Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » inka trail

ga-la - inka trail

ojla! prosim, če mi lahko kdo razloži, kako je dejansko z inka trailom in ogledom machu piccha. brskam po forumih, pa me je več različnih informacij samo zmedlo.

zato prosim, če mi kdo iz izkušenj razloži, kako bi najugodneje prišli skozi z ogledom machu piccha in kje je na licu mesta (se pravi v Cuscu - ali še kje) v juliju mogoče nabaviti karte.

berem o nekih rezervacijah več mesecev vnaprej - a je to res nujno potrebno? problem je, ker ne bi želeli do dneva natančno planirati ogleda, ampak ko pridemo do tja, pač pridemo. smo pripravljeni tudi na kakšne improvizacije, vendar ne ravno na hojo po tirih pa spanje v spalkah kje pod milim nebom.

Dodan: 10. 05. 2008 @08:14:05
Odgovori 

Desobediencia - Re: inka trail
Trek ponujajo agencije, samo karto za vstop pa lahko kupis v pisarni pred vhodom. S studentsko izkazico je 50% ceneje, z mladinsko ne. Jaz sem sla prvic z vlakom iz Ollaytantamba do Aguas Calientes (svinjsko drago), drugic pa me je (ce izvzamemo vstopnino ki prav tako ni poceni) prislo ceneje, ker smo kombinirali vec prevozov do dela poti kjer se cesta neha, potem pa 3 ure (zadnjo uro je bila tema,drugace je pribl. 2 uri) po zelezniskih tirih do Aguas Calientes, odkoder imas buse (6dolarjev ena smer, cca 15 minut) do rusevin, mi smo sli gor pes. Po stopnicah si prej ker "sekas", je pa bolj utrudljivo kot po makedamu, kjer vozi bus.
 Dodan: 10. 05. 2008 @12:47:31
Odgovori 

sara - Re: inka trail

hej,

no, jest sem sla dve leti nazaj, 4-dnevna tura ... super! nismo nic vnaprej rezervirali, ampak je res, da nismo bili tam v top sezoni. takoj po novem letu, rezervirale smo v cuscu preko ene agencije, je blo pocen, ampak zdele ne vem tocn koliko, agencije je bla neki puma trek al kako ze, pa so bli super in pocen! dal se je pa dobit frej za ene 5 dni vnaprej. lp

Dodan: 11. 05. 2008 @15:47:50
Odgovori 

ga-la - Re: inka trail

sara, a lahko prosim še malo podrobneje opišeš ta štiridnevni izlet na machu picchu?! zakaj so ene ture dvodnevne in ene štiridnevne oz. kaj spada zraven? a si imela zraven svojo spalko oz. so noči zelo hladne? brala sem, da pade temperatura tudi skoraj do ničle...

Dodan: 12. 05. 2008 @21:58:26
Odgovori 

ga-la - Re: inka trail

aja, pa še to sem mislila vprašati, desobediencia: a je to kombiniranje različnih prevozov zelo zamudno ali gre tekoče - ne vem, koliko časa bi morali skupno planirat za ta machu picchu, da se ne bi preveč zamudili...

npr. če krenemo s temi različnimi prevozi (brez agencije) iz Cusca - približno v kolikem času bi nam naj uspelo priti do machu piccha in nazaj?

Dodan: 12. 05. 2008 @22:04:17
Odgovori 

Desobediencia4 - Re: inka trail
V enem dnevu si v Aguas Calientes-prvi bus iz Cusca je cca. 5 ur, potem kombi 2 uri, pa naslednji kombi pol ure in peš 2-3 ure.
 Dodan: 12. 05. 2008 @22:48:54
Odgovori 

Desobediencia4 - Re: inka trail
v Aguas Calientes prespiš in od tam zjutraj štartaš do M.P.
 Dodan: 12. 05. 2008 @22:49:56
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Koliko krat na leto potuješ z nami?
0
1 - 2
3 - 4
5 ali več

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: