Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » EF master english for hotel & turism

saša - EF master english for hotel & turism

Pozdravljeni!

Sem študentka Fakultete za management in že par let delam v turističnih dejavnostih. Drugo leto bom absolventka in sem razmišljala, da bi šla na ta EF tečaj v Miami Beach ali v New York. Pa bi si ko pomagala z idejami za diplomo napisat!:-)

Zelo bi bila vesela če ima kdo kakršne koli izkušnje na tem področju oz. s temi tečaji. Pa seveda lahko tudi s kakim drugim tečajem.

Lahko mi pišete sem ali pa na e-mail: saska.m@gmail.com

Vsem se zahvaljujem za pomoč!

Saša

Dodan: 07. 05. 2008 @11:01:35
Odgovori 

gost - Re: EF master english for hotel & turism

jaz sem bila na EF tečaju 2x. Ne na kakšnem posebnem ampak v splošnem, prvič v Dublinu drugič na Malti.

V dublinu je bilo vse tak kot piše v tistih njihovih revijah vsakega po malo (pisanje, govor, slovnica, poslušanje, ...). Na Malit pa to ni bilo tako, ker tam se noblemu nič ne da :) vseeno tudi s tem tečajem sem bila zelo zadovoljna saj smo veliko govorili kar pa tudi pride prav s slovnico in drugimi stvarmi pa nas niso preveč obremenjevali.

V obeh primerih zelo pozitivna izkušnja pa tudi vsi profesorji ki so me učili so bili zelo zelo vredu, ni bilo niti enega k kateremu nebi bilo za hodit na ure.

Je pa še nekaj drugega, na malti smo imeli v razredu nekega italjana, ki bi naj vzel neko durigo varianto tečaja in ne splošnega, mislim da poslovnega in je bil kar v splošnem. v dublinu pa je bilo vse posebej tako da ti svetujem da se pri kom ki je že bil v tistem kraju kamor bi šla pozanimaš če boš res v master english for hotel & turism tečaju.

Dodan: 07. 05. 2008 @15:45:13
Odgovori 

urša - Re: EF master english for hotel & turism

hey!

jst bi te pa samo vprašala kje si zvedla da greš lahko v ny oziroma miami. a so to kakšna obvestila?kok pa stane ta program,za kolk časa?hvala za informacije

Dodan: 07. 05. 2008 @21:23:03
Odgovori 

saša - Re: EF master english for hotel & turism

Ojla!

Sm si pred kratkim naročila katalog pri EF in sm vidla da se da jit. Mislim da se da še kam drugam ampak nisem sigurna, ker se zanimam samo za ta tečaj, ker bi rada napisala diplomo s pomočjo teh izkušenj.

Ta tečaj traja 9 mesecev, s prakso in šolo. Urejeno je prenočišče in hrana.Karto moraš plačat sam. Ta tečaj stane 10680€. Drugi tečaji pa so seveda precej cenejši.

Če greš na stran od EF dobiš tam veliko informacij, v katalogu pa so dodane še cene.

Dodan: 07. 05. 2008 @23:48:20
Odgovori 

urša - Re: EF master english for hotel & turism
aha okej hvala ti:) jst sicr študiram ekonomijo pa še nism slišala za to možnost ampak mi je bla ful všeč ko sm prebrala da je to sploh možno. hvala še enkrat,čau
 Dodan: 08. 05. 2008 @19:14:46
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: