Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » Barbara\'s village-Gana

ninika - Barbara\'s village-Gana
A je kdo bil?A se kaj dogaja?No,povejte mal vaše mnenje.
 Dodan: 17. 12. 2007 @15:18:27
Odgovori 

rok - Re: Barbara\'s village-Gana
Ne dogaja ravno preveč, v bistvu so skoraj vsi hoteli okoli bolj poceni in direkt na obali. lp
 Dodan: 18. 12. 2007 @12:22:04
Odgovori 

maya - Re: Barbara\'s village-Gana

Danes je objavljen intervju z Barbaro v reviji Ona.Vse polno laži!

Nič se ne dogaja pri njej,full visoke cene za tisto kar ponuja.Poleti je delala tam ena Slovenka,pobirala denar v naprej,hrane ni bilo od nikoder,poden od podna.

Dodan: 18. 12. 2007 @15:23:10
Odgovori 

obroni - Re: Barbara\'s village-Gana
tudi jaz sem bila pri njej par dni. prijetna postojanka za vse slovenske popotnike, sicer pa zelooooo drago. sem pa pri njej doživela en super koncert povabljenih muzikantov ;se je plesalo, da so na podplatih žulji zacveteli.....
 Dodan: 20. 12. 2007 @06:18:53
Odgovori 

slovenskažupa - Re: Barbara\'s village-Gana
kaj ona je res mama od ladota??
 Dodan: 20. 12. 2007 @10:32:44
Odgovori 

brb - Re: Barbara\'s village-Gana
Ma sej to ve že cela Slovenija!
 Dodan: 20. 12. 2007 @11:06:21
Odgovori 

obroni - Re: Barbara\'s village-Gana
barbara je čisto fajn baba, za ladota pa ne vem....
 Dodan: 20. 12. 2007 @17:05:06
Odgovori 

jakab - Re: Barbara\'s village-Gana
a je smisel potovanaj v gano iti gledat slovenke:)?
 Dodan: 20. 12. 2007 @18:24:05
Odgovori 

maya - Re: Barbara\'s village-Gana
Slovenke hodijo gledat Gance!In pri Barbari se kar ponujajo.
 Dodan: 20. 12. 2007 @18:54:33
Odgovori 

miha - Re: Barbara\'s village-Gana
slovenci pa ganke....to so babe!mmmmm, a kaj koi se vsaka že po prvi skupni noči hoče poročit s teboj....ojoj
 Dodan: 21. 12. 2007 @19:19:39
Odgovori 

hehe - Re: Barbara\'s village-Gana

Miha,verjetno si fajn odprl denarnico!!!!sej so sam za denar in nič druzga.

Dodan: 22. 12. 2007 @12:38:18
Odgovori 

miha - Re: Barbara\'s village-Gana
sploh ne, ni blo govora o kakšnem dnarju....
 Dodan: 24. 12. 2007 @18:39:20
Odgovori 

- - Re: Barbara\'s village-Gana

Folk,tale njena vasica ni niti približno taka kot jo opisuje v intervjujih,spletni strani itd.In ženska je totalno neodgovorna

Prejšnji teden je njen šofer na poti iz letališča v vas oropal (s pomočjo pajdašev)dve gostji!!!!!!!Torej PAZITE

Dodan: 31. 12. 2007 @08:42:23
Odgovori 

lion - Re: Barbara\'s village-Gana

Maya, ce res tako dobro poznas gospo Barbaro, a mi lahko poves lazi, ki si jih ti nasla v clanku? res pa sem slisala za eno slovenko ki jo je poslala dol v casu svoje bolezni in ji je cist zajebala vas. to mi je kolegica povedala, k je bila takrat dol (ocitno si bila tudi ti takrat tam!). ampak ona in njena druzba se niso sekiral zarad ene mlade slovenke. in gospa Barbara res ni kriva da je zal izbrala napacno. In ta moja kolegica tudi ni zapravila ogromno denarja. rekla je, da je za hiso na kolih dala samo 9 eur, ker sta bili dve notri, ce bi pa vzelatisto hiso s kopalnico, bi dale pa 15 eur na osebo. sori, ne vem kolk mas ti kej denarja, ampak to res niso ne vem kako visoke cene!

Dodan: 25. 01. 2008 @22:08:12
Odgovori 

kobra - Re: Barbara\'s village-Gana

lion, se cist strinjam s tabo! sicer pa Maya, a si se vpisala v knigo pritozb al pa pisala Barbari kaj te je zmotil, mogoce pa ona sploh ne ve kaj se je dogajal k je bla odsotna.sej ma svoj mail, pa ji pis, da je blo obupno. in verjetn ti bo hvalezna za to, ne pa da grdo govoris o njenem delu, ceprou je tut spoznala nisi, ker se je v tistem casu ko si bla ti tam borila za zivlenje kot sem slisala o kolegice k dela v bolnici!

sicer pa te verjetn noben prvezu na postlo (ali pac?) in bi sla v kaksen bolj luksuzen hotel. barbara itak pise, da je njena vasica skromna in da nima luksuza, ker naj bi ble to tipicne ganske hisice. to sem razbrala takoj ko sem odprla njeno spletno stran.

Dodan: 25. 01. 2008 @22:17:36
Odgovori 

hehe - Re: Barbara\'s village-Gana
hehe, barbara si puca ime :-)
 Dodan: 26. 01. 2008 @09:38:08
Odgovori 

žan - Re: Barbara\'s village-Gana
ma barbara sploh neta nima, tko da ne vem kaj misliš s tem da puca ime. sicer pa me zanima če je tam sploh ima elektriko???
 Dodan: 26. 01. 2008 @16:15:19
Odgovori 

123 - Re: Barbara\'s village-Gana
bigmilly.com --> podobno kot barbara ima tak penzijon tudi ta angležinja, glih tko za zanimivost...
 Dodan: 26. 01. 2008 @19:45:46
Odgovori 

gregor - Re: Barbara\'s village-Gana

kot kaže tu gor eni kar nekaj na pamet govorijo in si izmišljujejo.

pri barbari je prav prijetna postojanka za vse , ki se šele odpravljajo na pot, pa tudi one, ki že odhajajo s pohajkovanja domov.res , da je z elektriko malo težav, a načeloma deluje, prav tako kot barbarin net.kaj se je tam dogajalo v njeni odsotnosti, pa ne morem reči. vsekakor pa je ona čisto v redu , prijazna ženska.

Dodan: 28. 01. 2008 @19:24:20
Odgovori 

brrrr - Re: Barbara\'s village-Gana
Kje je boljsa hrana??Ze v njeni blizini!!!Pri Italijanu Francu v Kokrobiteju!Ne se nic zgovarjat na njeno bolezen,vas bi morala biti vedno brezhibna,predvsem bi mogla poskrbet za varnost!Zakaj pa najema taxi,mogla bi imet svoj avto!!!Potem je boljse,da gosti sami najdejo taxi na letaliscu in se pripeljejo do nje,gotovo pride se ceneje.Pa predstavnika bi mogla poslat na letalisce,ne da potem taxist pocne kar zeli.Aja,predstavnika raje tisci v postelji!!!!
 Dodan: 29. 01. 2008 @11:50:17
Odgovori 

pajac - Re: Barbara\'s village-Gana

Jaz bi tudi rekla, a je glede na vse ostale hotelčke, ki so v bližini barbara draga in popolnoma nič posebnega. svojim gostom ne ponudi ničesar razen nzulezu in še to tako drago, da glava boli. Polega tega, je pijača ekstramno draga prav tako hrana. tudi franko je drag, ampak v kokrobiteju se lahko čisto poceni in lepo naješ pri kakšnem domačinu. Postrežba je slaba, ne dogaja se nič, če hočeš da te pride iskat na letališče te obere tako da je to čisto neverjetno in nerealno. Glede njene bolezni pa to, če ima hotel more poskrbeti da vse laufa tudi ko nje ni, tako je če se spraviš v ta biznis. sej je vse kul, pa tut intervju - (poln laži kako so ganci prijazni in nič ne zahtevajo in ti vse dajo,)kako ona ''ljubi'' svoje zaposlene in da so kot velika družina bla bla bla, če bi se pogovarjali z njenimi zaposlenimi bi videli da je zgodba čisto druga.

barbarina vas je lušna če imaš veliko dnarja in si prišu v gano popivat in se ne premaknit iz enega placa, za vse ostalo priporočamo ostale hotele in ostali del Gane.lp pajac

Dodan: 30. 01. 2008 @10:46:37
Odgovori 

nina - Re: Barbara\'s village-Gana

ooo, kako ste hudobni in predvsem nevoscljivi?! kako ziher pa ste v svojih izjavah in kako dobro poznate Zivljenje v Tretjem svetu? me zanima kako dolgo bi bili pripravljeni ziveti s tremi dolarji na dan (ali celo manj) in ne oditi domov v slovenijo....

Dodan: 31. 01. 2008 @19:36:21
Odgovori 

zala - Re: Barbara\'s village-Gana

Nihče ni govoril o tem, da ljudje živijo s tremi dolarji na dan!!!?? govor je bil o tem, kako ona predstavlja stvari in o tem kakšne so v resnici. lp

Dodan: 31. 01. 2008 @19:41:59
Odgovori 

cica - Re: Barbara\'s village-Gana
vsak vidi stvari s svojimi očmi ; smešno je pisati o tem kako stvari sprejema barbara in kakšne so v "resnici". kakšni resnici? barbara ima vsaj toliko jajc, da je stvari sprejela v svojo dobrobit in se pogumno spopada z vsemi tegobami tretjega sveta. me prav zanima katera pomehkužena slovenska baba bi si upala delat in živet v takih razmerah.glede cen pa- ali ste pričakovali, da boste pri njih kot mica kovačeva- pila nič plačala, samo zato, ker ste tudi sami slovenci? če iščete zastonj prenočišča.....se vpišite v hospitality club.org , kjer domačini z velikim veseljem sprejemajo popotnike na svojih domovih.
 Dodan: 06. 02. 2008 @19:20:47
Odgovori 

/ - Re: Barbara\'s village-Gana
ok, sam cena njenih prenočišč se mi kljub vsemu še vedno ne zdi ugodna, glede na to da je vse skupi to neka koliba pa še v afriki.
 Dodan: 06. 02. 2008 @20:22:27
Odgovori 

berni - Re: Barbara\'s village-Gana
ma ste res hecni ; a je barbara koga prisilila, da prenočuje pri njej ? sej se vpraša kolk kej stane, in če ti ni všeč greš pač drugam. saj ona ni vendarle tam zato, da bi komu uslugo delala, in ne vi njej. dajte no , fajn se je iti turista in vsevprek kritizirat.zgledujte se po njej in tudi sami kaj jajčnega storite!
 Dodan: 07. 02. 2008 @08:21:43
Odgovori 

jakab - Re: Barbara\'s village-Gana
Kot prvo Afrika ni med zlo poceni destinacijami, za tursite, al pa ce ze hotete biti kaj vec, popotnike pac ni poceni. Ni draga, sam so druge veliko cenejse destinacije. Meni se tudi zdi, da res ni treba nikomur v tisto vas in jaz nebi sel posebaj tja never ever. Ce bi mi bla glhi na poti pa bi pogledal. SEj vbistvu je fino da opozorite na tezave, da se ne bo se vec ljudi nasmolilo. Sam to je ze smesno, tolk razprav o temu:) Tist da so nekoga orporali v soedelovanju z voznikom, ki ga je prisel iskati na letalisce, tisto je pa res to much. In ce je res bilo tako, potem bi vsem odvestoval ,da bi z njo imeli se karkoli. Ker je dejasnko odgovrona za to. PA ce jo ni bilo, pa kaj potem. Je odgovorna za take stvari in bi moral poskrbeti, da bodo v njeni odsotnosti stvari se naprej tekle vsaj po minimalnih standardih varnosti. Druagce pa dejte no, poglejte npr. 3 Muhe, k je tudi cisto navadna nategancija. Kaj pise v casopisu in kaj je resnica sta pac dve razlicni stvari. Je pa cudovita po moznosti brezplacna reklama.
 Dodan: 07. 02. 2008 @10:03:33
Odgovori 

maja - Re: Barbara\'s village-Gana

ah dej Jakob!

ti si pa tudi eden izmed tistih , ki kar nekaj v prazno gobezdajo. najprej se nauči pisat!!!! jaz sem oči izbuljila, da sem uspela defifrirat tvojo izjavo.če niste sami doživeli situacije vam priporočam, da se tu ne oglašate! ker- to natolcevanje zgleda pa že kot en dr. roman.

Dodan: 07. 02. 2008 @19:08:20
Odgovori 

pajac - Re: Barbara\'s village-Gana

Gre se pač zato, da je to na kak način je Barbara's village in vse kar spada zraven (kao dobrodelnost bla bla bla) prikazano. Sej nihče ne govori o tem, da ne k njej hodit. Ne vem pa kaj je mišljeno s tem, da greš v tretji svet in se spopadaš s celo situacijo tam. Treba je ločit, kako živi večina ljudi tam in kako živijo lastniki hotelov, ki v 95% procentih nimajo niti malo stika s tem, kaj se v resnici dogaja. Seveda poznajo situacijo, vendar ali se z njo soočajo? I don't think so. Pa tut ne rabiš jajc, da greš dol živet, sploh če živiš isto kot v Evropi. Ja in vem, ker sem živela v Nigeriji 6 let. lp

Dodan: 07. 02. 2008 @21:10:44
Odgovori 

maja - Re: Barbara\'s village-Gana
whatever vsevedna majci:)
 Dodan: 08. 02. 2008 @09:22:23
Odgovori 

telenovela - Re: Barbara\'s village-Gana

in tako se zgodba počasi, zelo počasi razpreda, prepreda. vmes vskočijo kar eni , ki se jim še sanja ne zakaj so tu, pa drugi, ki jim je malo dolgčas, pa tretji , ki se preizkušajo v slovenskem jeziku.

barbara , če prebiraš te klobasarije , se jim le nasmej! pa uživaj kolikor se da!

Dodan: 08. 02. 2008 @13:23:25
Odgovori 

ninika - Re: Barbara\'s village-Gana

Tale Barbara je zelo neodgovorna in neresna ženska,vse kar počne je to,da pije in se daje dol z mladeniči,katastrofa.

Njena vas pa ni nič posebnega,zelo neurejeno.Cene ima tudi kar nasoljene,da ne govorimo o cenah izletov,prinaša okrog nevedne in naivne Slovence,sramota!

Dodan: 16. 02. 2008 @12:36:33
Odgovori 

aga - Re: Barbara\'s village-Gana
barbara! čestitke in pozdrave, pa le uživaj!
 Dodan: 28. 02. 2008 @16:19:23
Odgovori 

blue - Re: Barbara\'s village-Gana
Ta Bizovičarjeva pa tolk naklada!Njen plac pa res ni nič posebnega v primerjavi z drugimi na obali.Pojdite raje pogledat v Ada Foah,Busua ali Axim in boste videli razliko!Pa še dragooooo ima!
 Dodan: 29. 03. 2008 @12:17:08
Odgovori 

philip - Re: Barbara\'s village-Gana

me prav zanima katera gospa njenih let (verjetno mame večine vas) , bi si lahko privoščila romanco z mladeničem.raje, kot da opravljate, si tudi sami privoščite kaj dokler ste še živi in ne obtičite za štedilnikom kot vaše mame.čestitke barbari!življenje je kratko-predvsem za lepe stvari!

Dodan: 30. 03. 2008 @06:45:19
Odgovori 

bb - Re: Barbara\'s village-Gana

and barbara strikes back!!!!

Dodan: 30. 03. 2008 @12:21:39
Odgovori 

bobo - Re: Barbara\'s village-Gana

tu je slovenski portal v slovenskem jeziku. za vse tiste, ki bi se radi preizkušali v znanju tujih jezikov naprošam, da se obrnite na tuje portale!

hvala!

Dodan: 30. 03. 2008 @14:36:27
Odgovori 

tako - Re: Barbara\'s village-Gana

saj je lepo, da znamo jezike, da se z njimi znamo sporazumevati, ampak -vendarle- tu smo slovenci, ki govorimo slovensko. tisti pregovor o znanju jezikov in o splošni izobrabrazbi , pa še zmeraj velja!kdor ne zna pisati, ne zna opisati!

Dodan: 30. 03. 2008 @17:45:25
Odgovori 

ja ja - Re: Barbara\'s village-Gana

te teme pa tu še ni bilo- najti dobro v tem kar smo iskali.

barbara je vsekakor našla svojo pot.

najdite jo še vi !111

Dodan: 30. 03. 2008 @17:53:01
Odgovori 

tako - Re: Barbara\'s village-Gana

sem vesela, da je tu gor še kdo, ki zna razmišljati.

pozdravljeni!

in lepe pozdrave barbari!

Dodan: 30. 03. 2008 @21:23:00
Odgovori 

GERMANY - Re: Barbara\'s village-Gana
I realy don,t understand maya because I meet her in LANGMA diying with one rasta guy.I am so sorry for her about all of this that she wrote.SORRY FOR HER!
 Dodan: 15. 04. 2008 @22:31:56
Odgovori 

brina - Re: Barbara\'s village-Gana
rasta fantje so čist lušni za pogledat, mogoče pa tudi kako drugače.
 Dodan: 16. 04. 2008 @07:30:30
Odgovori 

brrrr - Re: Barbara\'s village-Gana
punce ma ste naivne,rastarji so sam za denarjem in evropo,nič drugega jih ne zanima.povrh vsega so pa še eni lenuhi.
 Dodan: 16. 04. 2008 @09:24:19
Odgovori 

aha - Re: Barbara\'s village-Gana
kot pravi predhodnica- rasta fantja so čist lušni.....verjetno pa kljub vsemu -kar ste naštevali, imajo dovolj razlogov, da se jim pridružijo. kaj lepšega je videtii en srečen par? pa čeprav gre samo za kratko razmerje. ...
 Dodan: 16. 04. 2008 @15:25:38
Odgovori 

bojko - Re: Barbara\'s village-Gana
očitno nismo samo "lušni" glede na to koliko punc se zanima zanje. očitno imajo tudi kaj "pokazat".
 Dodan: 16. 04. 2008 @19:56:34
Odgovori 

CROIX/U.S.A - Re: Barbara\'s village-Gana

I have know idea about what the Slovenians were saying because I am American,My little contribution is that, Barbara is a great woman and she has tried her best in Ghana.This is to me a great job and her village is beautiful if you ask me. My last comment is that, truely she must have a car by herself. I was there february 07 and I think she deserve a CAR. i LOVE YOUR VILLAGE.

Dodan: 23. 04. 2008 @15:28:26
Odgovori 

Rok - Re: Barbara\'s village-Gana

Hey CROIX!

Are you the same Croix from NY and were at her place also in the late april 2007 and before that working as a volunteer in Niger?

If you're the one, it's good to hear from you.

Rok

Dodan: 23. 04. 2008 @22:14:37
Odgovori 

ha ha ha - Re: Barbara\'s village-Gana
če bi ta tip razumel slovensko, bi tudi v slovenščini odgovarjal. očitno pa se samo malo norca dela in preizkuša svoje in vaše znanje angleščine. ha ha ha
 Dodan: 25. 04. 2008 @22:28:35
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: