Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » rabi kdo delo kuharja na irskem

andrej - rabi kdo delo kuharja na irskem
kolega ki dela na irskem potrebuje 2 kuharja - nudijo dobro placilo in stanovanje. ce je kdo za naj se javi
 Dodan: 24. 02. 2008 @22:36:35
Odgovori 

Zahara - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem
Da bi le bilo kakšno drugo delo, žal nisem kuharica po poklicu, .... joj ta Irska, naravnost čudovita je.
 Dodan: 25. 02. 2008 @16:26:37
Odgovori 

valerija - rabi kdo delo kuharja na irskem
caw jaz bi pa šla če bi malo obrazložil kak pa kaj pa kdaj pa keš pa stanovanje sj veš kak gre.. po poklicu sem gostinski tehnik in imam kr nekaj izkušenj v kuhinji kot v strežbi MOJ MAIL: lela_savc@gmail.com
 Dodan: 25. 02. 2008 @20:08:51
Odgovori 

Damjan - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem

Pozdravljen!

Rabim malo več informacij za kakšno delo gre in kakšen tip restavracije? Imam veliko izkušenj, tudi iz Italije, sem samostojni alaˇcarte kuhar v moderni kulinarični restavraciji.

damjan.veber@gmail.com

lp

Dodan: 25. 02. 2008 @21:46:29
Odgovori 

dreamer - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem

čaw malo me zanima delo na irskem,kaj mi lahko pišete na moj mail prosim:

madn21@gmail.com

hvala :)

Dodan: 27. 02. 2008 @01:27:54
Odgovori 

tomaž - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem

Zdravo

Andrej, prosim če mi lahko posreduješ kaj več informacij na email, t.zupan@gmail.com. Ali pokliči na tel, 040 306 828, Tomaž

Zelo me zanima delo kuharja na irskem, imam že več kot 10 let delovnih izkušenj v samostojnem delu v kuhinji, od malic, kosil, ala carte do sestavljanja menijev in vodenjem kuhinje.

Že nekaj časa iščem kakšno podobno varijanto. Prosim pokliči ali piši na mail. sem zelo zainterisiran, L.P.

Dodan: 26. 03. 2008 @20:04:49
Odgovori 

pina - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem

a ves slucajn kaksne so cene stanovanja in pa place ,ful bi sla gor pa mam strah da bi se zgubila

lp,pina

Dodan: 03. 04. 2008 @10:42:09
Odgovori 

pina - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem

ce je kdo tok dober naj mi poslje kaksno informacijo o katerikoli drzavi ki ni slo,hr,balkan...na st.051838778,na mail pina.malina@yahoo.com

ful hvala vsakemu ki bo odpisal,najbolj me zanima konkretn lajf npr.nova zelandija,irska,anglija,nizozemska..

Dodan: 03. 04. 2008 @10:47:20
Odgovori 

darko - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem
lep pozdrav,bi me pa res zanimalo delo na irskem kot kuhar..pa me kontaktiraj na Email:darko700@gmail.com
 Dodan: 04. 04. 2008 @14:33:07
Odgovori 

Marijan - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem

Uroševič Marjan

Krekova 013

2000 Maribor

Slovenia

Phone number: +386-40-717360

e-mail: uromarr@yahoo.de

CURRICULUM VITAE

Name: Uroševič Marjan

Date of birth: 3rd May 1955

Place of birth: Rijeka, Republic of Croatia

I finished primary school in Rijeka, Croatia. In 1976 I finished secondary school for catering. During the schooling I worked as seasonal worker in a private hotel ( pansion Petritz) in Opatija , Croatia . I was preparing breakfast, purchasing food, cleaning the kitchen, preparing and cleaning the fish.

I finished my catering practice on a trading vessel. There I gained a lot of knowledge from experienced cooks. Especially I learnt a lot about preparing fishes and Italian dishes. After five years of working on the ships, I worked as an assistant of the chef in Lovranu , Croatia in the restaurant 'Kvarner' for one year. In the 1989 I started to work in hotels in Austria . I worked for the firm Alpine-mar in Klagenfurt (Hotel Raichenauerhof), in Hotel Eisenhut, Hotel Seewirt, pizzeria Raichenau, caffe de Paris, Hotel Kollmhof, and Hotel Mozzarthof. In Austria I worked as: cook, chef, pizzeria and pasta, Chef de Partie, kitchen assistant, sous chef and in two hotels as chef de cuisine. In the 1995 I opened a firm in Maribor , Slovenia for trading with fish. After four years I started to work in the local restaurant as a chef de cuisine. In the 2002 I started to learn finenesses of slow-food. I am constantly educating in gastronomy of old cuisines, Mediterranean cuisine, Italian cuisine, dalmatian- istrian cuisine, which is very similar to Italian. I also started to learn something about Russian cuisine. I am creative, innovative, flexible and ready for new challenges. I have a certificate ' Food hygiene certificate'. In the catering and in the trade of fish I have more than 28 years of experience. Between the War in Croatia and Bosnia I worked as volunteer in Austria ( Vienna ) in the centre for refugees.

I am specialized in preparing fish, dishes from grill, fish salads, dishes from rice, pasta, carpacio, fish marinades, venison and preparing slow-food and the use of herbs and spices.

I speak good Italian and I speak and write Slovene, Croatian, German and Russian. I also speak a little English.

I am married and I have one son, who is employed. My wife is working in the High School for Music and Ballet in Maribor .

If you have any further questions, please do not hesitate to contact me on the above address.

Yours sincerely,

Uroševič Marjan

Dodan: 23. 04. 2008 @18:02:54
Odgovori 

- Re: rabi kdo delo kuharja na irskem
Jst mam pa prjatla v Ameriki k rabi nekoga k bi mu nategvau zeno, placa: 3000$/mesc. Pustite kontakt in opis.
 Dodan: 24. 04. 2008 @16:57:22
Odgovori 

skubidu - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem
marijan mogoče ti manjakajo izkušnje z netom, kr še froci vejo da ni varno dajat osebnih podatkov na net.
 Dodan: 24. 04. 2008 @19:09:06
Odgovori 

jano - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem
JOJ,.....kako ste hudobni................€......
 Dodan: 24. 04. 2008 @21:59:37
Odgovori 

Dare - Re: rabi kdo delo kuharja na irskem
Lep pozdrav, bi lahko prosil kako informacijo več na DeLos@email.si Hvala Dare
 Dodan: 06. 05. 2008 @12:04:18
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: