Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » stroški potovanja

eva - stroški potovanja
mene pa nekaj zanima. povsod poslušam kako Slovenci nimajo denarja, kako je težko našparat, da so stroški tako veliki, itd. Potem pa tu berem, da grete na Kitajsko, po Evropi, Južna Amerika, Indija...v glavnem celi svet. Pa ne mi rečt, da je drugod tako zelo poceni, ker sem že tudi jaz bla v drugih državah Evrope in ni bilo ravno poceni, sem potrebovala kar veliko denarja. Me pa zanima koliko vas stane takšno potovanje? In če ni preveč osebno: od kod si našparate toliko denarja?
 Dodan: 02. 05. 2008 @10:57:59
Odgovori 

- Re: stroški potovanja
je že bla ta tema... pobrskaj nazaj
 Dodan: 02. 05. 2008 @12:29:31
Odgovori 

B - Re: stroški potovanja
Ti dam prav, da je Evropa predraga, pa tud zanimiva ni, vsaj meni ne. Ja, tko je, delamo, pa celo leto šparamo, da gremo lohk v Azijo, J.Ameriko, Indijo, itd. Dejstvo je da je tm fuuuul pocen, pa še če nisi tko zahteven se da fuuuuul pocen skoz pridt, še najdražje so letalske karte. Npr. za povratno v Bangkok sm dal 650 Eur. A pa je to res tolk dnarja? Ubistvu je. Po drugi strani pa če zasluziš npr. 800 evrov na mesec, je telih 650 evrov MANJ kot mesečna plača! Pač eni k radi potujemo, pa šparamo za te low budget potovanja se ne preseravamo po Hrvaški, pa po grčiji npr. pa mogoče kšno pivo manj spijemo. Tko da, folk ne jamrat da so potovanja ne vem kako draga (razen če si razvajen pa rabš hotel s 5imi zvezdicami), sam delat je treba, pa na potovanju se je treba znajdt. LP
 Dodan: 02. 05. 2008 @13:40:19
Odgovori 

g - Re: stroški potovanja
se strinjam z B. jaz ne hodim pozimi smučat, poleti ne grem na morje, ker se mi ne da ležat na plažah, zvečer pa v gostilnah... bolj zanimiva tema bi bila: koliko vas stane dva tedna na hrvaški obali, ali v grčiji.
 Dodan: 02. 05. 2008 @16:41:35
Odgovori 

s - Re: stroški potovanja
Jaz na dolgih potovanjih na dan zapravim ravno toliko kot moje kolege pride dan letovanja na Hrvaškem.
 Dodan: 02. 05. 2008 @17:58:06
Odgovori 

ss - Re: stroški potovanja
se strinjam s tabo s!!!!moji kolegi so šli nekam blizu pule+krk..in so za en teden porabili 400 eur!!!!!jest sm na tajskem-3 oz. 4 tedne živela s temi 400 euri!!!nimam najdražjiga računalnika, mp3-ja, televizije, avta..itd... mam pa željo po potovanjih in za njih porabim moj denar!!!
 Dodan: 02. 05. 2008 @18:17:16
Odgovori 

eva - Re: stroški potovanja
ja res je hrvaška je draga. ampak ko tako gledam letalske karte, razen če imaš veliko srečo niso najbolj poceni (J. Amerika, Karibi, Azija), pa tudi zraven moreš imet denar..za lokalni prevoz, prenočišča, hrano,... Vsaka čast tistim ki vam uspe z min. denarja. :)
 Dodan: 02. 05. 2008 @20:23:16
Odgovori 

- Re: stroški potovanja
niti ni nujno, da maš srečo z let. kartami. sam najdit morš znat ;) sicer je pa "drago" zelo relativn pojem.
 Dodan: 02. 05. 2008 @22:13:03
Odgovori 

erny - Re: stroški potovanja
Se strinjam z večina predhodnikov...za en teden potepanja po evropskem mestu/oz. ležanje na plaži na hrvaškem, lahko zapraviš toliko kot 3-4 tedne budget potepanja po eni azijski državi (tajska, laos, vietnam, pakistan, indija)...je pa res, da je največji strošek za oddaljene destinacije let.karta, katero se pa da danes dobit kr "ugodno" če mal splaniraš vnaprej zadeve in si fleksibilen...
 Dodan: 03. 05. 2008 @09:47:09
Odgovori 

nejc - Re: stroški potovanja
ja sam res..jst ssm si urejal backpackanje po franciji in sem ugotovil da bi me tudi prišlo ful drago...že karte za vlak po franciji se bile od 30 evrov navzgor...groza...najbolj se splača potovat po evropi v skupini s kakim avtičem, da vsak malo prispeva in se pol stroški delijo in spati v šotorih, kampih ali hostlih in podobno...
 Dodan: 03. 05. 2008 @10:33:49
Odgovori 

mimi - Re: stroški potovanja
kako našparamo?? delamo čez leto :)
 Dodan: 03. 05. 2008 @12:47:02
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
nikoli
1-3
4-6
7-9
več kot 9

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: