Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » Španija-delo

Julija - Španija-delo

Hej!

Namen imam iti v Španijo-študentsko delo. A je kdo že bil, mi lahko poveste vaše izkušnje, kolk je prostega časa....pa, če ma kdo namen iti delat v Španijo, javite se, da se kej zmenimo, gremo skupej dol...bi šla pa mogoče že aprila, ker letos pavziram in mam čas. Kakorkol, vaše izkušnje pa morebitni sopotniki za Španijo;)

Lp

Julija

Dodan: 24. 03. 2007 @13:44:22
Odgovori 

tina - Re: Španija-delo
jaz se ravno zdaj menim za au pair v španiji, čeprav še nič ni zagaranterano. poleti bom šla vsekakor tja... to študentsko delo tudi ni slaba ideja.:)kje imaš namen stanovat?
 Dodan: 24. 03. 2007 @16:51:51
Odgovori 

julija - Re: Španija-delo

ja jst bi najrajš stanovala tko pri kkšni familiji al pa pri kolegih, sam če se zmeniš za delo prek sta, nej bi plačal tm okrog 300 evrov za nastanitev, če sem prov razumela. ti pa pol poiščejo delo, pa tko...in kje si ti našla za au pair, v kerem mestu?

čao

Dodan: 24. 03. 2007 @21:25:17
Odgovori 

tia - Re: Španija-delo
V barceloni oz. okolici.kdaj bi pa šla ti?jz sm mislila avg, sept, ker jul grem že nekam drugam.
 Dodan: 26. 03. 2007 @08:46:03
Odgovori 

aja, jst sm mislila že maja. oz. čimprej
 Dodan: 26. 03. 2007 @12:35:34
Odgovori 

Tinca - Re: Španija-delo
Ojla!!! Španija je tudi meni nek cilj in prelomnica v življenju.... Tudi jaz bi rada v maju, najkasneje v juniju letela dol obrnit vsak kamenček, da bi doživela kaj novega. Razmišljam o občasnem delu, npr. obiranju sadja (jagode,agrumi, olive...), kej tacga... Pa zbiram pogum sto na uro, da se brcnem na letalo za tja in potihem upam na kakšno sorodno dušo, da ne bi šla res čisto sama dol. Kot prva destinacija mi pa diši Valencia (znan po agrikulturi). Lep dan vsem!
 Dodan: 03. 04. 2007 @11:49:21
Odgovori 

hej! no potem imava podobne načrte, sama si želim it v španijo-sem bila septembra cel mesec-barcelona, valencia, sevilla, granada....pa me vleče nazaj. deloma bi šla tudi zaradi jezika - si se habla es mejor - pa pač zaradi potovanja samega. Bi pa tudi delala zraven. Obiranje sadja tudi ni slabo - pa mogoče veš kolk je plačano, kje se to poizve, kdaj rabijo? jst sem za, da se kej zmeniva, če imaš res načrte iti...je pa lažje it v dvoje, oz. da je družba kot če greš sam:)

ciaoo

Dodan: 03. 04. 2007 @13:57:33
Odgovori 

tina - Re: Španija-delo
kaj pa če bi šle u troje?:)meni tudi zeloo diši španija... izboljšanje jezika, delo..nova dogodivščina:) sta že iskale kakšna konkretna dela?
 Dodan: 03. 04. 2007 @16:26:39
Odgovori 

anna - Re: Španija-delo
hej, tudi jaz se že več kot eno leto odpravljam v španijo za par mesecev opravljat kakšno delo in se učit jezika....tako da, ste se že kaj konkretno zmenle?drugače sem bila prejšnji teden na predavanju o življenju in delu v španiji.
 Dodan: 04. 04. 2007 @12:42:31
Odgovori 

j - Re: Španija-delo
ma punce, kaj če bi se zmenile in nas gre par lahko skupej, bo bolj zabavno...ana, a lahko kej poveš, kaj si izvedela na predavanju o delu v Španiji? Sama sem sicer gledala ponudbo prek STA, samo nudijo strežbo - delo v restavraciji, pubu - to pa meni ni ravno na kožo pisano, pa tudi na v enem mestu delaš, jaz pa bi rada videla več dežele. poleg tega moraš sam plačati nastanitev (300evrov se mi zdi na mesec?) Mogoče ve katera, kako je z obiranjem sadja - baje, da je kar dobro plačano....
 Dodan: 04. 04. 2007 @12:53:01
Odgovori 

petra - Re: Španija-delo
kje pa nudi STA job? a tud kaj kasnej, recimo september, oktober? kam pa ve greste punce? na jug?
 Dodan: 04. 04. 2007 @17:42:53
Odgovori 

iHola chicas! O madonca, se nas je pa kar nabralo... Ja, potem pa le pot pod noge. Tudi jaz sem bila na predavanju o življenju in delu v Španiji, pa me niti malo ni impresioniralo. Se mi zdi, da je za nas kot tujce res mnogo težje, ker moraš kot prvo znat njihov jezik, potem semoraš nekje nastanit (kar sploh ni poceni), potem pa še eno pametno službo najt... Pametne pa po mojem mnenju itak poberejo domačini. Roko na srce, tudi mi Slovenci ne zaposlujemo tujcev na ne vem kako visokih položajih in v imenitnih službah, razen če ni ta človek res stručko na nekem področju in bi s svojim znanjem veliko pripomogel k razvoju firme. Kaj ni tak? Tako da, ja, jaz kar ostajam pri obiranju sadja. Po mojem je sicer težko delo, imaš pa vmes vsaj čas premišljevat o marsičem. Je pa vprašanje koliko ur dnevno se to dela. Osebno ne bi delala kariere na tem in bila dnevno 16 ur na plantažah. Hehe.Ma, lahko bi se dobili kakšen dan na kavi kje v Ljubljani, če je kdo za. Pa si izmenjamo želje, termine, pogoje in podobne zadeve... Kaj pravite? P.S. Upam, da nisem zamorila z realnostjo glede zaposlitev... Lep dan!
 Dodan: 05. 04. 2007 @12:17:42
Odgovori 

anna - Re: Španija-delo
....hja, tudi jaz sem bila krepko razočarana nad predavanjem v lj. Predavanje je bilo bolj usmerjeno v resno službovanje oziroma graditev kariere, pa še to so bile informacije, ki jih tisti, ki se zanimamo za španijo, že vemo. Tudi meni ni do dela na plantaži, pa ne da bi bla fina, ampak raje bi delala v turizmu, tudi za šankom-spoznaš več ljudi,...problem je s prenočišči, vendar če nas je več, ki se kolikor toliko poznamo, ni panike...z sta-jem se ne splača, ker iskreno poberejo preveč provizije. Drugače pa sem za kavo!
 Dodan: 05. 04. 2007 @17:16:18
Odgovori 

jaka - Re: Španija-delo
js sm cist zaljubljen v spanijo.barcelona in pol obala.grem dostikrat gor.pa me spet mika.tko kr za stalno:)pisi kej
 Dodan: 05. 04. 2007 @17:44:24
Odgovori 

pa nas je res kar nekaj s podobnimi interesi:) če ste za to, se lahko dobimo drug teden (da grejo ti prazniki mimo) v Ljubljani in še malo podebatiramo ob pijači. Se pa čisto strinjam glede dela, ki ga nudi STa travel v Španiji-se ne izplača, že nastanitev je precej draga, pa še verjetno je treba fejst delat....

muchos besos! jj

Dodan: 05. 04. 2007 @22:20:26
Odgovori 

julija cav!

ma spanija...ma k ti pride v krtine mores brez nje:)

lansko leto nism mel nikogar k bi sel pa sem kr sam odbluzil...z avtom...ludo:)

v spaniji je vse,,za duso in uzivanje...zdj grem v london mal zasluzit..pol pa direkt v slo po avto pa v spanijo...

lahk kej pises na jackups2007@yahoo.com

Dodan: 05. 04. 2007 @22:56:01
Odgovori 

iHola queridos! Velja potem za drugi teden kavica/čajček, toplo sonce, topel vetrc v laseh, obrežje Ljubljanice, zrak napolnjen s pozitivno energijo in čvekanje o planih za Španijo? Jaka, ti pa kar z avtom al kako? Kulči. Za domačo nalogo bom pregledala še možnosti za delo in nočitve. Jaka, kje si pa ti bival v času, ko si bil tam? LP
 Dodan: 06. 04. 2007 @08:02:59
Odgovori 

cav tinca;)

me veseli da vas je dost k cutite isto do spanije...zdj se odpravlam v london zasluzit denar pol pa dol v spanijo..

mel sem s sabo sotor pa sem kampiru kjer mi je blo kul...folk pa nic ne tezi tko da ni nujn da si v kampu.))

dejte mi ma mail kej poslat da se mogoce srecamo v spaniji pa gremo vsaj na drink pa magar kopat se mal:)

zdj glih pakiram k v nedeljo grem...smo pa na vezi..

fajn bodite,predvsem pa v soncu...narava se ze zbuja in klice v svet:)

mene predvsem v spanijo:)

upam da se srecamo dol...k jst si tud iscem varjanto da bi dol delal in kr ostal:)

Dodan: 06. 04. 2007 @11:58:53
Odgovori 

tia - Re: Španija-delo

kdaj bo zdj ta 'sestanek'?:)kolk vas je pa zainteresiranih?pa okvirno kater mesec bi šli, da vidim zase če mi sploh odgovarja?

bo treba res pognat zadevo, nardit plan, in odpeketat v španijo.. ne samo premišljevat o tem.:)

saludos a todos:)

Dodan: 08. 04. 2007 @11:24:25
Odgovori 

hopsasa - Re: Španija-delo
hej... jooj kok si želim z vami, pa žal šele jeseni dopolnim 18 let in šele naslednje leto končam gimnazijo. si bom pa takoj vzela leto pavze in odšla nekam v španijo, delat al pa kj (najbrž madrid), tko da če bo kdo še leta 2008 za to;)
 Dodan: 08. 04. 2007 @18:29:18
Odgovori 

petra - Re: Španija-delo
ej punce, ko boste sle, se potem se kaj oglaste..ker jst bi sla pa potem konc avgusta..nekaj podobnega, kar ponuja sta, samo brez njih, kar direktiva v hotel.. nekje so celo Slovenke iskal.. hm, ce ni bil tisto Gibraltar..
 Dodan: 08. 04. 2007 @20:12:12
Odgovori 

olaaa!

ste za to da se v sredo ob 18h dobimo na prešercu v ljubljani tisti, ki razmišljamo/planiramo o potovanju v španijo (+delo)? in malo predebatiramo, izmenjamo ideje, načrte....

pa lahko se tud na mejl oglasite: protectora00@hotmail.com

čaooo

Dodan: 09. 04. 2007 @18:50:36
Odgovori 

palma - Re: Španija-delo

Absolutno sem za en kofetek, da malce pokramljamo.

Sicer sem se šele danes pridružila entuziazmu nad delom v Španiji, pa vendar. Zanima me, glede na to, da nihče ni odgovoril, pa tudi na dani mail sem poslala sporočilo, ali ta dogovor za danes še velja ali ne ?????

papa

Dodan: 11. 04. 2007 @08:14:54
Odgovori 

ja zgleda sem dala prepozno gor, tko da se nihče ni javila da pride, razen tebe palma. pa se lahko dogovorimo za drug tedn, ko jih bo malo več mogoče videlo sporočilo? tako da je meeting prestavljen...

ciaoo!

j.

Dodan: 11. 04. 2007 @11:08:31
Odgovori 

Ooooooj!!! Sem videla tvoje sporočilo Julči, samo sem malo "confundida", ker imam še nekatere plane za danes, ki jih moram nujno izpeljat. Kaj bi vam(a) ustrezalo kakšen dan bolj proti večeru, okoli osme ure? Pri meni so namreč bolj redki dnevi, da imam pred večerom kej frej časa. Ti pišem kej na mejl. OK? Lep dan vsem!
 Dodan: 11. 04. 2007 @11:32:48
Odgovori 

kaja - Re: Španija-delo
mene full zanima iti v barcelono gre kdo si poiskat delo?? naj piše na kajcy_honey@hotmail.com.
 Dodan: 10. 08. 2007 @16:39:15
Odgovori 

evica - Re: Španija-delo
Jest grem za au pair v španijo (Costa Blanca), v bližini mesta Alicante. Odhajam tja 6.9. in sicer za 1 leto. Če bo kdo v bližini naj mi javi, da se gre magar na kšno kavico!:) evicaaa@hotmail.com
 Dodan: 02. 09. 2007 @11:00:35
Odgovori 

neregistriran - Re: Španija-delo

pismo jst bi tut sla v spanijo, zdj sm lih u avstral. pa se lih odlocam kam naprej, kaksno delo na plantazi se mi lih ne zdi da je zame je pa res da bol tezko delas ne vem u turizmu al pa kje k se jezik dost uporabla ce ga se ne znas, cprau se ga po en stran tko lih najhtrej naucis:)ce niste ze vsi pobegnil tja mi kaj napiste k jst nc ne vem kaj se kam splaca in kwa je tko zanimivo.

pa no ja tut plantazo bi se dal prezivet sj mogoce bi pogruntala da ni tok bed sj itak ne mors sodit ce ne probas

papa, ana marie

Dodan: 23. 02. 2008 @22:48:09
Odgovori 

solecito - Re: Španija-delo
Kje dobim te info o počitniškem delu v španiji?
 Dodan: 05. 03. 2008 @11:49:22
Odgovori 

Teja - Re: Španija-delo
Zdravo! Tudi meni bi prav prišle kake inf. o delu v Španiji? Bi res rada šla to jesen tja!Prosiiim pomagajte:) hehe
 Dodan: 16. 04. 2008 @20:33:59
Odgovori 

LeonG - Re: Španija-delo
Za potrebe podjetja iščem povezovalca ( komunikatora ) med nami in španskim naročnikom za katerega opravljamo dela v njihovi delavnici( Valencia). Gre za zgolj preventivni ukrep s katerim želimo preprečit nesporazume pri vodenju procesov. Gre za to da delovna ekipa govori zgolj ang in nem , kar predstavlja problem če od naročnika ni prisoten nihče z znanji teh jezikov. Za več informacij me kontaktirajte na 051450291 LeonG.
 Dodan: 13. 05. 2008 @12:54:20
Odgovori 

Na začetku debate vas je veliko govorilo, da bi šli radi delat v Španijo.. je kdo dejansko šel potem? :)
 Dodan: 25. 05. 2008 @22:16:16
Odgovori 

laba - Re: Španija-delo
tut jaz bi šla v barcelono poleti nekaj delat...drgač sem pa že delala v tujini,pa je ful zakon!
 Dodan: 26. 05. 2008 @19:57:47
Odgovori 

živjo! kje si pa že delala v tujini? me2 z emanuelo greva čez 3 tedne v alicante preizkušat srečo, upam da nama rata.. Za barcelono se ti pa splača, sploh zdej k stane karta iz Lj sam cca 50€ :) kaj maš pa namen počet dol? strežba, obiranje sadja..?
 Dodan: 26. 05. 2008 @22:29:41
Odgovori 

jessy - Re: Španija-delo
prek kirga prevoznika je 50eur do barcelone??
 Dodan: 31. 05. 2008 @19:30:39
Odgovori 

CLICKAIR.. odvisno od datuma, ampak še vseeno poceni, pa direkt iz Brnika..:) vozi pa od začetka junija pa tja nekje do sredine septembra. Če te še kej zanima kr praš, drugač pa tema že en cajt obstaja na forumu.. lp
 Dodan: 31. 05. 2008 @23:54:16
Odgovori 

rok - Re: Španija-delo
tisti ki ste v španiji že delali/živeli kako se da preživet s 1000€ na mesec?
 Dodan: 04. 06. 2008 @20:18:34
Odgovori 

Maja - Re: Španija-delo
1000 evrov zgleda velik za nas, ampak v spaniji je situacija drugacna. 1000 evrov zasluzijo snezilke, natakarji. Najcenejse najemnine so okolii 400 evrov, brez stroskov.
 Dodan: 05. 06. 2008 @10:55:45
Odgovori 

Ja, ampak odvisno kje, katero mesto.. Pa ti govoriš o najemnini za celo stanovanje.. Jaz grem čez 1 teden v Alicante pa bom mela 700€ s sabo.. 360 bom dala kuj za najemnino+akontacijo (ampak to bo za 2 mesca-za 1 sobo), ostalo pa upam, da bo dost do 1. plače. Ko sm bla pa varuška v Španiji sem dobivala po 320€ na mesec pa sem vse porabila, pa sem mela plačano hrano in streho nad glavo.. Sem se pa dost preseravala, ko sem ga hodila žurat, kupovala razne p**darijce, občasno sem tankala... En španc mi je reku, da se da v Alicantu prit čez mesec clo s 150-180€ (če si sam kuhaš ipd..)
 Dodan: 05. 06. 2008 @15:38:46
Odgovori 

nana - Re: Španija-delo
ima kdo plan oditi v andaluzijo ali pa cez na kanarske, oz ce ima kdo ze izkusnje tem?jaz se pripravljam na odhod okoli septembra/oktobra ce bo vse po sreci...tako da se priporocam za kaksne info, nasvete in ”pozitivo enakomislecih” ;)
 Dodan: 16. 06. 2008 @11:15:05
Odgovori 

rimsay - Re: Španija-delo
delo v spaniji................inf.info@storklja.si
 Dodan: 18. 06. 2008 @13:17:46
Odgovori 

Samo - Re: Španija-delo

Jaz grem ravno septembra, oktobra v Andaluzijo, če rabiš kakšno informacijo mi lahko pišeš na samo_guitarrista@yahoo.com lahko pa mi daš tudi svoj mail.

Dodan: 19. 06. 2008 @08:41:32
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
da
ne
odvisno od ponudnika

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: