Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » izleti iz Hurgade

tami - izleti iz Hurgade

Hejla!

za darilo sem dobila počitnice v Hurgadi, 7 dni v istem hotelu. Ker bi sla rada tudi malo naokoli npr snorklat in do Luxor-ja, me zanima če ima kdo izkušnje z lokalnimi agencijami za omenjene ekskurzije. Zanima me okvirna cena ekskurzij in katere agencije priporocare.

hvala in uzivajte na sončku!!

Dodan: 13. 05. 2008 @16:40:15
Odgovori 

Xena - Re: izleti iz Hurgade
oj! s fantom sva lani bila v hurgadi 10 dni! glede snorklanja je tako, da je v hotelu polno domačinov, ki ti ponujajo izlet z ladjico, ki ima stekleno dno. ta te odpelje do koralnih grebenov, vmes že tako veliko vidiš iz ladjice neto pa še sledi snorkljanje! to je nepozabno doživetje! se splača. cene se sicer ne spomnim mislim pa da je tam okol 10€ na osebe ali pa celo manj. opremo dobiš pri njih! za izlet v luxor tudi vprašaj v hotelu, ker ti bojo znali svetovat...so nama tud! plačala pa sma okol 60€ na osebo! je pa to celodnevni izlet! že sama vožnja v eno smer traja 5-6 ur ampak je velik zanimivih stvari za videt. šla sva tudi v kairo ampak mislim da je en teden premalo ,da bi vse vidla ker je nama že 10 dni blo zelo, zelo kratko! pa lepo se imej! definitivno boš uživala!
 Dodan: 14. 05. 2008 @17:12:59
Odgovori 

tami - Re: izleti iz Hurgade

hej!

Res hvala za odgovor, ze komaj cakam:-)

caw,caw

Dodan: 15. 05. 2008 @13:47:32
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: