Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » RyanAir - odpoved

Rok - RyanAir - odpoved
pozdravljeni, ima mogoce kdo izkusnje z odpovedjo leta pri Ryanairu sicer nimam nobenega tehtnega razloga razen tega da sem uspel si rezervirat karto samo zase, za ostali 6 kolegov pa ne kaj je potrebno navesti kot vzrok odpovedi da res verjemejo in vrnejo vsaj nekaj € ... vsega sigurno ne bom dobil nazaj Hvala
 Dodan: 30. 04. 2008 @14:24:14
Odgovori 

evica - Re: RyanAir - odpoved
Pred par dnevi sem bla priča 6im portugalcem, ki so zamudili let in bi jih prišel naslednji (dan kasneje) 250€, medtem ko je nas (ki smo dan prej tudi zamudile let, ampak pri easyjetu:)) prišla nova karta le 35 funtov. Ne vem kok ma to kej zveze z vprašanjem, sam ok ..:P hotla sm sam povedat, da so pri easyjetu velik bolj flexibilni glede precej stvari.. sori, kar se odpovedi tiče nimam pojma kaj v tem primeru navest kot razlog... držim pesti da ti uspe vsaj kej nazaj dobit :) lp
 Dodan: 30. 04. 2008 @16:27:03
Odgovori 

s - Re: RyanAir - odpoved
nic ne dobis,vse je v njihovih pravilih,sja ves ko kliknes da si seznanjem s pravili,preden kliknes,od tega denarja s eposlovis,razen milsim,da smrtv prvem,drugem kolenu,z dokazom seveda in bolezen kako in kje pa bi ti sploh odpovedoval,saj ne gre
 Dodan: 30. 04. 2008 @17:02:22
Odgovori 

rok - Re: RyanAir - odpoved
... samo so pa nekateri lopovi dobro da sem dal za karto samo 27€ :) tako da tudi če ne dobim nič nazaj ne bo konec sveta sicer sem si že kdaj rekel da ne bom nikoli več letal z njimi, tokrat je bil njihov let najcenejši in sem ga kar rezerviral
 Dodan: 30. 04. 2008 @19:56:05
Odgovori 

aja... hvala za nasvete
 Dodan: 30. 04. 2008 @19:57:51
Odgovori 

me - Re: RyanAir - odpoved

in zakaj bi bili lopovi? ker ti ne vrnejo denarja ker si ti premisliš, prej pa plačaš za karto 27€??? daj no, get real!!! ryanair ni perfektna družba, omogoča pa vsem nam daleč najcenejše lete po EVropi, easyjet je verjetno udobnejši in boljši, pa tudi precej dražji. sicer pa itak vse piše v njihovih pogojih

Dodan: 01. 05. 2008 @22:05:08
Odgovori 

franci - Re: RyanAir - odpoved
Rok, to tvoje razmišljanje je povsem mimo. Daj pomisli, da so ponekod karte tudi samo 5 €, kar veliko jih je. In bi potem vsi , ki bi imeli pet minut časa, klkali in rezervirali karte, potem pa ostali doma. Kaj bi pa rekli sponzorji, tisti, ki prispevajo k nizkim cenam, da dobijo goste, ko jih ne bi bilo???Potem bi pa še radi denar nazaj ???? mislim, da si povsem mimo usekal s kritiko in da se ravno ne sekirajo, če ne boš letel več z njimi. Boš pa drugje plačal več in dobil nazaj denar od taks, denar za karto pa provizije pa tudi ne. Ostali bomo pa kar ostali pri teh pogojih, kot je že nekdo napisal pred mano. In veselo letali za majhen denar.
 Dodan: 07. 05. 2008 @17:42:34
Odgovori 

franci - Re: RyanAir - odpoved
In še, Rok, če boš slučajno bral.....napisal si : tokrat je bil njihov let najcenejši, zato sem....A bi bil tako dober, pa bi našel primerjavo, kdaj pa njihov let ni najcenejši, če vzamemo samo lete ( brez prevozov na letališče) recimo iz naše ali nam sosednjih držav? A je kakšen let recimo, da lahko rečemo, glej, tukaj me pride pa ceneje približno ista storitev? Lepo prosim za podatek, kaj je mogoče, ker sam veliko potujem in vedno letim samo z njimi ? Prosim lepo.
 Dodan: 07. 05. 2008 @17:48:53
Odgovori 

ja v redu Franci sem pač izpadel glup

sem pač hotel vprašat če kdo ve za kakšen trik kako bi let odpovedal samo zaradi tega ker ga niusem mogel rezervirat še za ostale prijatelje in to je to

vseeno hvala ti za odgovor in kritiko

Dodan: 12. 05. 2008 @13:00:32
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
nikoli
1-3
4-6
7-9
več kot 9

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: