Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » ryanair in prtljaga

- ryanair in prtljaga
Lep pozdrav zanima me kako je z prtljago pri tej letalski družbi. Koliko kg lahko neseš na letalo in koliko kg je lahko težek kvček če tm na obrazcu odkljukaš en kos prtljage. Imam pa še eno vprašanje. Ne raumem namreč najbolje tistih pogojov (Bag/Airport Fee Info). Sem mladoletna pa bi potovala sama pa tm neki piše z tem u zvezi sam ne zastopm. A mi lahko prosim pomagate. LP
 Dodan: 24. 03. 2008 @20:49:37
Odgovori 

Mientje - Re: ryanair in prtljaga

Ojla!

lahko ti odgovorim na prvo vprasanje. Pri Ryanairu se lahko odlocis, koliko prtljage neses na letalo. Vse seveda doplacas. Ce se odlocis, da bos imela en kovcek, ki ga bos oddala pri check-inu, placas za pri rezervaciji za en kovcek. Ta pa je lahko tezak max. 15 kg. Pazi, da ne bo vec. Sem imela enkrat probleme, ker sem imela namesto 15 kg 19 kg in sem seveda lepo placala 8 eurov za vsak dodaten kg. Ce pa pri rezervaciji karte ne odkljukas, da imas prtljago za check-in, potem placas vec na letaliscu.

Upam, da sem vsaj malo pomagala.

Dodan: 24. 03. 2008 @21:03:09
Odgovori 

jakica - Re: ryanair in prtljaga

Če odklukaš 0 prtlage in čekiranje na letališu,pomen,da maš sam ta mal kufr,določenih mer,mislm,da 55X25X45,sicer pa poglej,sej pišejo mere pod ročna prtlaga.Ta kufrčk ne sme met več k 10 kg. To je use,kar lohk nesš na avion,tut torbca mora bit not. Če boš mela kšne kreme al kej tacga,morš dt u prozorno polivinil. vrečko in jo met u rok,ne u kufrčku,da jo vidjo. Če boš pa mela tut un kufr,k ga boš oddala,pa maš lohk not. Ta je lohk težk do 15 kg,če je več,usako kilo dodatn plačaš. Če mislš met ta kufr,pol odklukaš 1 kos prtlj. in čekir. na letališu. Glede mladoletnosti bom pa zdej pogledala in ti še napišm.

Dodan: 02. 04. 2008 @00:29:19
Odgovori 

jakica - Re: ryanair in prtljaga

Sm pugledaal.Piše,da za mlajše od 18 let iz Španije,Francije,Portugalske in Latvije morajo starši al pa skrbniki dai pisno dvoljenje. Dubla use informacije,če ne,pa še piš!

Dodan: 02. 04. 2008 @00:35:08
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
nikoli
1-3
4-6
7-9
več kot 9

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: