Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Delo v tujini » Začetk maja delat v Anglijo
| Mrtn - Začetk maja delat v Anglijo |
| Oj prvi tedn v maju se odpravlam v Anglijo,(najbrž kr London) poiskat delo tja do julija-avgusta.Če bi šu kdo zravn al pa ma kkšno idejo bi blo supr,lažje pa še za drušno je bolš. 041 893 037 al pa martin_k@email.si |
Dodan: 26. 03. 2008 @17:50:10
|
Odgovori |
| sabrina - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| js tut planiram it v anglijo..sicr še ne vem al na tečaj angleščine al delat, sam bi šla avgusta za kak mesec, dva. :) sabrina.leskovsek@gmail.com |
Dodan: 09. 04. 2008 @00:36:06
|
Odgovori |
| jelka* - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
Ok, pa je kdo res dejansko šel in kaj dobil? Ker vsi samo nekaj BI... Ste tisti, ki ste šli, že dojeli, da ni tako, kot ste si predstavljali, in da se nikjer ne cedita med in melko? |
Dodan: 09. 04. 2008 @09:05:30
|
Odgovori |
| Anglezinja - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| Ja eni smo dejansko sli in ti moram povedat, da imam osebno same pozitivne izkusnje. Srecujem pa tudi vedno vec Slovencev, ki prihajajo in pravijo, da se v Sloveniji trenutno ne cedita med in melko. LP z otoka. |
Dodan: 09. 04. 2008 @20:06:16
|
Odgovori |
| Mrtn - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| Živjo,jutr smo zmenjeni okrog 21h zvečer v STAju trije (zaenkrat) in bomo rekl še kkšno na to temo.če še kdo želi se lahko dobimo pa zamenamo kkšno informacijo.Drgač pa pičim prvi-drugi teden v maju.lp |
Dodan: 09. 04. 2008 @23:36:27
|
Odgovori |
| Mrtn - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| Angležinja,bi se lahko pri teb oglasu pa mi mogoče kako pomagaš.Konc mesca ti točno sporočim kdaj bom štartov in pridem do tebe.Mam pa namen poiskat v kakšni restavraciji glede na to da sm kuhar že skoraj eno leto v gostilni,star pa sm 22 let.sm že tud velik prepotvou po evropi ,zdej mam pa do oktobra čas.Ful bi biu veseu čeb mi pomagala.loh tud na mail pišeš. |
Dodan: 09. 04. 2008 @23:40:03
|
Odgovori |
| manca - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
Zdravo, jaz tudi planiram iti v Anglijo delat, ampak verjetno šele drugo leto, pa me zanima, kako je s tem, da si tam poiščeš službo? Ne bi rada delala v gostinstvu ali kot varuška. Bolj se vidim v kakšem hostlu, hotelu,...? Ima kdo kaj izkušenj s tem? Kar prideš in sprašuješ naokoli? grem pa poleti v uk zagotovo, tako da lahk pa koga obiščem, pa mi iz prve roke pove kako in kaj:) |
Dodan: 10. 04. 2008 @01:56:56
|
Odgovori |
| JankO - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| ...ja jas grem tud delat v anglijo, najverjetneje za ene 4 mesce. daj pokličte me da se ga dobimo pa se ga mal pogovorimo :) 041797311 |
Dodan: 10. 04. 2008 @10:41:09
|
Odgovori |
| mrtn - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| Dons v STAJU ob 21:) |
Dodan: 10. 04. 2008 @16:46:35
|
Odgovori |
| maja - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| lahko bi šla skup... |
Dodan: 10. 04. 2008 @19:29:11
|
Odgovori |
| Nasvet stevilka 1.) NE POJDI V LONDON, kajti najemnine, hrana, stroski so ogromni, place pa primerljive z ostalimi mesti. Nasvet stevilka 2.) Najprej si najdi stanovanje v tujini, da bos imel angeski naslov, saj te vecina delodajalcev ne bo jemala resno, ce bos na CV napisal slovenski naslov. Nasvet stevilka 3.) Napisi dober CV (ogromno primerov najdes na netu) Vec se mi pa trenutno ne da razmisljat....drugic. LP! |
Dodan: 10. 04. 2008 @20:03:33
|
Odgovori |
| zigi - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| kdaj je to drugič ? |
Dodan: 11. 04. 2008 @15:27:01
|
Odgovori |
| misleš da neb šlo če grem kr gor,in sprašujem in sprašujem,...pa k so teli job centri,zihr tud sobo zrihtajo.Sicer res nimam velik pojma sm mislem d bi se znajdu:) |
Dodan: 11. 04. 2008 @17:53:04
|
Odgovori |
| Za Martina:Glede na to, da si omenil v prejsnjem postu, da si kuhar, bos sluzbo z lahkoto nasel. Job center je kot nas zavod za zaposlovanje. Sobe ti oni NE bodo pomagali najti. Na zacetku ti je smiselno iti za cimra. Kaksne so cene za najem sob, stanovanj si lahko pogledas na www.gumtree.com. Najde se na vsake toliko tud kaksna pametna sluzba tu. LP! |
Dodan: 11. 04. 2008 @19:35:44
|
Odgovori |
| oj,si me spetmal spodbudila:)veš,sm že s ful različnim folkom govoru in so ful različna mnenja.Sam ti vrjamem k s zj gor in sigurn najbolš veš kuko pa kaj.Ja mi je mal laži k sm se s šefico zmenu in mi po podpisala pa poštemplala priporočilo in mam že s tem nekej prednosti.a si za da te kontaktiram ko bom gor pa se ke dobiva.je tud ena varjanta da bi šu v Glasgow.Lansko leto sm že biu tm pri fotrovih prjatlih in ma edn ful velk stanvane pa še sam živi,tko d če bi ga naštimu,...:)drugač pa 1000% pridem gor najkasnej drugi teden v maju če ne že konc aprila,..bo sporoču.Bom pa šu spet na štop tko ko lansko leto,sm precej doživeu in zapravu do gor samo 25€ za trajekt.Hvala ti pa še kkšnga nasveta se ne bom branu,..Martin |
Dodan: 12. 04. 2008 @03:05:20
|
Odgovori |
| Glede razlicnih mnenj o delu v UK je tako, da imajo ponavadi najvec slabega povedati tisti, ki tega nikoli niso izkusili. Vzami to kot izkusnjo, in ce ti ne bo ok, se se vedno lahko vrnes nazaj v Slovenijo. Bos vsaj vedel, da tujina ni zate. V bistvu nimas kaj izgubiti. Priporocila. Zelo pomemba zadeva tu. Naj ti sefica napise kaj konkretno si delal (seveda v anglescini). Z njo se tudi pogovori o tem, da jo bo skoraj 100 procentno kdo poklical in to preverjat. Meni so vse reference preverili (tudi mojim frendom). Ce imas se kaksno vprasanje, kar... LP z otoka. |
Dodan: 12. 04. 2008 @10:08:41
|
Odgovori |
| Maja a greš zravn?bi blo res fjn čeb šla usaj dva.Drgač pa angležinja,..maš mogoče kkšno kopijo al pa primer priporočila,...mogoč kkšno spletno stran. |
Dodan: 12. 04. 2008 @15:09:46
|
Odgovori |
| Umazani stari hipi - Re: Začetk maja delat v Anglijo |
| Zdravo! Vidim, da te pece delo v tujini. No jaz tudi delam v UK in lahko povem, da vse skupaj ni noben bavbav. Kar pa se tice tega, kje se komu cedita med in mleko, moram reci, da je to cisto odvisno od posameznika. Jaz recimo imam obcutek, da mi je tu bolje, ker mi recimo za to, da sem dobil sluzbo ni bilo treba vlect nekih vez in podobno. In tudi v sluzbi sami je napredovanje dejansko odvisno od tvojih sposobnosti in ne od nekih drugih internih "igric". Zivjlenje tu je gotovo drugacno kot doma in verjamem, da tudi ni za vsakogar. Moje mnenje je "idi pa vidi", ce lahko. Ce ti ne bo kul pa gres nazaj domov saj ni dalec. Kar se tice priporocila lahko poizkusis s takim formatom: http://media.monster.com/mm/usen/content/pdf/Positive%20Recommendation%20Letter.pdf Ampak fant kaj takega najdes po kakih 5 minutah "googlanja." Tako, da te prosim, da pokazes malo vec samoinicative. |
Dodan: 12. 04. 2008 @16:37:26
|
Odgovori |
| u bistvu mi je mal škoda it ker mam zj dobro službo,denar,..sam mi use skp ne pomen velik ko se vsak dan vozm,..Taverna-domov,taverna-domov,taverna-domov,....živ dovgčs, čist neki druzga je it gor pa ne zarad tega d bom obogateu,ampak,...ne vem kuko se temu reče,..starši se ločujejo in res ne rabm usega tega gledat..Hvala ti hipy za priporočilo,..bom uporabu.Vsem lepo nedeljo |
Dodan: 13. 04. 2008 @13:42:08
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
|