Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » new york vs london

baby - new york vs london

Odločam se za nekaj dnevni potep po enem od teh dveh mest,ampak se ne morem odločit.Mi lahko pomagate,kam bi vi raje šli?

Če lahko še svetujete, kje lahko poceni prespim (hostli ne pridejo v poštev)kje dobim najugodnejšo karto,koliko dni rabim za ogled enega ali drugega mesta.Skratka karkoli.Hvala

Dodan: 29. 02. 2008 @09:34:41
Odgovori 

simona - Re: new york vs. london
Kar obe varianti, ce nihas zaradi kesa, daj eno na stran. Ogleda je vredno vsako mesto - seveda pa je bogastvo dozivljanja odvisno samo od tebe// )) bon voyage!
 Dodan: 01. 03. 2008 @20:50:32
Odgovori 

m - Re: new york vs london

Jaz bi sla v London. Ima ogromno muzejev in galerij, vecina jih je zastonj, veliko znamenitosti za pogledat (Buckingham Palace, Hyde Park, Picadilly, Oxford St, Camden, St Paul's Cathedral, Big Ben, Westminster, Oxford Bridge, Tower Bridge, Tower of London, itd).

Od kar v New Yorku ni vec Twin Towers, se meni ne zdi vec tako poseben. Pa se letalska karta je bistveno drazja kot karta do Londona.

Naj se kdo pove svoje mnenje. Lep pozdrav.

Dodan: 02. 03. 2008 @06:55:45
Odgovori 

m! - Re: new york vs london
nemara kdo potuje po svetu tudi zaradi drugih stvari, npr. spoznavanje novih ljudi, iskanje vrabcev na strehah.. Za znamenitosti je dovolj internetnih strani. Knjig. Stvari so nekako "prezvecene". Ampak ja, da ne bo jez in zamer - vse navedeno je dobro pogledati!!
 Dodan: 02. 03. 2008 @14:20:13
Odgovori 

m - Re: new york vs london

m!

kaj potemtakem ti priporocas? Vprasanje je namrec bilo,' kam bi vi raje sli?'

In tvoje mnenje je?

Dodan: 02. 03. 2008 @16:19:46
Odgovori 

J - Re: new york vs london

New York. Čebi že jaz izbirala med tema dvema. Sicer pa je še kej drucga za videt v NYC-ju kot sam twin towers......MNOGO drugega. Itak mam dost rajš Ameriko kot Anglijo, ampak, that's just me. Premisl, kaj si TI res želiš videt.

Dodan: 03. 03. 2008 @08:57:33
Odgovori 

f - Re: new york vs london
mnogo drugega....kot na primer?
 Dodan: 04. 03. 2008 @02:51:30
Odgovori 

milan - Re: new york vs london
y New Yorku imaš malo morje stvari za videti-Times Square,5th Avenijo,katedralo Sv. Patrika,Rockeffelerjev center,Flatiron Building,finančni center na Wall streetu,Lincolnov center,univerza Columbia,Harlem,Kitajska četrt,Little Italy,Central park,Empire State Building,Liberty Island,Ellis Island,Metropolitanski muzej(met),Broadway,plaza v Bronxu ter Queensu(čudovita),Brooklynski most...Lahko bi našteval in našteval(muzejev je zelo veliko in so vredni ogleda).Priporočam pa tudi ogled kakšne tekme v madison square garden... V New Yorku ti res ne more biti dolgčas. Ponuja namreč toliko različnih znamenitosti in dogodkov, kot so razni koncerti, Broadwayski spektakli in drugi kulturno-glasbeni eventi ... Že sam sprehod po mestu je prava paša za oči. Bil sem tako v New Yorku kot v Londonu, in moje osebno mišljenje je ,da je New York dosti bolj zanimiv kot pa London.Za San Diegom mi je New York od vseh mest najbolj pri srcu.Utrip mesta,narodnostna pisanost mesta,ljudje, ter enostavno, življenje na manhattnu,vedno polne ulice ljudi,vedno se nekaj dogaja...Jaz sem se osebno zaljubil v to mesto, in komaj čakam maj, ko grem delovno ,v moje ljubljeno mesto za 2 leti, in če bo vse po sreči bom tudi ostal za vedno:)))))) Pogled na Manhattan ponoči iz Empire State Building-a , je neprecenljiv.Si ga zapomniš za vse večne čase:) LP
 Dodan: 04. 03. 2008 @10:11:18
Odgovori 

Melita - Re: new york vs london

Se popolnoma strinjam z Milanom!!

Tudi jaz sem bila v obeh mestih in tudi meni je NYC najljubše mesto na svetu! Je pa res, da se mi zdi, da je London eno redkih velemest, ki ima dušo. Torej - mesta sta oba zelo zanimiva in vredna ogleda in za obisk kateregakoli od njih boš potrebovala več kot le nekaj dni. Če pa ti časovno ne ustreza, potem izberi London, kajti letalska karta za NYC je predraga, da bi tam preživel le slab teden ali kaj podobnega!

Dodan: 04. 03. 2008 @12:43:23
Odgovori 

Jade - Re: new york vs london

Ja, čist se strinjam z Milanom in Melito. Nism še srečala človeka, katerekoli narodnosti, ki ga NYC ne bi impresioniral. Mene je vedno bolj vlekl v Ameriko, tko da se bi mi blo kr lahko odločit. Če te pa FUL zanima angleška zgodovina (ki je vsekakor fascinantna) in kultura, potem pa by all means pejt v London.

Aja, Milanu...Good luck, upam, da ti rata tja it :) Jaz se selim čez lužo konc marca :)) Komi čakam!

Dodan: 04. 03. 2008 @21:53:37
Odgovori 

hej - Re: new york vs london

cau,

kaj bi te lahko prosila za mail, imam eno malo mrje vprasanj ;) ker se poleti odpravljam v NY....

LP

alja

Dodan: 29. 04. 2008 @13:13:50
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: