Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 20. 06. 2007 @18:05:14
DVATEDNA DELA V PARIZU konec avg.
tina
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
ZAdnja dva tedena slovenska ambasada isce mlade Slovence za dvotedensko delo cuvanja razstave panjskih koncnic, ki jo bodo priredili v parku Luxembourg (Jardin de Luxembourg, pri Pantheonu, sej ga vsi poznate) Razstava bo potekala v drugi polovici meseca avgusta, delo pa dejansko zajema le cuvanje razstave in morebitno kaksno osnovno informacijo obiskovalcem razstave o tej slovenski posebnosti. Torej kaj je lepsega ob prijetnega sedenja v hladovini lepega parka Luxembourg ob kaksnem zanimivem ctivu? Delo je seveda placano, SMIC, kar znese dobrih 7,5 EUR na uro (za sedenje in cuvanje ni slabo, kaj?). Potrebujejo vsaj dve osebi, lahko pa tudi vec, da se bodo med seboj dogovorili o urniku dela, saj se naceloma dela vsak dan v teh dveh avgustovskih tednih. Vsi zainteresirani oz. ce poznate koga, ki bi ga to delo morebiti zanimalo, javite se neposredno Lizi Japelj na ambasado na spodnji mejl naslov: liza.japelj@ gov.si
Dodan: 20. 06. 2007 @19:50:15
Re: DVATEDNA DELA V PARIZU konec avg.
ana
Gost

oj,

a ves mogoce samo, kdaj tocno je ta razstava? je mogoce to kje na internetu, da si prej malo pogledamo, o cem se sploh gre? je potrebno poslati CV, prosnjo, se samo javiti ...?

hvala za info in lp

Dodan: 20. 06. 2007 @19:55:47
ana
Gost
sori, se eno vprasanje...je nujno znanje francoščine?
Dodan: 20. 06. 2007 @21:35:22
lola
Gost
si bila ze kdaj v franciji? francozem je njihov jezik najpomembnejsi in nikakor se ne mislijo ubadati z neko slovenijo, ce njeni predstavniki niti francosko ne znajo...tko da, lahko bi ti bilo logično, da je gotovo znanje francscine v tem primeru nujno!!
Dodan: 20. 06. 2007 @22:00:02
ana
Gost
sprasujem tino, ne tebe...ja, sem bila ze 3x v franciji in vem, da je veliko takih, ki govorijo samo francosko oz. te gledajo postrani, ce govoris anglesko, glede na to, da pa bistvo tega dela ni neka promocija, kjer moras stalno nekaj razlagat, ampak gre bolj za cuvanje razstave, bi se verjetno dalo prit skozi tudi z osnovnim znanjem...sicer pa je poleti tam tako ali tako tam vecina turistov in ti sigurno bolj prav pride anglescina kot francoscina...pa vprasat tudi ni greh, a ne, tko da ni treba vsakega takoj napast...se pa ti javi, ce mislis, da si primerna..
Dodan: 21. 06. 2007 @00:22:28
monika
Gost
tina, kako da si ti zadolzena da to objavis tukaj? morda malo zanimivo, te je ta gospa zadolzila ali kako? saj je vse resnicno ane? morda bi me zanimalo, res pa je da ne znam francosko...
Dodan: 21. 06. 2007 @00:23:48
lola
Gost
ana, se opravicujem za tako napadalen odgovor, samo vse skupaj se mi je zdelo nekako smesno:) nic zlo namerno ni bilo...lp
Dodan: 22. 06. 2007 @19:04:52
inti
Gost
Prijetna in svetla garsonjera se nahaja v 18 okrožju tik pod cerkvijo Sacre Coeur na Montmartru, Rue Chappe, v zelo prijetnem, razgibanem in turistično zelo zanimivem okolišu, polnem galerij, trgovin, lokalčkov, restavracij, barov in klubov. Stanovanje s pogledom na trg je locirano v neposredni bližini Moulin Rouge-a, Metro postaja Anvers, oz Abesses. Garsonjera je popolnoma opremljena (kuhinja, spalnica, kopalnica, stranišče) in je primerna za eno osebo ali par. Cena 250€ v primeru tedenskega najema oz. 700€ v primeru mesečnega najema. Če vas ponudba zanima ali imate prijatelje, ki bodo to poletje preživeli v Parizu, vas vabim da me kontaktirate na inti.sraj@gmail.com
Dodan: 24. 06. 2007 @20:12:32
tina
Gost

Zivjo Ana

Mislim,da znanje francoscine ni obvezno. Info jim lahko das tudi v ang. Za vec info pa ti predlagam, da se res obrnes na ambasado v Parizu. Sem dodala njihov mail. Liza je gospa z katero je potrebno kontaktirati.

Za stanovanje pa imam tudi resitev, ker jaz oddajam mojo sobo. Namrec v Parizu studiram in grem cez poletje domov. Stanovanje je na super lokaciji.Tako da ce koga zanima najem sobe naj me kontaktira na moj mail lijasara@gmail.com

Lp

Dodan: 25. 06. 2007 @11:00:37
ajda
Gost
meni je gospa iz ambasade odgovorila...ampak je napisala, da iscejo studente, ki ze studirajo v parizu in imajo urejeno nastanitev...tko da, če pa gres samo zato v pariz in mastno drago placas prenocisce, ni ekonomske racunice:)
Dodan: 29. 06. 2007 @11:47:40
Gost
kolk cajta je pa ta gospa rabla da ti je odgovorila? in u kermu jeziku si ti poslala mejl?
Dodan: 02. 07. 2007 @18:14:42
ajda
Gost
v slovenščini valda... odgovorila je takoj
Dodan: 02. 07. 2007 @19:05:28
Gost
hemh, men pa ni. a mogoč kdo ve, a je že vse zasedeno?
Dodan: 16. 07. 2007 @09:11:24
KSENJA
Gost
Dodan: 16. 07. 2007 @09:12:24
Ksenja
Gost
JA A JE TO ŠE FREJ...........
Dodan: 22. 07. 2007 @18:59:42
:-)
Gost
KOKOŠKE..
« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

ali je danes ikea odprta
Decembra zna biti tudi v
Moja prva zamisel je sicer
tole je sicer že stara
Glede vodnih klanćin v Panami
super, hvala no, samo
zanima me, če kdo 2.1.
mislim, da smo zastopili, da
Kolkor je meni znano se
za delo v nemciju splo
Prevoz iz Ljubljana do Benetk
ne vem če je to
Jaz sem pred leti plačala
A ima se kdo kake
če ne bom šel 15.6.
Odhod okoli cca 9:00, grem
Zdravo   V sredo imam let iz
Menjava termina se skoraj vedno
zivijo!Jaz sem bil lani tak
Sprmemeba stane razliko v karti
Kaj se splača in kaj
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™