Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » mesta/kraji v Braziliji

n - mesta/kraji v Braziliji
Živjo! V načrtu imam potovanje po Braziliji, ker pa bom omejena le na cca 2-3 tedne, me zanima kaj priporočate obiskat. Mikajo me tako slapovi Iguacu, Amazonija, Salvador, Rio, Sao Paolo....vendar me skrbi da pri takem planu ne bo ravno "časa" za uživanje Brazilije... zato razmišljam če bi se bilo bolje osredotočiti le na eno, dve regiji in tam spoznati tisto pravo Brazilijo...od velikih mest, do plaž, do sambe, majhnih krajev, vasic, pokrajino, treking, deževni gozd, hrano, ljudi... Katera bi bila tista naj regija za spoznavanje vsega tega?
Upam, da mi lahko pomagate!
 Dodan: 14. 05. 2008 @12:51:03
Odgovori 

Jurinho - Re: mesta/kraji v Braziliji

Zivjo;Kot prvo ti morma reci da so slapovi Iguacu izredno lepi;Amazonija je zelo pestra in pa Salvador je mesanica kultur..Ria bi se jaz izognil ker je stopnja kriminala v porastu in obcasno potekajo srditi boji med preprodajalci mamil in Policijo Militar in Policijo Civil;v São Paulu pa so izredno velik problem kolone oz. zastoji v prometu.Te namrec dosegajo rekorde in je bilo zadnjic ko sem gledal tv kar okoli 250kilometrov.Pa tudi ce bos obiskal Salvador bodi previdna ker je v Salvadorju stopnja kriminala na zelo visokem nivoju oz. enem najvecjih v BrazilijiKer vidim da si casovno omejena bi ti svetoval Fortalezo,Natal in pa Salvador ter ce bo dal cas skoci pogledat slapove Iguacu ali pa pokukaj v Amazonijo..Nasploh so v Fortalezi in pa Natalu zelo lepe plaze in pa kot sem rekel Salvador je izredno kulturno bogat.Sam sem v kraju São Gonçalo ze 6 mesecev;to je blizu Ria de Janeira.Stran cca 20km..Nasploh je v Braziliji izredno veliko lepih krajev tako da bi ti zelo tezko svetoval samo dolocene..Za ta cas ki ga imas se ti svetoval to opcijo vendar se na koncu sama odloci kaj in kam in pa poizkusi dobiti se kaksno mnenje o krajih..Povedat ti tudi moram da bodi dobro opremlejna z dobrimi repelenti proti komarjem glede DENGUE...

Nasploh ti zelim izredno veliko uzitkov na potovanju in da si bos zapomnila Brazilijo oz. kraje ki jih bos obiskala v najlepsem spominu.

Dodan: 15. 05. 2008 @19:50:39
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: