Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » mehika/notranjost

palma - mehika/notranjost

Živjo,

zanima me kako je s potovanjem iz Cancuna do mexico cityja, namreč vzele bi cenejši povratni let, pa me zanima kako dolgo se potuje iz Cancuna v mexico City, kako dobre so povezave in kakšna je približna cena za nek dostojni prevoz???

Hvala.

lp

Dodan: 21. 04. 2008 @10:22:50
Odgovori 

Rok - Re: mehika/notranjost

V Mehiki se splača potovat z avtobusi, če maš seveda malo več časa, siguno pol ceneje kot najcenejši letalski prevoznik! Naj te nebo strah, kako zgledajo avtobusi, s katerimi se boš vozila - te ki vozijo so sigurno 2x bolši kot katerikoli avtobus, s katerim sem se jaz vozil po Evropi oz Sloveniji. Je pa res da so razdalje tud zelo velike, tko da moraš vzet v zakup to, da se včasih voziš po 10 ur, ali še več... je pa smiselno zato potovat ponoči, ko ne zamudiš nič, in lahko spiš na busu, pa še za hostel prišparaš ;)

LP

Rok

Dodan: 21. 04. 2008 @14:01:06
Odgovori 

loonanai - Re: mehika/notranjost

cena enosmerne letalske karte z Aviacso je okoli 100€, let traja dobri dve uri.

(www.aviacsa.com)

cena vožnje z busom je okoli 1300 pesov (kar je okoli 120$), traja en dan

(www.ticketbus.com)

lahko pa poskusiš z nakupom karte s kombiniranimi leti, to sem pred pol leta vzela jaz, stalo me je 710€.

LP

Dodan: 21. 04. 2008 @14:11:05
Odgovori 

palma - Re: mehika/notranjost

710 € zveni zelooo sprejemljivo. Kje si rezervirala, agenciaj ali sama preko spleta.Please svetuj?! Moram prit nekako poceni čez s tole šmentano karto :).

Če ima še kdo kakšno idejo kako najceneje do mehike in nazaj prosim, povej!.

lp,

Dodan: 21. 04. 2008 @15:25:30
Odgovori 

13 - Re: mehika/notranjost
Znotraj Mehike sem letela z InterJet http://www.interjet.com.mx/, za karto iz Mexico citya do Chiapasa sem dala 25 eurov, letijo tudi na Yucatan, splaca se pogledat, letala so zelo dobra!
 Dodan: 21. 04. 2008 @16:02:51
Odgovori 

karto vedno rezerviram sama. tokrat sem jo preko iberie direktno.

za kdaj pa rabiš? kdaj nameravaš iti?

LP

Dodan: 21. 04. 2008 @16:19:58
Odgovori 

blaz - Re: mehika/notranjost
hej, sam sem sel iz cancuna v mexico city z busom samo v eno smer in upam da ves da je to 23-25 ur voznje:) cena je bila pred 2 leti le malenkost nizja od letala. LP
 Dodan: 21. 04. 2008 @16:28:05
Odgovori 

robibe - Re: mehika/notranjost

za lete mas vsaj tri lowcost druzbe, vivaerobus, inter jet, ter volaris, mislm pa da vsaj se dve lowcost durzbe obstajata, probaj tudi magnicharters ce se da dobit kej ugodno. najcenejsi leti te koštajo s taksami cca. 25-30€. pa ni treb lih 3-4mesece prej kupt kot pr esay al ryan-u.

lp

Dodan: 21. 04. 2008 @20:09:31
Odgovori 

potujemo decembra...moram tok prej planirta zaradi dopusta :(

Lepo prosim, a mi lahko daš link za tole iberrio in mmorda še katere, da veš

da so smiselni. Sicer sem našla karto na odklopu za povraten let iz mexica, sam 25 ur zveni grozno dolgo z avtobusom, tako d abo res treba kombinirat.

Help, ker 710 € me pride karta s povrtanim iz MC, če se da kaj podbnega nardit, da letim iz Cancuna bi bilo nebeško :)

Dodan: 24. 04. 2008 @10:57:17
Odgovori 

poskusi

www.iberia.it za lete iz benetk (od tam sem šla jaz)

poskusi še www.edreams.com in

www.opodo.de za čarterje do cancuna

načeloma so karte,če želiš leteti direkt iz cancuna domov, precej drage, večinoma namreč letijo iz cancuna nazaj v MC, ki je glavno internacionalno letališče. ravno zaradi tega sva midva vzela obratno smer in šla najprej v cancun. itak tam nimaš kaj pametnega za početi razen da trošiš denar.

kaj ko bi ti napisala, kaj želiš si ogledat v mehiki? itak če bi rada zadnje dni poležavala na plaži, ti je blžje acapulco, ki je 5 ur južno od mexica. meni osebno je bil cancun poden, ampak je pač odvisno od okusa...

Dodan: 24. 04. 2008 @23:53:24
Odgovori 

poskusi

www.iberia.it za lete iz benetk (od tam sem šla jaz)

poskusi še www.edreams.com in

www.opodo.de za čarterje do cancuna

načeloma so karte,če želiš leteti direkt iz cancuna domov, precej drage, večinoma namreč letijo iz cancuna nazaj v MC, ki je glavno internacionalno letališče. ravno zaradi tega sva midva vzela obratno smer in šla najprej v cancun. itak tam nimaš kaj pametnega za početi razen da trošiš denar.

kaj ko bi ti napisala, kaj želiš si ogledat v mehiki? itak če bi rada zadnje dni poležavala na plaži, ti je blžje acapulco, ki je 5 ur južno od mexica. meni osebno je bil cancun poden, ampak je pač odvisno od okusa...

Dodan: 24. 04. 2008 @23:53:29
Odgovori 

Ful hvala.

zdajle me ni nekaj dni, ne bom mela dostopa do neta. takoj v pon. po praznikih javim, moram pregledta ta obalni del:),

bi pa vsekakor rada zaključila na obali in ne kontra..se tipakav in bereva.

p.S.

ce ti ni problem, mi lahko zaupas svoj mail..oz. tuki je moj,

pa mi lahk posljes svojega:). Bom res ful vesela tvojih info.

barbara.mal@gmail.com

Dodan: 25. 04. 2008 @10:48:17
Odgovori 

sem ti pisala mail
 Dodan: 25. 04. 2008 @11:28:58
Odgovori 

SA - Re: mehika/notranjost

Če greš na pot iz Cancuna je nabolje, da greš med 10-12 uro. Pot do Tuluma traja ca. 4 ure. Si ogledaš Inkovske ostanke ter greš na avtobus zvečer med 20-22 uro in se odpelješ do mesta Chitchen Itza. Tu si ogledaš Palenque. Med 12-14 uro se odpeljše do San Cristobal de Las Casas, kjer prenočuješ. Mesto je res prijazno, Tu greš do slikovitega kanjona, si ogledaš znamenito cerkev indijancev ter seveda samo mesto. Predlagam, da ostaneš tukaj 2 dni, ker so zaradi višine temperature 5-10 stopinj nižje kot v Cancunu. Nato greš do MC.

Će kupiš karto 1. razred se uporabljajo skoraj samo Volvo avtobusi, sedež pa se lahko da skoraj v vodoraven položaj, tako da spanje ni problem. Vmes je ½ urni postanek v Chetumalu. Na meju z zvezno državo Chiapas je običajno vojaški pregled, kjer moraš odpreti prtljago. Tako je bilo v februarju letos.

Dodan: 25. 04. 2008 @14:10:47
Odgovori 

k - Re: mehika/notranjost
hej..jaz bom letos poleti v mehiki in bom potovala z letalom..letalska karta mes mex city in cancunom me je v eno smer prišla okoli 80e... ker potujem sama se nisem odločla za avtobus (me je malo strah), tak da sem kupla letalske karte za po mehiki...
 Dodan: 25. 04. 2008 @14:59:39
Odgovori 

jaz lani nisem imela nobenega pregleda, ko sem šla v chiapas... prvi slišim o tem..
 Dodan: 25. 04. 2008 @15:18:54
Odgovori 

- Re: mehika/notranjost
ojla, da ne boste presenečeni tisti, ki greste v bližnji prihodosti v mehiko: na letališču se je potrebno cepiti proti rubioli in sarampionu (nimam pojma, kako se temu reče v slovenščini). in sicer kdorkoli od 19-29 let. Nič panike, samo preventivno, ker je na severu mehike izbruhnila epidemija.
 Dodan: 25. 04. 2008 @18:11:00
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Koliko krat na leto potuješ z nami?
0
1 - 2
3 - 4
5 ali več

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: