Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » južna Španija

rok - južna Španija
kaj pozna kdo mogoče kakšne zanive vasice na jugu španije oziroma v okoli Sevilije, Malage, Alicateja oz. Valencie?
 Dodan: 01. 05. 2008 @17:59:51
Odgovori 

Mery - Re: južna Španija
Oj! Ravno sem se vrnila iz Andaluzije. Marbella je prečudovita!!!
 Dodan: 02. 05. 2008 @09:04:37
Odgovori 

evica - Re: južna Španija
Jaz sem bila nekaj časa v okolici Alicanta, malce severneje.. V majhni vasici Benimantell. V bližini je bil znan Guadalest - grad na skali.. kar zanimivo za videt, priljubljena turistična točka.. potem maš pa v okolici še veliko manjših vasic, ki so zelo simpatične.. Ogleda vreden je Benidorm na obali, če pa iščeš bolj osamljene predele ti pa ne znam kaj dosti pomagat.. od teh vem edino za Polop, ker sem se parkrat sprehodila mimo pa mi je blo všeč, ker ma en šarm.. Par mest, ki mi še padejo na pamet: La Nucia, Albir, Calpe, Alfas del Pi, Altea, Villajoyosa (Paradis... ta obalna mesteca med Benidormom in Alicantom so pravljična!!).. Ne vem ti pa povedat kakšna je razlika med to in južno obalo, ker južneje še nisem bla..
 Dodan: 02. 05. 2008 @11:08:18
Odgovori 

matti - Re: južna Španija
GRANADA je najbolj zakon mesto v spaniji:) ob pivu gratis tapas:)
 Dodan: 02. 05. 2008 @13:28:56
Odgovori 

spela - Re: južna Španija

Oj! A ima mogoče kdo, ki je že bil v Španiji kakšen načrt potovanja, številke hostlov... Bi bila zelo hvaležna :)

Dodan: 06. 05. 2008 @21:50:20
Odgovori 

Darja - Re: južna Španija
Kako pa je kaj v Malagi? Pa v tem predelu Costa del Sol? Je kej za videt, kam se splača it? Je kak poceni bus do Granade? Lp
 Dodan: 12. 05. 2008 @11:21:30
Odgovori 

Saltamontes - Re: južna Španija

Priporočam ogled:Granade kjer si moraš ogledat La Alhambro. Mesto je presenetljivo urejeno in čisto, zelo turistično, če imaš lasten prevoz imaš na razpolago kar nekaj dobrih enodnevnih izletov. Slabost pa je v poletnih dneh neznosna vročina in pa slaba organizacija.

Obrobje Seville je neznosno. Najprej sem pomislila na to kaj sploh tam počnem. Toda ko stopiš v center mesta, ti hitro priraste k srcu. Cerkve, zgradbe, hiše, restavracije, tgovine, vse polno turistov in znamenitosti.

Salamanca je zelo zanimiva. Srečaš veliko tursitov. Staro mesto polno mladih ljudi. Čudovita univerza, bogate zgradbe. Potrebna je udobna obutev.

Cadiz je mesto, ki ima polno ozkih in dolgih ulic. Kot večino juga, je tudi to precej zamazano. Vseeno pa je vredno ogleda.

Malaga me je razočarala. Sicer pa od juga ne morete pričakovati visokega turizma. Turiste pritegne njihova zgodovina, hrana in preprostost ljudi.

Iz potovanja po jugu španije sem prišla pred kratkim in v teh mesecih tega nikomur ne privoščim ker imajo neznosno vročino, ki te povsem izčrpa. Poletje raje izkoristite za obisk sevrne španije, ki je nasprotje juga. Zelena, organizirana, čista, ponuja čisto morje, mnogo lepih peščenih plaž, prav tako kulturnih znamenitosti. Ne pozabite obiskati mesta San Sebastian, Bilbao, Santander in Comillas. Če potujete proti Madridu, pa se obvezno ustavite v Burgosu.

Dodan: 15. 07. 2008 @17:43:47
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Koliko krat na leto potuješ z nami?
0
1 - 2
3 - 4
5 ali več

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: