Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Letalske karte » EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ!
| NataliYaa - EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| Danes sem opravila rezervacijo karte preko edreams.com in sem bila malo presenečena, ko je na koncu napisalo, da kao ne morem dokončno opraviti nakupa, da imam za 24 ur sicer rezervacijo, vendar je potrebno denar nakazati preko banke na njihov račun v Španiji. Sicer sem opazila, da ste nekateri že kupovali karte preko tega in ni nilo pripomb, pa vendar me malo skrbi, ker sem vpisala številko kartice in potrdila v smislu da zadevo plačujem zdaj pa bi naj na banki nakazala in faksirala dokazilo o plačilu. Ne razumem najbolje. Zdaj...jutri mam namen denar nakazat, da ne zgubim te karte, pa me je malo strah, da ne bodo kje zadeve dvakrat dol trgali. Prosim pomagajte z nasveti oz. pojasnili - tisti ki zadevo poznate! Hvala!!! |
Dodan: 27. 04. 2008 @20:21:35
|
Odgovori |
| F - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| POKLICI JIH PA PREVERI,KER JE FULL CUDNO,DA VSE PODATKE O AKRITIC NOT DAS PA SE D ABI JIM ENRKAT MOGLA NAKAZAT,JE PA RES DA SE NISEM UPORABLJAL,PA BANAK V SPANIJI??DEFINITIVNO PREVERI |
Dodan: 28. 04. 2008 @09:03:09
|
Odgovori |
| kkita - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| pozanimaj se na svoji banki... |
Dodan: 28. 04. 2008 @13:15:02
|
Odgovori |
| loonanai - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
najbrž ne bom povedala nič novega, ampak tole piše na njihovi strani: (prosim javi, ko boš izvedela kaj in kako, tudi sama nameravam kupit karto preko te agencije) How can I tell if my reservation has been confirmed? When you have completed the purchasing process, your reservation will be confirmed and you will receive an e-mail with a reservation number. The first "Reservation confirmation" e-mail will provide all the details of the itinerary you have reserved. The reservation is guaranteed for a period of 24 hours, as long as this period does not coincide with a weekend or holidays, and in compliance with fare regulations. Next, one of travel agents will check that your reservation has been correctly entered in the airline's reservation system and that your payment can be processed. If everything is correct, you will receive an e-mail within one working day after receiving the first e-mail. Your ticket is only confirmed when you receive this second e-mail. In the second e-mail we will confirm that your tickets will be issued, the final price and the date the tickets will be sent. If you have an electronic ticket you can go directly to the airport to take your flight.If you have a printed ticket, you must wait until it arrives by courier. If you have not received it by the date specified you must contact us immediately by sending an email to backoffice-en@edreams.com. How do I pay for my ticket? You can pay for your ticket by bank card. Our secure server accepts the following bank cards: In order to provide greater security, you will be asked to enter all the information on your card for each purchase you make with eDreams, this information is not saved during the registration. All the information is encrypted on our secure server. |
Dodan: 28. 04. 2008 @15:07:55
|
Odgovori |
| Mitja - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| Preko eDreamsa gre tako, da preverjajo vse nakupe, ki niso opravljeni s plačilno kartico iz države kjer imajo oni odprte svoje spletne strani (Italija Francija Nizozemska... Slovenija ne sodi sem!!!). Bodi brez skrbi in obenem vesela, da tako preverjajo in preprečujejo zlorabe plačilnih kartic. Lahko jim pošlješ tudi po faksu kopije dokumentov s katerimi lahko dokažeš, da si ti (oz. kupec letalskih kart hotela ...) lastnica kartice s katero je bilo opravljeno plačilo! Ne bodo nič večkrat bremenili samo kontaktiraj jih. |
Dodan: 28. 04. 2008 @19:52:06
|
Odgovori |
| NataliYaa - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| najprej hvala za komentarje, situacija pa je sledeča: včeraj ko sem rezervirala karto na edreams v veri, da opravljam nakup direkt s kartico sem uporabila mamino kartico, ker mam sama prenizek dnevni limit. no in potem kot sem že napisala nakup ni bil zaključen, ampak sem morala opraviti transfer na banki. tam sem to opravila preko svojega računa (kartice) ker je to pač bilo mogoče, itak pa bi v nasprotnem primeru denar dvignila in ga vrnila mami. podatki plačnika, ki sem jih navedla včeraj na spletu se torej razlikujejo od tistih na bančnem nakazilu (na prvem, ki ni bilo dejansko plačilo je navedena moja mama, na dejanskem plačilu pa jaz in moj račun). Vse to me je malo zmedlo, zato sem klicala na edreams, kjer so mi zagotovili, da iz kartice ne trgajo in da bo karta izdana ko prejmejo plačilo (kar bi naj bilo v sredo). tudi glede podatkov o plačniku naj ne bi bilo težav, tako da upam, dam bom v sredo res dobila to karto brez zapletov. |
Dodan: 28. 04. 2008 @21:55:41
|
Odgovori |
| loonanai - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
No, držim pesti. Javi, ko dobiš karto. Boš dobila papirno ali elektronsko?
Se pravi, da kljub temu, da si vnesla vse potrebne številke preko interneta, plačilo ni bilo opravljeno?! Ne vem zakaj potem tak sistem... Koliko si plačala provizije na banki? |
Dodan: 28. 04. 2008 @23:41:53
|
Odgovori |
| s - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| moja banka zaracuna provizijo isto v EU kot znotraj slovneije,to je 32 centov,odvisno je od banke,gre za volksbank |
Dodan: 29. 04. 2008 @12:45:25
|
Odgovori |
| Davorin - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
S plačilom nisem imel problema, so pa na njihovem potrdilu o opravljeni storitvi (3. email) zamešali dve imeni, verjetno zato, ker sem kupil dve karti z istim osebnim geslom. In ko sem jih vprašal, da naj mi potrdijo, da so posredovali prave podatke letalski druzbi, so mi odgovorili, da dobim odgdovor v 30 dneh! Na check your trip so sicer imena prava, ne vidi se pa naslovov. Kolikor pa razumem njihova navodila, je ob prejetju 2. emaila v primeru elektronske karte zadeva urejena in je potrebno iti samo še z kodo in osebnim dokumentom na letališče. |
Dodan: 29. 04. 2008 @13:46:12
|
Odgovori |
| Takole - jaz sem dobila karto - elektronsko. Vse zelo hitro in ok le en "problemček" - moj priimek ima šumnike kar pa očitno njihov sistem ne podpira in je zato malo čudno napisan. Sicer sem jim poslala mail in jih o tem obvestila, pa bomo videli kaj bodo rekli. Stran zahteva, da navedeš točno takšne podatke kot jih imaš v potnem listu, tak da se pač nisem mogla "prekrstit" v nekaj kar nisem. Sicer sem si sproti printala potek rezervacije in se na strani kjer sem vnašala podatke jasno vidi da je moj priimek takšen kot mora bit. Drugače pa karto imam in grem še samo na letališče. Tretjega maila pa še nisem dobila - ampak po drugem lahko s številko rezervacije že pičiš na letališče, ker je karta izdana. Provizija na banki (NKBM) je bila...mislim da okrog 2 €, nič pretiranega. Ja...tako da je to rešeno...upam še samo da ne bo komplikacij z imenom... |
Dodan: 29. 04. 2008 @19:55:08
|
Odgovori |
| katja - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| jaz sem pred mesecem dni tut kupla 3 letalske karte preko edreamsa...moram rečt, da je vse potekalo brez zapletov.... normalno sem vtipkala številko kartice in v roku pol ure so potrdili nakup... pri šumnikih pa samo strešice niso dodali... res pa je, da so mi eno karto šele naslednji dan potrdili... so tut napisali, da je nekaj s kartico narobe, ampak drugi dan je blo vse ok.... upam, da vse porihtaš.... |
Dodan: 02. 05. 2008 @10:57:01
|
Odgovori |
| Davorin - Re: EDREAMS.COM - NUNJO PROSIM ZA POMOČ! |
| V kakšni obliki si pa dobila elektronsko karto? Jest nimam maila, na katerem bi izrecno pisalo, da gre za elektronsko karto. Samo št. kode in to je, upam da, to. Tretji mail je pa nekakšen certifikat, na katerem v španščini piše, da je edreams zate opravil storitev in koliko je stala. |
Dodan: 05. 05. 2008 @19:17:59
|
Odgovori |
| oj. jaz mam s karto vse urejeno. klicala sem še glede imena in šumnikov, pa so rekli da ni problema, da so na lufthanso poslali obvestilo in da lahko grem mirno na letalo. katja - a ti potem nisi rabila nakazat denarja preko banke, če prav razumem? so še pred enim mesecem normalno poslovali s plačili s kartico? no jaz še zmeraj ne štekam zakaj je treba vnest podatke kartice in na kakšen način je tako zagotovljena varnost. mislim...jaz če bi plačala s kartico, bi z mamino, ker mam prenizek dnevni limit, ker pa sem to potem zrihtala na banki pa je šlo iz mojega računa. podatki se jim potem tako ali tako ne ujemajo - kar se tiče kartice majo mamine, pri plačilu pa moje. pa tudi če bi na koncu na banki naredili trnsfer iz maminega računa še vedno ne razumem kje je kaka varnost...konc koncev če jim nakažeš preko banke dobiš karto, drugače ne. pol pa si ti lahko sunil kartico ali karkoli - če ne plačaš na banki itak ni nič. če pa ne, pa ti tudi nič ne bodo, ker itak nisi obvezan da karkoli kupiš ne vem no... Davorin - mail, ki si ga dobil takoj po plačilu - ko so ga oni prejeli in izdali karto - tam maš vse ure odhodov itd, pa tudi svoje ime in številko rezervacije. nekaj je tudi v španščini, na koncu maila pa še opozorilo o tem, da s seboj na letališče ne pozabiš vzeti dokumenta. to je v bistvu tvoja karta. pa niti ne no...je bolj elektronsko sporočilo, da ti je bila karta izdana, ker cel point elektronske karte je itak v tem, da ne rabiš nobenega papirja s sabo nosit. poveš rezervacijo pa je. oni te majo v računalniku in to je to. lp vsem skupaj! |
Dodan: 05. 05. 2008 @22:00:04
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|