Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Ostali prevozi / transferji » Z avtom v Azijo
| avto - Z avtom v Azijo |
Se je že kdo podal v Azijo z avtomobilom? Potrebuješ kakšna posebna dovoljenja, ob prehodu meje? Mika me, da bi šel vse do Indije. |
Dodan: 12. 05. 2008 @22:22:57
|
Odgovori |
| /////// - Re: Z avtom v Azijo |
| hmmm, .malo premisli, ..zdi se mi prevec tvegano, ...kraji ki jih tut podrazno ne poznas, ...glih z nekim hudim avtom ni treba it, ..lahko se zgodi da ostanes brez avta :) |
Dodan: 13. 05. 2008 @10:00:02
|
Odgovori |
| zigec - Re: Z avtom v Azijo |
ojla ... nekoc sem imel tudi sam tega v planu, pa so mi na koncu sopotniki odpovedali!!! tako da ... kaj naj recem - idi!!! to je to ... za kaj vec informacij pa se obrni na cloveka, ki se mnogo vozi prav na tej relaciji ... vozi skupine vse od turcije do irana, tudi pakistana in indije!!! http://www.drustvo-nomad.si/?prva/slika ... pot pod noge ... pa ze gremo ... vse dobro ... zeli ti: zigec |
Dodan: 13. 05. 2008 @10:33:40
|
Odgovori |
| MarkoP - Re: Z avtom v Azijo |
| Eh, razen stroškov in norega prometa ni nobene panike :)))****TR je dolgaaaa in gorivo najdražje v Evropi, no ampak saj potem nadoknadiš pri cenah v Iranu.****Poleg zelene karte potrebuješ še Carnet de passage (dobiš AMZS), mednarodno vozniško in predvsem zanesljiv avto s čim manj elektronike.****Kljub temu, da se med potjo privadiš "čudnemu" prometu pa bi vseeno vožnjo po Indiji odsvetoval. |
Dodan: 13. 05. 2008 @10:54:19
|
Odgovori |
| vida - Re: Z avtom v Azijo |
| ojla!! ej tud mene je to zamikal.... do Jemna sn hotla. Sem pa na vezi na messengerju z enim fantom iz Jemna, ki mi jeto odsvetoval, da bi ble na poti težave,da lahk ukradejo vozilo in podobno...torej iščem sedaj do jemna kar najugodnejšo letalsko povezavo...če pa se odločiš....pa srečno..lp Vida |
Dodan: 29. 05. 2008 @20:34:22
|
Odgovori |
| Miha - Re: Z avtom v Azijo |
| cao, PEJT!!! jst te totalno podpiram!!! sam sem bil zdj v zadnjem letu 2x v aziji .... enkrat 2, drugic 6 mesecev ... kaj naj recm? ne vem kaj folk tok strasi, tud promet ... ok je bad, ampak sej se clouk TAKOJ navad ... jst sm si skos rental motor in pac ni kej (TUD V INDIJI!!!), ni vecjega uzitka kot svigat med vsemi norci, haha ... ce je nizozemc (in ni edini!) prsu vse iz Amsterdama do Indije (kjer sm ga srecal, pol je sel pa naprej vse do Avstralije, seveda z dolocenimi preleti, haha) s kolesom ... zacel je prvega aprila iz amsterdama, jst sm ga srecal novembra al decembra in je bil ze v indiji, s tem, da je sel full pocas in se velik ustavljal .... torej, kdaj planiras it? :D bi sel mogoce zravn :D haha |
Dodan: 30. 05. 2008 @11:18:25
|
Odgovori |
| grejs - Re: Z avtom v Azijo |
dobro nastudiraj cez kere drzave gres in se pozanimaj kake vize rabis, posvetuj se s svojim zdravnikom (glede cepljenj in tega) pol pa adijo. to je use. glede prehodov na mejah za usako drzavo posebej..ko se odlocis kje gres. :) kdaj gres? |
Dodan: 04. 06. 2008 @17:20:02
|
Odgovori |
| pikpok - Re: Z avtom v Azijo |
| haha, jaz sem tud srecala enga avstralca k je iz amsterdama do avstralije kolesaru :) me res zanima ce je isti!!!! |
Dodan: 05. 06. 2008 @12:16:08
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
|