Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » kdo pomaga najti službo

nary - kdo pomaga najti službo

Glede na to da se tukaj javljajo tudi tisti ki so trenutno v tujini pa me zanima če se med vsemi najde kdo ki je pripravljen pomagati najti komu kakšno službo....jaz bi recimo šla delat pravzaprav karkoli v mejo normalnega.

Dodan: 03. 04. 2008 @17:34:43
Odgovori 

socialka - Re: kdo pomaga najti službo
Ne vem kaksno pomoc si imela v mislih. Jaz sem z nasveti in svojimi izkusnjami pomagala ze parim ljudem. najprej se opredeli v katero drzavo zelis in kaj bi delala, vsaj priblizno nakazi smer. LP!
 Dodan: 03. 04. 2008 @20:54:40
Odgovori 

nary - Re: kdo pomaga najti službo

pravzaprav sem imela v mislih kakšni pomoč v gospodinjstvu ali varstvo otrok pri slo.družinah.kam pa niti ni važno.bi pa bila zelo vesela če bi se kaj našlo ....čimprej

lahko pa mi pošlješ kaj več inf.na mail-

nary@email.si

lp

Dodan: 04. 04. 2008 @17:49:47
Odgovori 

darja - Re: kdo pomaga najti službo
nary mi lahko prosim posredujes nasvete ce ti jih je odgovorila, ker jz tuud ful hocem it delat v tujino, pa sm zamudila ze vse datume.. moj mail darja.pecko@gmail.com
 Dodan: 06. 04. 2008 @21:09:47
Odgovori 

Lea - Re: kdo pomaga najti službo
Tudi jaz bi delala v tujini. Italija ali Španija. Italijansko govorim, špansko pa se nameravam naučit tekom dela+življenja v Španiji. Delala bi v turizmu...ampak, ker vrag v silil tudi mušice žre...bi tudi kaj drugega...strežba...
 Dodan: 29. 04. 2008 @10:42:02
Odgovori 

jagoda - Re: kdo pomaga najti službo

Ok, ni mi jasno, kako nekateri pišete, da iščete delo, tudi pomoč v gospodinjstvu in varovanje otrok, forum pa je poln neodgovorjenih oglasov za au pair v tujini.

Dodan: 01. 05. 2008 @17:33:14
Odgovori 

--- - Re: kdo pomaga najti službo
Treba je biti izbirčen kar se tega tiče, ne pa zagrabit prvo kar ti v oči pade... Te ponudbe za au pair na forumu mi na vsake toliko delujejo malce sumljive.. Če bi se že odločala za au pair varjanto, bi šla preko agencije.. safety first!
 Dodan: 01. 05. 2008 @18:23:34
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: