???
Probaj s kombinacijo AirBrussels (LJ -> Bruselj) ter JetAirfly (Bruselj -> Kuba). Se da narihtat kombinacijo pod 500 EUR, če rezerviraš primerno časa vnaprej. Drgač maš pa tut ponudbe na odklop.si.
 Dodan: 15. 05. 2008 @14:04:24
Odgovori 

Guajiro - Re: KUBA- kako do nje???
Zanimivo ... ampak katera firma pa potem dejansko vozi na Kubo (po meni znanih podatkih iz Bruslja ni letov na Kubo, vsaj rednih na glavna letališča (Havana, Holguin, Santiago) ne: razen če so morda kakšni občasni čarterji npr. na Cayo Largo, Cayo Coco (kar pa spet pomeni, da moraš do Kube še nekako priti). Če se res skombinira vse skup za 500€ - zame so take cene bolj kot kaj drugega spomin na neke dobre stare cajte - bi bilo lahko hudo zanimivo. Lahko poveš kaj več o tem?
 Dodan: 20. 05. 2008 @16:01:23
Odgovori 

Ja, sem našel: iz Bruslja se res da v Varadero (not my favourite place) in nazaj konec avgusta za ~500€, pa zadeva je očitno v kombinaciji s TUI, ki je solidna firma. Ampak tu ni vštet let Lj-Bruselj-Lj, pa iz Bruslja gre tako zgodaj, da moraš iz Lj dan prej (tudi to ni zastonj). Glede na to, da konec avgusta ni glavne sezone, bi se pozanimal tudi pri glavnih prevoznikih, kot so Air France, Condor (če hočeš connecting flight iz Lj) ali pri Iberii, Air Europa, Martinair, Air Europe, Livingston, Blue Panorama, Neos, Virgin Atlantic in ne nazadnje tudi Cubana: a te letijo iz raznih krajev Evrope. Konec avgusta bi utegnile biti cene ok.

Dodan: 20. 05. 2008 @16:17:11
Odgovori 

Peter - Re: KUBA- kako do nje???
Najcenej te pride preko Odklopa! Leti se iz Munchna, oni ti tudi uredijo prevoz do tja tak da ni problemov! Je pa res da so najcenejše karte zaKubo prav na letališče v Varaderotu kjer tja leti nejveč turistov!
 Dodan: 20. 05. 2008 @21:55:48
Odgovori 

Jan - Re: KUBA- kako do nje???
mi2 z punco sva najcenejše karte dobila na KOMPASU(let je bil 20.septembra) za borih 546€!res pa da je let iz municha!
 Dodan: 29. 05. 2008 @21:57:54
Odgovori 

Kamea - Re: KUBA- kako do nje???
Včeraj sem gledala na Odklopu - če bi včeraj plačala, bi danes letela na Kubo za 275 €! :) Nice... Nameravam pa tudi jaz na Kubo in sicer v začetku avgusta, bi samo priletela tja, vzela rent a car, potem pa prosto po Prešernu...
 Dodan: 30. 05. 2008 @10:22:46
Odgovori 

janček - Re: KUBA- kako do nje???
Kamea, in si si že zrihtala karto? kje pa?
 Dodan: 31. 05. 2008 @16:53:39
Odgovori 

Kamea, če bi rada v začetku avgusta mela avto, ga rezerviraj kar zdaj. Čez kakšen teden ne bo več nobenega na razpolago (ne, ne hecam se, zač. avgusta je glavna sezona).
 Dodan: 31. 05. 2008 @18:10:34
Odgovori 

uroš - Re: KUBA- kako do nje???
tudi mene zanimajo kakšni nasveti kako do poceni karte do kube? Zgornji nasvetj s kombinacijo AirBrussels (LJ -> Bruselj) ter JetAirfly (Bruselj -> Kuba) sem pogledal in iz Bruslja do Kube je karta zelo poceni. Nekako pa nisem našel poceni karte iz LJ do Bruslja hvala za info, lp
 Dodan: 17. 06. 2008 @15:03:27
Odgovori 

Salsa - Re: KUBA- kako do nje???

Na Kubo lahko prideš tudi preko Puerta Plata, avtobus do Santo Dominga (Dominikanska Repblika), nakar lahko greš v Santiago de Cuba ter z nočnim avtobusom do Havane ali pa letiš direktno v Havano. Druga varianta je preko Cancuna (Mexico). Vendar menim, da potrebuješ več kot 600 €. Vse cene so na internetu. Kubanska letalska družba pošlje potrdilo po mailu. Ob vstopu na Kubo moraš obvezno imeti tudi karto za izstop.

Jaz sem na Kubo prišel preko DR in odšel preko Cancuna. LP

Dodan: 18. 06. 2008 @12:00:14
Odgovori 

uroš - Re: KUBA- kako do nje???
hvala za info, najugodnejšo rešitev sva našla zaenkrat LJ-Bruselj z Rynarom in nato Bruselj - Varadero z JetAir in nazaj enako. Mal bo treba razmisliti, glede na to da sva nameravala iti od sredine septembra do sredine oktobra, saj je takrat ravno sezona orkanov, čeprav kar sm se do zdej zanimal, so relativno redki. lp
 Dodan: 18. 06. 2008 @12:34:49
Odgovori 

Kamea - Re: KUBA- kako do nje???

Ah ne, nisem še kupila karte, če bo ratalo bo last minute, drugače pa kaj drugega.

Glede rent a car-a pa vem, ja... Sem sicer skušala že nekaj rezervirat preko interneta pa ni delovalo.... :)

Dodan: 18. 06. 2008 @15:26:01
Odgovori 

ajda - Re: KUBA- kako do nje???
mi smo bili na Kubi letos maja pa mislim, da smo karte kupili prek Sončka. bile so okol 800 evrov leteli smo pa Benetke-Pariz Pariz-Havana. Prvo smo tudi nameraval renta car uzet ampak smo na koncu potvali s taxiji in avtobusom, s tem,da te "taxije" so nam zrihtale družine pri katerih smo spali in se je zgodilo tudi tako,da smo šli na izlet za ceu dan pa smo mel taxista kot osebnga šoferja:) Če rabiš prenočišče v Havani pa če misilš spat v casah particular ti lahko dam kontakt:)...uglavnm blo je noro in se res splača it:)...bli smo 16 dni šli smo pa turo Havana-Vinales-Playa Gordon-Cinfuegos-Trinidad-Matanza-Varadero-Havana
 Dodan: 19. 06. 2008 @01:35:17
Odgovori 

jernej - Re: KUBA- kako do nje???
Zdravo, mene pa zanima koliko časa vnaprej se najbolj splača kupiti letalsko karto. Planiramo za marec 2009, pa so zaenkrat ponudbe kar drage. Hvala in LP
 Dodan: 19. 06. 2008 @16:35:55
Odgovori 

Matjaž - Re: KUBA- kako do nje???
Za redne letalske linije cca pol leta.
 Dodan: 24. 06. 2008 @11:36:37
Odgovori 

Kristina - Re: KUBA- kako do nje???
Čaw Jaz grem tut na Kubo sredi septembra in tja do sredi oktobra...pa še vedno iščem ugodne letalske karte...sedaj imam namen kupiti kar preko last minute...kakšne imate kaj izkušnje se da dobiti??? Kaj pa glede renta car...je res treba zlo zgodi rezervirat...a so tut kakšne druge ugodne povezave? Hvala in LP
 Dodan: 03. 07. 2008 @00:30:03
Odgovori 

habanera - Re: KUBA- kako do nje???

hola,

če vas zanima prenočišče v havani!

v havani (vedado) hiša z samostojnimi 2 apartmaji vsak z 2 spalnicami in samostojno kopalnico.prehrana po dogovoru.cena 25 cuc na sobo =(18eur)

moj email cuba.stanovanje@yahoo.com

Dodan: 17. 07. 2008 @11:49:20
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
nikoli
1-3
4-6
7-9
več kot 9

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: