Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » za tiste ki živite v tujini

nina - za tiste ki živite v tujini
a ste preden ste se preselili tja imeli tam koga poznanega? ste se prej pozanimali na veleposlaništvu v slo.? mislim kako ste sploh začeli življenje v tuji državi (služba, stanovanje)? ...sama bi šla za nekaj let živet v tujino, ampak me zanima kako potekajo stvari..
 Dodan: 03. 05. 2008 @19:47:12
Odgovori 

FOKA - Re: za tiste ki živite v tujini

ZADNJA STVAR JE DA GRES NA VELEPOSLANISTVO IN VPRASAS KAKO IN KAJ DO SEDAJ SO MI VSI FUKNILI SLUSALKO DOL OZ.NE DAJEMO NOBENIH INFORMACIJ PA CE JE TO ZDA ALI SEJSELI

JA VELIKO LAZJE JE CE IMAS POZNANE KJERKOLI POSEBNO KJER NI DELA NA KAKSNIH OTOKIH AMPAK CE SI RES ZELIS GRES TJA KAMOR TE SRCE VLECE V MOJEM SLUCAJU TIHOMORSKI OTOKI KJER SEM TRENUTNO...

Dodan: 04. 05. 2008 @02:23:59
Odgovori 

V. - Re: za tiste ki živite v tujini
kako lepo ... kamor ti srce veli.. :) to je res. kot vidim pa nas ima kar nekaj to željo po življenju drugje. kako je na Tihomorskih otokih? pozdravček s Primorske
 Dodan: 04. 05. 2008 @07:43:28
Odgovori 

nina - Re: za tiste ki živite v tujini
FOKA - a lahko malo več poveš o življenju v tujini (zavarovanje, služba, vizum,formalnosti/birokracija). Kako pa je drugače na Tihomorskih otokih? hvala.
 Dodan: 04. 05. 2008 @09:41:26
Odgovori 

foka - Re: za tiste ki živite v tujini
resda sem na havajih je lazje ker sem ze prej delal v zda z vizumi in birokracijami se ne obremenjujem vse stvari si kar sam podaljsujem nameravam pa ziveti tudi na tahitiju kar bo tezko ampak lazje ce si drzavljan evropske unije,sluzb je zadosti tukaj vec sluzb sem imel v 6 mesecih kakor doma v 27 letih mika me tudi bali,sejseli,in bangkok ampak ne dubai
 Dodan: 05. 05. 2008 @01:12:47
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: