Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Delo v tujini » delo v indiji
| pika - delo v indiji |
| vem da zveni malo cudno vendar me nanima ce ima kdo izmed vas izkusnje z delom v indiji? kake so moznosti da te tam zaposlijo? vesela bi bila kakrsnih koli informacij |
Dodan: 19. 01. 2008 @14:14:13
|
Odgovori |
| katica - Re: delo v indiji |
| Zdravo!! Sama sicer nimam izkušenj z Indijo, ampak jih imata pa moja dva prijatelja, ki sta bila tam kake 3 mesece. Vem, da sta delala, ampak je bilo bolj na prostovoljni bazi. Delala pa sta v nekem centru za gluhe, pa pomagala sta pač takim revčkom...tko nekak. Če te zanima, ti bom posredovala njun mail, pa se boš lahko kaj več pomenila. Lp |
Dodan: 23. 01. 2008 @09:43:03
|
Odgovori |
| pika - Re: delo v indiji |
ja potem bi tepa lepoprosila ce mi lahko poves njun email. v katerem mestu pa sta delala? sicer se zanimam bolj za placano delo, ampak ce ne bo slo drugace bo tud to uredu. hvala |
Dodan: 24. 01. 2008 @07:37:48
|
Odgovori |
| - Re: delo v indiji |
| dej nehi, v indiji pa plačano delo, haha... |
Dodan: 24. 01. 2008 @11:17:51
|
Odgovori |
| 123 - Re: delo v indiji |
| ja, eni res živite v oblakih... |
Dodan: 24. 01. 2008 @13:28:28
|
Odgovori |
| Okej, ju bom prosila za dvoljenje, potem pa ti z veseljem pošljem njun mail. Mislim, da sta delala v Kalkuti v centru za gluhe, slepe, itd...ampak neplačano. Po moje boš težko našla kakšno delo, ki bo plačano, ampak če ti je vseeno, potem lahko poskusiš. Danes se gre itak vsakemu samo za denar, denar in denar, tko da ti bodo sigurno hvaležni, če boš pomagala prostovoljno:-)kje pri kaki organizaciji. Ampak, če si preveč občutljiva, ti ne priporočam. No, javi kaj kako se boš odločla, pa veliko sreče, papa |
Dodan: 24. 01. 2008 @17:13:38
|
Odgovori |
Ojla! Jaz sem se pozanimala, tko da ti dovolita da jima pišeš na mail naslov. Ampak onadva sta delala prostovoljno, če te zanima, jima piši. uros.kolar@guest.arnes.si |
Dodan: 24. 01. 2008 @19:13:30
|
Odgovori |
| pika - Re: delo v indiji |
| hvala za te podatke. ostalea raje ne bi komentirala. bila sem ze veckrat v indiji in spoznala evropejce ki delajo tam kot zdravniki in racunalnicarji...ne vem ce se to nanasa na zivljenje v oblakih. saj tud v indiji vsi ne zivijo na ulicah... |
Dodan: 25. 01. 2008 @07:25:57
|
Odgovori |
| dej pika, ne bluzi.. |
Dodan: 25. 01. 2008 @09:51:57
|
Odgovori |
| ja folk živi v oblakih kdor misli da pač v indiji nemoraš biti plačan se zelo moti tudi tam imajo pač agencije kjer se lahko pozanimaš ti dajo določeno nalogo dam primer pomoč z živalimi in delo z živalimi je pri njih izrdno cenjeno tako da najbolje boš sama vidla kako je v indiji in kaj se da postoriti jest sm biu tm 2 mesca sicer sm biu pa na tajskem pred tem 6 mesecev na tajskem pa dobiš plačano delo pri kakšnih hostlih in podobnih zadevah.... |
Dodan: 28. 04. 2008 @15:14:07
|
Odgovori |
| jaka - Re: delo v indiji |
| Vsem, ki se delate norca iz pike lahko recem sam da ste zakompleksani morni. Pika veliko srece z iskanjem dela dol, ceprav ziher ni tko simpl, kot v bogatih drzavah. Veliko srece. |
Dodan: 29. 04. 2008 @15:23:07
|
Odgovori |
| nina - Re: delo v indiji |
ja se strinjam. slovenci smo tolk zategnjeni, noben nima jajc probat dobit sluzbo v tujini. folk iz drugih drzav dela po celem svetu in sploh ni problem dobit sluzbe. verjamem da je v indiji tezje dobit dobro sluzbo, ni pa nemogoce. na goa sm spoznala angleza ki ima resno sluzbo tam ze 1 leto. pa sej niso samo revezi v indiji, kriza kako bedno razmisljate. jaz delam na tajskem in tle je veliko vecja moznost za delo, se strinjam. ne bit tolk prestraseni, pejte v tujino:) srecno |
Dodan: 30. 04. 2008 @08:03:13
|
Odgovori |
| na goa si ga spoznala? pa ti si res bila na goa? :D |
Dodan: 30. 04. 2008 @10:04:33
|
Odgovori |
| lanka - Re: delo v indiji |
v indiji je ogromno evropejcev, ki tam delajo. seveda gre fino tistim, ki imajo svoje podjetje, manj onim, ki so pri nekom zaposleni. dobro gre predvsem v turizmu in turističnih predelih- goa, kerala. tudi sama razmišljam o delu tam dol.indija ni več koromandija- samo sanje ampak je resnični svet v katerem se da živeti in z delom lepo preživeti. |
Dodan: 01. 05. 2008 @18:41:39
|
Odgovori |
| AM - Re: delo v indiji |
Zakaj morate nekateri biti tako blazno pametni ? Resda je Indija povečini še vedno zelo revna država, vendar so tu ekonomsko vedno močnejša mesta npr. Mumbai (seveda downtown, slumi so na obrobjih še vedno prava katastrofa)... predvsem pa obala izgleda zanimiva. Moraš pa seveda vedet, kakšno sranje je ponekod v času monsunskega deževja .. lp |
Dodan: 03. 05. 2008 @02:07:10
|
Odgovori |
| nina - Re: delo v indiji |
problem jeda se slovenci blazno bojimo probat kaj novega in samo tarnamo kako nic ni mogoce. folk iz drugih drzav dela po celem svetu brez problema. in indija se razvija, in sem 100%da se da dobit sluzbo dol, mogoce od tega ne obogatis loh pa prezivis. ne ti nisem bla na goa, mogoce sem se ga cel mesec dol tolk zadevala da sploh nism vedla kje sem bila. ne bom komentirala takih izjav. |
Dodan: 03. 05. 2008 @08:52:39
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|