Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » RUSIJA...

ninca - RUSIJA...

zanima me ce je kdo šel v rusijo z vlakom? kakšna je pribl. cena, vlaki, cas vožnje... kje se splača ustaviti? vrniti se nameravam z letalom iz moskve.

planiram obiskati st.petersburg in moskvo,... kakšen nasvet? izkušnje?

vsake info bi bila zelo dobrodošla....

hvala,

Dodan: 09. 05. 2008 @18:47:38
Odgovori 

Polona - Re: RUSIJA...

Zdravo!

Jst sem bila pretkratkim v St. Petersburgu. Imela sem se super, tako da njegov obisk vsekakor priporočam. Ogromno mesto, kjer imaš ogromno za vidit. Pazit moraš le na svoje osebne stvari (predvem pasuš in imigracijski listek - ker če to zgubiš ali ti ukradejo boš imel precejšnje komplikacije), še zlasti ko vstopaš na podzemno. Nikakor ne pij vode iz pipe, če se ti to le zgodi spij nekaj močnega (npr. vodko) čez.

Jst sem vidla velik stvari, težko kakšno izpostavim. Mogoče si pojdi ogledat kakšno baletno predstavo (če te to zanima).

V Moskwi sicer nisem bila, so pa bili eni moji kolegi. Vlaki iz St. Petersburga v Moskwo vozijo večkrat dnevno. Karta pa stane od 10evr do vsaj 500evr. Odvisno od tvoje želje po konfortu.

Dodan: 10. 05. 2008 @19:51:19
Odgovori 

šink - Re: RUSIJA...

Živjo,

iz Ljubljane do Moskve se z vlakom voziš pribl. 48 ur. Jaz sem sicer šel direktno in se po poti nisem ustavljal. Šel sem pa čez Budimpešto. Od tam imaš direktni vlak do Moskve. Šel sem pred dvema letoma, tako da ti o ceni danes ravno nebi znal odgovorit. Vzameš pa itak InterRail ali eurodomino karto in potem v Budimpešti po želji doplačaš, če želiš rezervirat spalni kupe. Po poti se je pa potem najbrž vredno ustavit v Budimpešti in Kievu, če greš čez Ukraino. Druga varjanta, ki mislim da še obstaja je Ljubljana-Dunaj- Moskva. Gre pa čez Belorusijo samo tam potrebuješ pa še tranzitno vizo, kar ti še poveča stroške, glede na to, da je že ruska viza precej draga.

lp

Dodan: 10. 05. 2008 @22:27:00
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: