Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » lepa in cista Slovenija

lepa in cista Sloven - lepa in cista Slovenija

Mene pa zanima kako skrbite za cisto okolje?In kolikokrat se udelezite kaksne cistilne akcije?

Mislim, da bi bilo zelo lepo, da bi za naso (vse lepso Slovenijo) vsakdo kdaj sel na kaksno cistilno akcijo...

Koliko mladih v Slovenijii locuje odpadke?Tudi za to mislim, da bi bilo treba se malo angazirat in se lotit tako razmisljati in tako ravnati.

Obcudujem naso prelepo pokrajino in 'ciste' Slovence, zato je treba to se nadaljno vzpodbujati, se posebno mlade, da bi se se bolj cenilo cistoco nase drzave in da bi bil vsakdo zaveden in cimvec tudi sam prispeval k temu!

lep pozdrav,Marija

Dodan: 05. 05. 2008 @22:33:24
Odgovori 

B - Re: lepa in cista Slovenija
Vse lepo in prav, Marija, bi pa opozoru na nekj, ko folk pride na mojo preljubo Gorenjsko za vikend, izpostavu bi Ljubljančane, pol čez tedn najdeš v grmovju razne smeti, to me pa čist razjezi! Pa to v hribih!!! Folk, hodte v hribe, sam dejte pol POSPRAVT za sabo!!!!!!!! Sploh žabarji, obnašejte se!!!!!!
 Dodan: 06. 05. 2008 @09:45:07
Odgovori 

BB - Re: lepa in cista Slovenija
Se popolnoma strinjam s tabo B!!!!!!!Cela ljubljana cez vikend na gorenjskem za njimi pa tone in tone smeti!!!!Kriza!!!!
 Dodan: 06. 05. 2008 @18:04:35
Odgovori 

a - Re: lepa in cista Slovenija

marija,

mladi (in tud starejsi) imajo ustolicene zvezdnike tipa big brother,boli jih k... za locevanje odpadkov in cisto okolje

Dodan: 07. 05. 2008 @10:00:58
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
nikoli
1-3
4-6
7-9
več kot 9

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: