Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » TAJSKAAA!

lejla - TAJSKAAA!
Hej, s fantom se septembra nameravava odpravit na Tajsko..vendar ne veva še, s katero letalsko družbo+iz kje se najbols splača? Za koliko časa se sploh splača it?mi2 razmišlava, da bi šla za 3tedne?dovolj? Kako predlagate potovanje, kakšna pot? Vem, da vas je tu že veliko bilo tam zato upam da ne bo težav...za kaj več informacij:) pa hvala! lp
 Dodan: 05. 05. 2008 @22:51:10
Odgovori 

katja.m - Re: TAJSKAAA!

lani oktobra sem letela v BKK iz Munchna za 650eur (povratna karta) z družbo LTU...se ti splača počasi rezervirat karto, razen če boš čakala na kakšno lastminute varianto...

drugače pa so 3 tedni dovolj - začneš v BKK, kjer ostaneš npr 3 dni, da se malo aklimatiziraš in si pogledaš glavne stvari... potem se premakneš proti severu, do Chang mai-a kjer greš na kakšen treking za par dni, naprej v Chang rai - potem pa nazaj proti BKK (lahko tudi letiš, da prišparaš na času, če ne pa kakšen nočni bus, vlak...)..to ti do sedaj vzame nrp 2 tedna, potem pa lahko zadnji teden izkoristiš za počitek na kakšnem otoku...vmes ti ostane čas tudi za obisk plavajoče tržnice, mosta na reku Kwai itd... Če pa si bolj za morje in plaže potem pač ostaneš dalj časa na jugu in spustiš sever... malo preglej kaj ponujajo turistične agencije (program) in potem dodaj še nekaj dni (ker če potuješ sam gre vse bolj počasi) pa boš vidla če se ti časovno izide...

lp, katja

Dodan: 06. 05. 2008 @10:21:22
Odgovori 

Urška - Re: TAJSKAAA!
Jaz sem se vrnila s fanton s Tajske v zacetku aprila (tam prezivela 4 tedne). Letela sva s Qatar Airway za 620 € iz Municha preko Qatarja (kjer sva imele vmesni stop enkrat 3 ure, drugic 2 uri). Karto sva kupila direktno pri Qatar Airways (vendar moras imeti mastercard pisan na tvoje ime in ne na drugo ime) in sicer mesec pa pol pred odhodom (sredina januarja). 3 tedni so dovolj, odvisno pa je kaj zelis videt in kak nacin mislis potovat. Zacela BKK, Kanchanaburi (most na reki Kwai), Erewan national park (priporocam), Chiang mai in okolica ter otok(i). Midva sva cca 10 dni prezivela na KoTao, ker sva se potapljala in sva se odločila, da ne bova bluzila okoli po drugih otokih.
 Dodan: 06. 05. 2008 @11:50:23
Odgovori 

simy - Re: TAJSKAAA!

Pozdrav!

Tudi mi2 s fantom se septembra odpravljava na Tajsko! :) Karto sva sicer že kupila (kakih 14 dni nazaj) pr Thai International Airways direktno iz MUC v BKK za 565 evrov.

Drugače pa namerava najprej ostat nekaj dni v BKK, nato it v Kanchanaburi (Kwai, Erawan, Tiger tempel po poti). Potem sva že gledala pri Air Asia lete proti Chiang Maiu, kjer bi seveda šla na kakšen večdenevni treking in masažo, nato pa bi letela nazaj v BKK in naprej na jug. Najprej bi šla na Z obalo, npr. Raily, Phi phi pa mogoče celo do Koh Lipe, če bo čas, potem pa še na vzhodno stran, morda Ko Tao. Na poti tja sva razmišljala, da bi se ustavila za dan ali dva še v Khao Sok National Parku. Potem pa seveda nazaj v BKK in domov.

Urška, kje na koh tao sta spala? Priporočaš kaj posebej? Ali imata tudi potaplaški izpit ali sta se potapljala z inštruktorji? Koliko pa stane prb.?

Dodan: 06. 05. 2008 @12:34:54
Odgovori 

Tigr - Re: TAJSKAAA!
Samo eno vprašanje....ko tu govorite o cenah latelskih kart, je to vključno s taksami in vsem tem zraven ali samo cena karte? LP
 Dodan: 06. 05. 2008 @17:52:30
Odgovori 

moja je bila tolko s taksami (650 eur) lp, katja
 Dodan: 06. 05. 2008 @18:57:23
Odgovori 

biser - Re: TAJSKAAA!
Jaz in fanta pa potujeva 20.12. do 20.01 in ker je to čez novo leto se cene karte kr dvignejo in ravno danes sem rezervirala karto iz Zagreba (STA Zagreb) z Turkish airlines za 850eurov z taksami vred. Drugače pa agencija Sonček isti let ponuja za 1.100eurov. A je kdo bil za čez našo novo leto na Tajskem, a je res večja gužva? Tako so mi rekli na agenciji. LP
 Dodan: 06. 05. 2008 @19:04:50
Odgovori 

B - Re: TAJSKAAA!
Jest sm bil b Bangkoku nekaj dni po novem letu, res je gužva totalna, neomejeno turistov, če nebi rezervirov gesthousa en mesec prej bi težko dobil prenočišče, mogoče izven turističnih območij. LP
 Dodan: 06. 05. 2008 @20:30:32
Odgovori 

Vesna - Re: TAJSKAAA!

Pozdrav vsem!

Simy, kako si kupila karto za BKK, preko spleta? Tudi jaz se odpravljam enkrat oktobra ali novembra, sem že gledala za karte, tudi na spletni strani od Thai International Airways, pa mi pokaže hude cifre, ful predrago! Zato me zanima, kako si dobila karto za 565 eur (vključuje tudi takse?)???

Kje pa ste ostali kupili karte in koliko so vas stale?

A je prepozno, če odpotujem konec oktobra začetek novembra in kupim karto junija? A naj čakam na last minute? Kakšne so kaj vaše izkušnje?

Lp!

Dodan: 06. 05. 2008 @20:48:23
Odgovori 

Simy - Re: TAJSKAAA!

Ja, moja karta vključuje takse! To je bla končna cena.

Doplačala sm sam ok. 25 evrov rizika odpovedi (tak da skupaj 590), ampak to je že zavarovanje, ki ni nujno. Našla pa sem jo na odklopu!

Dodan: 06. 05. 2008 @22:54:43
Odgovori 

hozle - Re: TAJSKAAA!
Mi gremo trije oktobra na Tajsko za tri tedne. karte smo rezervirali pri agrnciji Enzzo za 860 EUR povratna s taksami iz LJ do Istanbula in naprej do Bangkoka. najprej bomo tri dni v Bangkoku, potem gremo z letalom do severa na tridnevni teking, potem letimo iz severa na jug. ne vemo še na katerem otoku bomo najprej. Zanima me pa katera letalska družba je najboljša po notranjosti Tajske? Primerjala sem cene treh prevoznikov in je AirAsia precej cenejši kot Thaiair in Bangkokair.
 Dodan: 07. 05. 2008 @08:00:14
Odgovori 

Nina - Re: TAJSKAAA!
Toplo vam priporočam ogled Ayutthaye ... Je na poti iz BKK proti Chiang Mai. Meni osebno mi je bilo tam veeeliko boljše kot Kanchanaburi. Ja, za notranji let sva midva uporabila NokAir,m rezervirala par dni prej preko neta, uporabljali so (dve leti nazaj) avione od Asia Air. Prijetno potovanje vam želim!
 Dodan: 07. 05. 2008 @10:53:23
Odgovori 

Prenocisca na KoTao tu so precej tricky ... namrec veliko sob je na razpolago, ce si potapljac oz bos delal potapljaski tecaj (cena sobe je tudi 50% ceneje). Open water (do 18 m) PADI tečaj sva imela že narejen, delala sva pa advanced open water (do 30 m) PADI, hkrati pa sva imela se 10 fun divo-ov (potapljanje z masterdivom na razlicnih lokacijah, tudi če že imaš tečaj opravljen, ker namreč ne poznaš lokacije). Vse to sva pocela preko Big Blue Diving Ko Tao ... folk tam je res super. Tecaji potekajo v ANG, NEM, svedscini, finscini .... instruktorji in masterdive so face, itak pa so bolj ali manj vsi, ki se profesionalno ukvarjajo s potapljanjem face (nisem se potapljala samo na tajskem). Racunaj, da so na otokih ponavadi stvari drazje, kot na celini (predvsen zato, ker morajo veliko stvari prepeljati na otok), za sobo sva plačala (oba skupaj) 200 bahtov (namesto 400 bahtov, ker sva se potapljala), soba je bila nova in s kopalnico. Tečaji pa se gibljejo od 160-200€ odvisno al delaš PADI ali SSI (SSI je cenejsi, pa se nekaj razlik je, sam se ne spomnim vec). SO pa otoki na zahodni strani (Phi Phi) drazji kot na vzhodni, v vednost Če rabis se kaj, piši.
 Dodan: 07. 05. 2008 @14:48:47
Odgovori 

hozle,jaz pa moj fant pa greva dec-jan pa nisem dobila nič iz Lj oz sem dobila iz Zagreba preko Istanbula do BKK. Linija je tak ista samo nic nisem nasla iz Lj.Cena pa 850eurov(STA Zagreb)
 Dodan: 07. 05. 2008 @18:50:29
Odgovori 

B kej pa si potem še bil po BKK,jaz imam namen bit samo 5 dni v BKK potem pa dalje,a praznujejo on tudi 31.dec novo leto. Ful nevem kam naj grem ta čas ali na kakšne otoke, to bo po mojem najbolje in tudi majn gužve ali ne? Torej če pridem 22.12 v BKK morem že prej kaj rezervirat za spat ali lahko doli vzamem kakšen hotel. lp
 Dodan: 07. 05. 2008 @18:53:46
Odgovori 

Tajsko novo leto je aprila ...songkran ...
 Dodan: 08. 05. 2008 @11:37:36
Odgovori 

Uncle Elroy - Re: TAJSKAAA!
Midva s kolegom potujeva letos Novembra na tajsko za za 5 mescev in sva dobila karte iz MUC-BKK za neverjetnih 580 eur z taxami!Ogledala si bova se Cambodio z znamenitim Angkor Wat-om....Zanima pa se ena zadeva:Ali imam prav,da lahko vstopno vizo za Cambodio urediva v Bangkoku?In koliko naj bi po vase znasal estimated budget za to obdobje?Ali bi bilo 2500 eur enough?LP
 Dodan: 12. 05. 2008 @00:47:38
Odgovori 

Uncle Elroy - Re: TAJSKAAA!
Midva s kolegom potujeva letos Novembra na tajsko za za 5 mescev in sva dobila karte iz MUC-BKK za neverjetnih 580 eur z taxami!Ogledala si bova se Cambodio z znamenitim Angkor Wat-om....Zanima pa se ena zadeva:Ali imam prav,da lahko vstopno vizo za Cambodio urediva v Bangkoku?In koliko naj bi po vase znasal estimated budget za to obdobje?Ali bi bilo 2500 eur enough?LP
 Dodan: 12. 05. 2008 @00:49:27
Odgovori 

Filip - Re: TAJSKAAA!
Za budget potovanje bo dovolj. Raje povej kje in kdaj si nabavil karte. Jst je praktično ne dobim pod 750€ s taksami!?!
 Dodan: 12. 05. 2008 @11:13:25
Odgovori 

uncle Elroy - Re: TAJSKAAA!
Karte sva kupila na reisen nah thailand.
 Dodan: 12. 05. 2008 @18:15:13
Odgovori 

caglav - Re: TAJSKAAA!
Živjo! Mal sem čekiru to varianto pa nisem našu nobenih letalskih kart. Imaš mogoče spletno stran? Tudi midva s kolegom potujema novembra na Tajsko in seveda iščema ugodne karte. Hvala!
 Dodan: 13. 05. 2008 @22:54:48
Odgovori 

Filip - Re: TAJSKAAA!
Men so poslali za 690 €. Ima pa Qatar ravno v novembru tudi nekaj kart za 600€, sem rezerviral včeraj. Imajo pa določene omejitve. lp
 Dodan: 14. 05. 2008 @09:34:05
Odgovori 

caglav - Re: TAJSKAAA!
Mi lahko prosim pošlješ točen datum odhoda in prihoda. Najcenejša je 720 eur, vsaj to kar sem sam našel. Za 600 bi jo pa seveda TAKOJ kupil.
 Dodan: 14. 05. 2008 @19:01:48
Odgovori 

web site:www.reisen-nah thailand.de ali e mail:info@reisen -nah-thailand.de Ja jst sm karto ze placu po bank money transferju za kolega sem pa vceri poslal mail in so mi poslali nazaj confirmation invoice za isto ceno 580 eur(incl. all tax).Letela pa bova z Etihad Airways.Jst sm jim namrec pisu mail,ce mi lahko ponudjo kako zelo ugodno varianto in so mi poslali,da imajo karte za 660 eur in za 580 eur samo,da so za 580 eur ze skoraj vse bookirane.Potem sem jim nazaj poslal,da bi rad karte za 580 eur in ni bilo nobenega problema dobit jih.Za koliko casa pa potujete na Tajsko?Pa zanima kaksen budget bi bil priporocljiv za dobo 5 mescev(zmogel bi okoli 2500-3500 eur ali bi bilo to dovolj) in z obiskom Cambodie(Angkor wat in seveda rajske plaze in mogoce se Indonesie(Sulawesi).Kje pridobiti vizo za vstop v Cambodio?Ker jaz sem namrec ze bil na Tajskem samo tega bo ze 2 leti in me zanima kako stvari tecejo danes.Nemorem se pa tudi odlocit katero vizo naj vzamem za na tajsko v mislih imam koliko vstopov.Kaksne so kaj cene na tajskem in Cambodii 'danes'?(prevozi,hrana,nocitve)-nismo zahtevni lahko spimo tudi s kokosmi smo vsega vajeni.
 Dodan: 14. 05. 2008 @23:48:02
Odgovori 

tina - Re: TAJSKAAA!

ja, to ste ful pocen dobil..me sam zanima, če si se zmotu pr naslovu, ker men tle nc vn ne vrze.

al pa če ves se za kasn naslov, kjer so karte za tajsko ugodne. grem namrec zacetek agusta.

kar se tice kambodge in ostalga, sm jst tud bla pred 2 letoma tam in me zanima kaj je nouga.

kdor kaj ve, se priporocam.

hvala

Dodan: 26. 05. 2008 @19:02:31
Odgovori 

Naslovi so vsi ta pravi in mi delajo brez delay-ev!Drgac jim pa pošl mail in ti bodo sigurno odgovoril!Sm neki cekiru in sem vidu da imajo v ponudbi karte MUC-BKK za 549 eur(incl. all tax)!Sam ce bos nakazovala po SWIFT sistemu traja cca.3 tedne preden bos dobila payment confirmation!Upam,da sem ti kaj pomagal...... Prosu pa bi nekoga,ce mi lahko odgovori na tistih par vprasanj iz zgornjih postov.Hvala
 Dodan: 27. 05. 2008 @08:59:31
Odgovori 

Živjo! no jaz ti lahko povem nekaj okvirnih cen za Kambodžo (oktober 2007)... torej prevozi (Capitol bus): Phnom Penh - Battambang 4$, Siem Reap - Phnom Penh 5$, Battambang - Siem Reap (boat) 15$... Vstopnina v Angkor 20$/dan, tuk tuk za cel dan 10 - 15$.. hrana in pijača dokaj poceni (dražja kot v Laosu in cenejša kot v Vietnamu, če ti kaj pomaga :)) - zajtrk cca 1$ in kosilo cca 2$... do morja pa nisem šla ampak po fotografijah ki sem jih videla od drugih popotnikov, se ti tja niti ne splača če greš tako ali tako po Tajski, ker se mi zdijo tam lepše... Od Tajske sem bila pa samo v BKK tako da ti ravno ne morem pomagat s kakšnimi realnimi cenami, ker v BKK je verjetno itak najdražje... aja viza za Kambodžo - jaz sem jo dobila na letališču za 20$ brez problema, doma sem si sprintala obrazec iz interneta: http://www.travisa.com/Cambodia/cambodia_visa_application.htm in tkole je šlo ful hitro ker nisem rabla niti vrste čakat in tega tam izpolnjevat :) drugače pa mislim da se jo da dobit tudi na mejnih prehodih, predvsem na tistem iz Tajske in Laosa... Čeprav je baje pot iz BKK proti KAmbodži kar mučna ker te znajo nalašč pripeljat do meje šele pozno zvečer tako da ne ujameš nobenega busa naprej in moraš vzet taksi in ti ga seveda mastno zaračunajo, pa tudi viza je dražja.... sama sem letela iz BKK z Air Asio za cca 60$ v PP.. lp, katja
 Dodan: 27. 05. 2008 @10:21:22
Odgovori 

No jaz pa grem dec-jan na Tajsko in "uncle" če bosta takrat z kolegom na kakšnih otokih bi se lahko srečali. Jaz sem iskala vse mogoče karte za BKK,za en mesec in nisem dobila nbene izpod 1.200, razen na STA Zagreb, sem ravno danes plačala 880eurov vse takse. Kako to pa da jo dobiš za cirka 500 eurov in za tako dolg čas? Je to odvisno. No nevem skratka zdaj jo tak že imam plačano in kaj pač je je. LP
 Dodan: 28. 05. 2008 @15:31:51
Odgovori 

Soreen - Re: TAJSKAAA!
Vizo za Kambodžo dobiš lahko kr na meji, drugače pa ja tudi v Bkk-ju. lp
 Dodan: 28. 05. 2008 @16:28:48
Odgovori 

1200€?!?!? To je pa enkrat vec, kot pa sem jaz dala! A si probala kaj pri direktnih letalskih prevoznikih (Qatar airways) ... ?
 Dodan: 29. 05. 2008 @11:45:08
Odgovori 

karina - Re: TAJSKAAA!

Živjo!

midva s fantom se odpravljava avgusta na Tajsko in Malezijo. letiva z egipčansko letalsko družbo iz Munchna. Zanima me kakšne izkušnje imate s to letalsko družbo in kaj pavite na mesec - avgust (glede vremena ) ki sva ga izbrala?

Hvala vsem il LP!

Dodan: 29. 05. 2008 @15:10:51
Odgovori 

vin - Re: TAJSKAAA!
hej ho! mene pa zanima... za vse, ki ste že bili na tajskem - kako je s cepljenjem, men se zdi, da vseen mal pretiravajo? kakšne so vaše izkušnje? cepljenje da/ne? + kakšen budget planirat za mesec dni s tem, da ne iščeš raja v razkošju sob in hrane? hvala, lp
 Dodan: 30. 05. 2008 @21:43:16
Odgovori 

evica - Re: TAJSKAAA!
prijateljica je rekla, da bo imela 400€ za mesec dni čez glavo
 Dodan: 01. 06. 2008 @00:10:22
Odgovori 

evica - Re: TAJSKAAA!
aja še to sm pozabla..cepljenje za hepatitis je baje okol 100€, ja/ne-to je pa tvoja odločitev. Js bi se na tvojem mestu šla cepit.. nkol ne veš. Aja pa baje maš en kup hostlov po 1€/noč. carsko ane:) js bom šla tut enkrat k bo priložnost na tajsk
 Dodan: 01. 06. 2008 @00:14:24
Odgovori 

Da je hrana cenejsa kot v Vietnamu pa ze skor ne morm verjet!Jst ko sem bil v Saigonu je bil poln colnic tropskega sadja cca 300000 dongov kar je cca 18 us dollars!Drgac je pa zelo lepo,da si mi povedala vse to!Se enkrat hvala pa se kel dol vidmo.
 Dodan: 01. 06. 2008 @21:05:46
Odgovori 

etar - Re: TAJSKAAA!
A mora biti slika za vizo na letaliscu na Phuketu res 4x6 cm ali je lahko manjsa? Je imel kdo kaksne komplikacije ? Hvala.
 Dodan: 01. 06. 2008 @23:37:17
Odgovori 

Simona - Re: TAJSKAAA!

Ojla!

mene pa zanima... tisti, ki ste že potovali po tajski, recimo pred kratkim... za mesec dni tajske kakšen budget je približno potrebno planirati? tako da živiš normalno?

pa še nekaj:za kaj vse ste se cepili, če ste se sploh?kako je z malarijo?

hvala,lp

Dodan: 02. 06. 2008 @21:59:52
Odgovori 

alen - Re: TAJSKAAA!
karto vam najceneje zrihtajo na STA, morate pa biti malo vztrajni... ne vzemite kar prve ponudbe. Kar se tiče pa hostlov za 1€... je pa malo precenjena trditev. Če želite spati vsaj kolikor toliko dostojno, bo treba odšteti vsaj 3.
 Dodan: 06. 06. 2008 @09:35:52
Odgovori 

tina - Re: TAJSKAAA!

hoj...jst sm se cepla za hepatitis A in B..za malarijo obstajajo tablete, baje da niso 100% (kot vsaka stvar) ne vem no, jst sm jih jemala..sla sm jih pa v italijo iskat (takrat jih kao se ni blo v slo..pozanimaj se kaj je zdej s tem) se jih pa tud po aziji dobi brez problema..

jst sm zapravla enih 500 eur, mogoce se manj..sm bla mesec in pol in je res (blo) pocen..

Dodan: 06. 06. 2008 @13:23:58
Odgovori 

lico - Re: TAJSKAAA!
Kolk denarja porabiš je odvisno od dolžine potovanja in pa tvojim načinom potovanja. sem bil na Tajskem 2x. zadnjič januarja letos in sem za en mesec porabil 700E s tem da nisem ravno šparal. cepil se nisem nič. mislim da glede tega vsi mal pretiravajo.
 Dodan: 08. 06. 2008 @12:54:38
Odgovori 

jerebinho - Re: TAJSKAAA!
mene pa zanima, če je nujno na tajskem imeti mednorodno vozniško dovoljenje,če želiš npr. rentati motor? ker v grčiji naj bi to tudi bilo potrebno pa sem brez problema najel avto z našim vozniškim. pa še to-gledal sem cene za "kolibo" nekje ob obali za 500 bahtov na dan. pa me zanima ali je to cena na osebo ali je to cena za celotno zadevo? hvala za pomoč
 Dodan: 10. 06. 2008 @00:50:56
Odgovori 

nusa - Re: TAJSKAAA!

S kolegico se prav tako odpravljava septembra na Tajsko, karti pa sva kupili prek odklopa in sicer za 605 eur, taksa je že vključena. Letiva pa z Arabskimi Emirati in sicer iz Munchna.

LP

Dodan: 10. 06. 2008 @11:37:47
Odgovori 

PP - Re: TAJSKAAA!

uradno moraš imeti mednarodno vozniško dovoljenje..če te že(kar je zelo malo verjetnosti) ustavi policija boš pač kak baht plačal.avto boš pa sigurno lahko rental,ker te tam samo za pasoš vprašajo..

Dodan: 10. 06. 2008 @13:11:24
Odgovori 

vin - Re: TAJSKAAA!
REISEN NACH THAILAND ČAU! mene pa zanima koliko vas je dejansko potovalo s to agencijo? ta trenutek sem na tem, da se mi totalno odrola. 2 meseca nazaj sm dobila payment confirmation, vse ok. danes zvečer imam vlak za munchen in pol ure nazaj dobim mail, da pač ni prostih mest za ta let. s tem, da smo si 14 dni dopisovali okoli tega potrdila... čakam na povraten mail, da vidim, če sploh kam potujem... uffff! :(
 Dodan: 07. 07. 2008 @17:01:28
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
nikoli
1-3
4-6
7-9
več kot 9

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: