Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » Iran

dummy - Iran
verjetno je že bilo kaj napisanega samo tale search na forumu ne bom komentiral... torej : avgusta načrtujem potep po Iranu, ruzak varianta, javni prevozi... za letalsko karto se mi zdi ugodna varianta prek Turkish iz Lj do Tabriza,naprej z javnimi prevozi proti, Teheranu ter dalje na jug do Shiraza, od tam notranji let v Teheran ter domov. Čas potovanja ca 3tedne Po nekaterih virih se da na letališču dobit 7dnevno, po drugih pa 15 dnevno, ki pa se jo lahko padaljša, nekateri pravijo da je ni mogoče podaljšat... Kako je s tem, ve kdo iz prve roke? Kakšen okviren budget? hvala
 Dodan: 06. 05. 2008 @14:32:46
Odgovori 

A - Re: Iran
Vpiši Iran v iskalnik po forumu... moralo bi delat. Sedaj smo dodali še filtre dodatne.
 Dodan: 07. 05. 2008 @13:19:38
Odgovori 

Tadej - Re: Iran

vize se ne da dobiti na letališču...! zaprosi zanjo na dunaju ali v zagrebu... podrobnosti nevem, ker jaz sem za vizo zaprosil v Erzurumu v Turčiji in nanjo čakal 11 dni...!

v iranu nikakor ne izpusti Esfahana, Shiraza in Persepolisa..! Potem pa si oglej še Yazd, Tehran, in Mashad če bo čas. Če te je malo več v hlačah greš lahko do iraške meje, kjer so zigurati. Res neverjetna pa je cesta med Teheranom in Chalusom ob Kaspijskem morju..! to je prava gorska cesta!

mi smo potovali iz slovenije z vlakom do istanbula, naprej bus... v enem mesecu potovanja smo vse skupaj (prevoz, zavarovanje, hrana, zdravila, prenočišča, itd) zapravili 650 €. to je res minimalno možno, ker smo res šparali (spali v naravi, nočne vožnje da smo prišparali na hostlih, itd). iz Lj sem šel z 470 € v žepu in povratno karto Lj-Istanbul na pot :D

potopis potovanja; http://www.rtvslo.si/popotnik/tadejstein/iran-in-vzhodna-turcija/367

kontakt za dodatne informacije; tadej_boltaAFNAyahoo.com

Dodan: 08. 05. 2008 @00:08:39
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: