Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Ostalo » SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR
| Jan - SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
Pozdrav!
Zanima me, če ima že kdo kake izkušnje s takoimenovanim samostoječim šotorom firme Quechua 2 seconds tent, ki se naj bi postavil v 2 sekundah, medtem ko naj bi ga zložil v 15 sekundah. Cena je 99 eurov, tako da ne gre ravno za cheap zadevo. Nameravam ga kupiti.
Glavna stran:
http://seconds.quechua.com/EN/main.html
Še filmčk, kako hitro se postavi in zloži! Za vsako mnenje bom hvaležen!
http://youtube.com/watch?v=RcStYP_4jgI
|
Dodan: 17. 06. 2007 @09:42:46
|
Odgovori |
| Z - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| Zgelda fajn zadevca...kje se ga da pa kupit?? Ga je treba mal vživo vidt. |
Dodan: 17. 06. 2007 @09:55:00
|
Odgovori |
| HACKER - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| men je tut ful vredu, zgleda ko uta za psa sm je ful vredu hitr postavš hitr raztavš pa pomoje mal placa v avtomobilu zavzame. |
Dodan: 17. 06. 2007 @11:39:48
|
Odgovori |
| homer - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| moj brat ga je kupu v spaniji, totalno huda stvar sploh ce se vsak dan prestavljas, the best res... |
Dodan: 18. 06. 2007 @10:33:40
|
Odgovori |
| - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| Meni pa se ne zdi nekej ful dobr. Zgleda zelo nestabile, nisem opazila, da bi se lahko pritrdil na tla, zato ga veter lahko hitro odnese. Pa tud odvisen je koliko dežja zdrži. Zdi se mi boljši navaden šotor. ko se ga navadiš postavljati in zlagati ti to vzame 5 min, kar ni veliko. Glede koliko prostora zavzame pa ni kakšne ful velike razlike, samo drugačne oblike. Je pa res, da je to odvisno od posameznika, kaj želi in koliko uporablja šotor. lp |
Dodan: 18. 06. 2007 @10:38:40
|
Odgovori |
| Matej - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
Jaz imam ta šotor in ga lahko samo pohvalim! Šotor se seveda potem zabije s klini kot navadnega, vodni stolpec je 3000 mm, čeprav se mi zdi, da je še nekoliko več. Jaz imam tega za tri osebe in lansko leto je preživel res pravo neurje in točo, znotraj je bilo čisto vse suho! Res je super! |
Dodan: 18. 06. 2007 @11:17:12
|
Odgovori |
| - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| No potem pa vzamen besede nazaj. Res nisem opazila, da se lahko pritrdi, pa tudi ni sem vedla, kakšen poklopec ima. A pa se zloži tako na okrogl, a še ga lahko še na manjše zloši tako, da bi ga lahko dala v ruzak. |
Dodan: 18. 06. 2007 @12:05:53
|
Odgovori |
| Matej - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| Ne, na manjše se ga na žalost ne da zložiti. Novi modeli so za tri osebe(premer 70cm), dve osebi(65) in eno(57) s tem, da so veliko lažji od iglu šotorov. Ko so zloženi, imajo naramnice, tako da ga lahko nosiš kot ruzak, v drug ruzak pa ga ne moreš dati. |
Dodan: 18. 06. 2007 @12:17:06
|
Odgovori |
| toni - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| lansko leto sm bil na korziki in so mel vsi te sotore. jst ga mislm kupt, pa me zanima ce se pr nas kje to prodaja, al je treba it v francijo al pa spanijo |
Dodan: 18. 06. 2007 @16:34:02
|
Odgovori |
| ok - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| Oj, mene je pozitivno presenetil. to ni šotor za resne ture ali renašanje, sicer pa zgleda zelo uporaben, čeprav se sama raje poslužujem ekspedicijskega šotora, zaradi vetra, dežja in tega, da me šotor sploh počaka, pa da ga lahko prenašam v nahrbtniku... |
Dodan: 19. 06. 2007 @08:07:23
|
Odgovori |
| nina - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| http://quechua.50webs.com/ |
Dodan: 25. 06. 2007 @00:00:08
|
Odgovori |
| nina - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| pozabila sem napisati: na zgornji spletni strani ga lahko kupiš v Sloveniji. |
Dodan: 25. 06. 2007 @00:02:00
|
Odgovori |
| Jans - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
No, šotor sem sedaj dobil in sicer preko tega uvoznika. Kupil sem 3 seconds light. Zadeva se postavi v trenutku, za zlaganje oziroma pospravljanje nazaj pa sem v prvem poskusu rabil kakšno slabo minuto, tako da je res enostavno.
Tudi prostor je zaradi oblike bolje izkoriščen kot pa v iglu šotori, pri vhodu ima dvojna vrata(ena napol mrežasta), na sredini je zanka za luč, prav tako pa se mi zdi material izjemno dober. Z 9-imi klini, ki jih dobiš skupaj tehta šotor samo 3,5kg. Zložen je v obliku kroga z premerom 70cm in nekako 5cm debeline. Prvi vtis je res dober in nikakor ne gre za neko "top shop" oziroma cheap zadevo.
|
Dodan: 26. 06. 2007 @21:49:29
|
Odgovori |
| burgi - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
Zanima me, kakšna je konstrukcija, da se tako uvije v krog? Kakšne so palice? Bi se dalo primerjati s kakšnimi ki so prosto na trgu ? Lp, D |
Dodan: 29. 11. 2007 @18:11:24
|
Odgovori |
| Matiz - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
Pozdrav vsem! Tudi jaz sem bil ponosni lastnik 2 seconds light. Nad samim konceptom sem se vedno ZELO navdusen, malo manj nad kvaliteto. Sotor se mi je namrec po 3x uporabi popolnoma polomil, kljub skrbnemu postavljanju in zlaganju. Zanima me, ce ima kdo podobne izkusnje, kajti ce je slo le za napako v materialu, bi si ga zagotovo ponovno kupil. p.s.: prodajalec (Belgija) mi je ob predlozitvi racuna po mailu vrnil kupnino! |
Dodan: 30. 03. 2008 @22:34:38
|
Odgovori |
| m - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| tudi jaz ga imam (2 seconds XL 3) pa mi je super. res da ni najbolj praktičen in ga ne moreš zložiti v kakšen nahrbtnik in tudi ni za na kakšen motor, vendar če greš kampirat z avtom pa skoraj ni boljšega :D vodni stolpec je 450 l/h/m2 . čist legalno/uradno ga pa v SLO ni mogoče dobit ker ni uradnega zastopnika. drugače pa poglej na bolho se jih nekaj prodaja. jaz sem jih privlekel iz Nemčije. Lp |
Dodan: 16. 05. 2008 @14:36:43
|
Odgovori |
| :) - Re: SAMOPOSTAVLJIV ŠOTOR |
| a ce sopotnica ornh prdi tud zdrzi? |
Dodan: 16. 05. 2008 @20:03:02
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|