Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Ostalo » DUABI poleti
| Danijela - DUABI poleti |
Živjo, Na žalost mam možnost dopusta samo poleti in si full želim v Dubai. Zanima me, če je že kdo bil julija ali avgusta tam, predvsem kako se prenaša vročina!? Hvaležna bi vam bila tudi za druge napotke (kaj se splača videt, ali so cene visoke,... skratka čim več vaših izkušenj prosim) Hvala in LP Danijela |
Dodan: 24. 04. 2008 @11:17:30
|
Odgovori |
| Petra - Re: DUABI poleti |
| Živijo! Mene tudi zanima Dubai...lahko mi pišeš na moj mail: pinkfish_25@yahoo.com |
Dodan: 24. 04. 2008 @12:46:14
|
Odgovori |
| Barbara - Re: DUABI poleti |
Čau, jaz sem bila v Dubaju lansko leto avgusta. Tam sem bila res sicer samo en dan, ampak men je bilo že to preveč. Vročina je bila neznosna: 32 stopinj zjutraj ob šestih, čež dan pa je bilo peklensko. V glavnem sem se vozila v klimatiziranem taksiju, iz avta sem šla le toliko, da smo naredili par fotk, ker se sploh ni dalo zdržat. Meni ni bilo nič posebnega, v glavnem se veliko gradi. Še na plaži so bagerji. Verjetno je fajn bit v kakšnem hotelu, ker ne dvomim, da so lepo urejeni, v okolici pa ni nič za videt (razen stolpnic in nekaj travice pred šejkovimi nepremičninami). To je moja izkušnja. Če boš šla, pa ti želim lepo potovanje! |
Dodan: 24. 04. 2008 @19:42:24
|
Odgovori |
| n. - Re: DUABI poleti |
poleti je v Dubaiu zelo vroce. prevroce. v Dubaju gres lahko v soping:) to je pa tudi vse. mogoce se izlet z jeepom po puscavi, jahanje kamel, gold souk, se plaze niso vec to, kar so bile.lahko gres tudi smucat v dvorano, cesar pa ti ne priporocam (ena polozna proga.imajo pa pravo koco na smuciscu, smreke itd). hoteli so dragi. drugace pa je res, da noro gradijo. imas ogromno ogromnih soping centrov. to je vse:=) tako no, v Dubaj se gre za par dni na izlet, za pocitnice ga pa jaz ne bi priporocala. lp |
Dodan: 24. 04. 2008 @20:14:11
|
Odgovori |
| Danijela - Re: DUABI poleti |
Hvala za odgovore! Se mi je zdelo da je full vroče tisti cajt ja, tko da pomojem bom šla vendar enkrat kasneje! LP! |
Dodan: 24. 04. 2008 @21:19:18
|
Odgovori |
| Uncle Elroy - Re: DUABI poleti |
| Jst sem bil v Dubai-u Januarja in Februarja 2006 in mislm,da sta ta dva mesca in vse tja do Aprila najboljsa za obisk tega precudovitega mesta.Temprature so dokaj znosne ceprav je bilo tudi takrat mislim da,34 stopinj. Bil sem ze skor povsod po svetu,videl sem veliko lepih krajev ampak Dubai me je prevzel zato,ker sem si ze od nekdaj hotel ogledati to metropolo.Res je,da je umeten samo moram priznat,da je razred zase.Vsekakor vreden obiska,cene so bile,proti sloveniji mizerne seveda vse je tax free.Lepo se mej v Dubai-u ce ze gres,samo bi ti pa priporocil,da izberes drug termin,ker takrat ko ti hoces dol so temperature tudi preko 48 stopinj!In to je zeeloooo hooooooooooot! Kot zanimivost naj navedem sm bil pa cca.2 mesca zatem v Iranu Bandar Homeini kjer je bilo neverjetnih 60 stopinj(Vrocinski val)! |
Dodan: 24. 04. 2008 @22:28:59
|
Odgovori |
| nina - Re: DUABI poleti |
to je spet odvisno kaj je za koga vrocina...v sloveniji 35 stopinj ni isto kot v dubaju 35 stopinj. jaz sem bila avgusta, bilo je enkratno, bom se se vsekakor vrnila. temperatura je bila sicer 42 stopinj ampak ni neznosno, ker vedno malo pihlja edino voda je malce pretopla sicer pa to spet stvar okusa, ker vecino moti 27 stopinj temperatura morja, meni pa je ugajalo. drugace pa ja kaj za videt-imajo svoje pokrito smucisce, potem palaca od njihovega vladarja,lahko gres v abu dabi-ful lepo mesto, lahko obisces puscavo, soping je tak al tak the best...res jaz sem se imela odlicno in menim, da stvar okusa kaj je za videt "pametnega"in kaj je "prevroce".dubaj je zakon:) aja pa ful so ljudje prijazni-marsikje sem ze potovala, ampak nikjer nisem nasla tako prijaznih in nevsiljivih ljudi kot tukaj! lp, |
Dodan: 25. 04. 2008 @11:47:54
|
Odgovori |
| / - Re: DUABI poleti |
| nina, če bi potovala drugod po bližnjem vzhodu bi opazla da so v dubaju še najbolj umetni. |
Dodan: 26. 04. 2008 @09:16:35
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|