Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » Potapljanje

Metka - Potapljanje

Zanima me, če je na tem forumu kaj potapljačev. Jaz obožujem potapljanje, žal, pa nimam "dive buddy-ja", tako, da bi bila zelo vesela, če bi našla koga. :)

Zanima me tudi, če imate kakšne izkušnje z delanjem tečajev v tujini (konkretno: za inštruktorja potapljanja). Slišala sem, da je na Tajskem dokaj poceni pa dobri inštruktorji. Pa me zanima kje konkretno na Tajskem, pa če imate informacije še iz katere druge države (Indonezija, Filipini, Avstralija, Egipt...).

Hvala in lep pozdrav. :)

Dodan: 08. 05. 2008 @17:38:56
Odgovori 

Lenčica - Re: Potapljanje

Zdravo Metka!

Sicer ne vem od kod si, ampak vljudno vabljena v našo družbo, smo skupina potapljačev kluba NITRO DIVING in se veliko potapljamo po sloveniji, hrvaški, vsaj enkrat na leto pa organiziramo tudi potapljanje kje "daleč". Informacije lahko najdeš na www.nitrodiving.com ali pa mi piši na lena.hren@gmail.com.

Upam, da se vidimo!

Dodan: 09. 05. 2008 @12:21:45
Odgovori 

Kaalen - Re: Potapljanje
Lahko se prijaviš na razne mailing liste slovenskih potapljaških klubov: Orka: http://sloveniafor.web137.discountasp.net/itak/orka/orka_mailing_lista.htm Norik: http://www.norik-sub.si/index.php?option=com_philaform&form_id=2&Itemid=1 Recimo z Orka klubom smo lani na lastno pest zorganizirali celo verigo potapljaških izletov v Fieso in Piran. Smo pobrali nafilane flaše v Ljubljani in šli dol z avti. Vidli smo kar nekaj fantastičnih stvari ala morske konjičke, hobotnice, razne ribe itd. Predvsem v Fiesi maš ful tauh lokacij: travno ravnico (za morske konjičke), kocke (kao umeten reef), potopljena ladja Meduza, v Piranu pa stena & stara kanalizacijska cev. Na Tajskem sem se potapljala enkrat v nekem manjšem dive centru pa je bilo kar OK. Drugače pa imajo na Rdečem Morju v Egiptu ful ugodne tečaje in načeloma so to nemški in angleški dive centri tko da je kvaliteta storitev na nivoju. Splačalo bi se pogledati tudi cene na Great Barrier Reefu v Avstraliji... mislim da ni drago pa lepota vsega skupaj v tem da delaš tečaj in obenem tauhaš na top lokaciji.
 Dodan: 10. 05. 2008 @00:35:31
Odgovori 

Metka - Re: Potapljanje
Sem na reefu naredila tečaj. :) Zdaj me pa še pa še zanimajo druge lokacije. :)
 Dodan: 10. 05. 2008 @01:14:52
Odgovori 

laba - Re: Potapljanje
Tudi sama se potapljam, sem članica PDM Maribor. Potapljala sem se skoraj vsepovsod po hrvaški obali, odkar pa sem bila v Egiptu, pa me Hrvaška prav nič več ne zanima, ker ni skorajda kaj za videt!
 Dodan: 23. 05. 2008 @11:00:46
Odgovori 

Urška - Re: Potapljanje
Tajska ... potapljanje na Ko Tao (definitivno mi je vsec tut zaradi divemastrov in instruktorjev, ki so itaaaak zakon), konkretno govorim o Big Blue Diving Koh Tao, potem Similian Islands (ponavadi so to life-boat izleti 4 dni) ... Skratka kr nekaj lokacij. Defintivno pa tudi priporocam Dahab (Egipt) oz kjerkoli na Rdecem morju (SHarm in Hurgada sta meni prrevec turisticna; lahko tudi Taba ali Marsa Alam). Pa seveda Honduras. Kr nekaj lokacij ;)
 Dodan: 24. 05. 2008 @10:08:30
Odgovori 

Daša - Re: Potapljanje
otapljaško društvo POD VODO ( www.lovediving.net ) se v sodelovanju s Potapljaškim društvom PLAVUTKA ( www.plavutka.com ) od 16.11.08 do 27.11.08 odpravlja na 11-dnevno potapljaško pustolovščino. Izbrali smo potapljaški raj, Rdeče morje, ki slovi po bogatih koralnih grebenih in neskončno barvitem podvodnem svetu. Rdeče morje velja za enega zadnjih podvodnih oaz na Zemlji, najlepših in najbolj neokrnjenih. Zato ni naključje, da je Hurgada postala prava meka potapljačev iz vsega sveta. Tokratna pot je začrtana po južnih nacionalnih parkih: Dedalus, Saint Johns Reef, Rocky Island in Zabargad Island. Izbrane lokacije so neobljudene, saj iz izkušenj vemo, da, kjer je potapljačev preveč, se morske živali odmaknejo. Tukaj je srečanje z raznovrstnimi morskimi psi, želvami, mantami in delfini nekaj običajnega in še bi lahko naštevali. Na safari se opravljamo potapljači »zahtevnejše sorte«, zato potujemo z luksuzno jahto VITA 2, s katero bo popotovanje in odkrivanje podvodnega sveta pravi užitek. Sodobno opremljena jahta Vita 2 (zgrajena leta 2006, dolga 38,7 metrov, sprejme 22 potapljačev) ponuja potapljačem vse, od odličnih potopov na najboljših lokacijah do ležernega poležavanja na svojih treh palubah, gurmanskih užitkov, zabave, prijetnega druženja in še več. 11-dnevni potapljaški safari ALL INCLUSIVE za samo 1.410 eur (letališke takse vključene). Potapljanje ni nuja, temveč strast. To strast želimo delili z vami. Pridružite se nam na pustolovskem raziskovanju morja in morskega dna, občudovanju njegovih barv in odkrivanju življenja v njem. Za več informacij pokličite na gsm. 051 353 082 (Edo) ali 031 621 941 (Peter) ali po e-mailu info@lovediving.net ali info@plavutka.com
 Dodan: 23. 09. 2008 @17:19:57
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: