Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » Prostovoljno delo v tujini

Petra - Prostovoljno delo v tujini
Zivjo! Zanima me, če je kdo bil kdaj kdo poleti na kakšnem prostovljnem delu v tujini?! Zanimajo me izkušnje, kje ste bli, kako je blo,kje ste sploh najdl to ipd!
 Dodan: 22. 01. 2007 @18:27:39
Odgovori 

DEXTER - Re: Prostovoljno delo v tujini

mislm d bi se to lahko pozanimala na voluntariatu...

http://www.zavod-voluntariat.si/

enkrat mi je nekdo razlagal d greš lahko tud v tujino pomagat...

Good luck!

Dodan: 23. 01. 2007 @10:56:32
Odgovori 

Marilyn - Re: Prostovoljno delo v tujini

tudi mene bi zanimale kakšne izkušnje tistih, ki ste že prostovoljno delali v tujini... kje ste bili, je bilo v redu...

Pozdravček!

Dodan: 23. 01. 2007 @17:00:59
Odgovori 

nina - Re: Prostovoljno delo v tujini
tudi jaz bi v letošnjem poletju rada šla nekam..mogoče kaj v smeri eko al pa pripravljat za kak festival..na strani od voluntariata je kar dosti opcij tako da prečekiraj!
 Dodan: 04. 02. 2007 @16:19:05
Odgovori 

laly - Re: Prostovoljno delo v tujini
Js bi pa rada šla enkrat tko prostovoljno delat v Španijo! Pa me zanima, če rabš ful dobr špansko znat?
 Dodan: 04. 02. 2007 @18:18:29
Odgovori 

om - Re: Prostovoljno delo v tujini

ce te zanima tretji svet, pojdi tja, potrkaj na vrata kaksne sola, sirotisnice, bolnisnice in se ponudi. ne bodo ti rekli ne.

Dodan: 15. 02. 2007 @12:24:44
Odgovori 

Spela - Re: Prostovoljno delo v tujini
Hoj, voluntariat vam odsvetujem,ker je treba kar placat,da gres nekam prostovoljno delat.Kaksna logika.V glavnem, svetujem vam,da se obrnete na movit in se pozanimate kaj je to EVS - evropska prostovoljna sluzba. Ni treba nic placati.
 Dodan: 20. 02. 2007 @10:27:18
Odgovori 

Sandra - Re: Prostovoljno delo v tujini

Pri voluntariatu je res treba placat, ampak nekaj malega. Se huje je to, da razlicne agencije hocejo met okrog 700 $ za en mesec prostovoljnega dela. To je pa res ze prevec, glede na to, da ti vsega tudi ne krijejo. Krijejo ti samo prenocisce in en obrok na dan. To se mi pa zdi, da se ne splaca.

Slisala sem ze za EVS, kot je predhodnica ze povedala, to je program, ki ti omogoca prostovoljno delo v Evropi. Imas placan prevoz, prenocisce, hrano in dobis nekaj zepnine. Pa nic ti ni treba placat. Imas tudi zastonj tecaje jezika. To bi se splacalo pogledat, ce te zanima Evropa.

Dodan: 20. 02. 2007 @13:37:01
Odgovori 

- Re: Prostovoljno delo v tujini
lahko mau pogledate tole, je zanimivo delo s tistimi k si ne morejo sami pomagati, je na večih delih anglije, tud irske pa možno da še kje /www.vitalise.org.uk/
 Dodan: 26. 04. 2007 @22:01:52
Odgovori 

X - Re: Prostovoljno delo v tujini
Poglejte si stran INFO NEPAL
 Dodan: 04. 05. 2007 @15:02:25
Odgovori 

marin - Re: Prostovoljno delo v tujini
julija grem za 4 tedne volontirat na Galapagos-Ekvador, sicer je treba kar nekaj plačat, ampak še vedno bolje tako, kot pa da grem tak samo kot turist. lp
 Dodan: 25. 05. 2007 @14:14:56
Odgovori 

mmp - Re: Prostovoljno delo v tujini

Živjo.

Prostovoljna dela v tujini je zelo težko najti brez da bi bilo potrebno plačati, žal.. Sama se v juliju odpravljam na Šri Lanko za 1 mesec, na prostovoljno delo v sirotišnico za slone. Vem da mi ne bo žal, da bom to plačala..in se strinjam - včasih je bolje kaj dobrega narest in ne samo kot turist pohajkovat;).

Dodan: 28. 05. 2007 @23:14:02
Odgovori 

kolaček23 - Prostovoljno delo v tujini

Pozdravljen mmp!

Opazila sem, da se za 1 mesec odpravljaš v sirotišnico za slone. Zanima me kje se lahko pozanimam za podobne stvari (delo v živalskih rezervatih in dela v živalskih sirotišnicah). Če še kdor koli ve naj mi prosim sporoči naslove, ker si zelo želim delati z živalmi.

Lepo se vam zahvaljujem!

Dodan: 04. 06. 2007 @11:51:13
Odgovori 

a bi bila lahko obadva tako prijazna in mi malo opisala svoji izkusnji ko prideta nazaj. Tole se bo mogoce slisalo smesno ampak prav obe varianti namrec nameravam preizkusit tudi sama (sem biolog). Kostariko (obrockanje ptic) bom sprobala letos v okrobru, sri lanko (slone) naslednje leto. Prosim prosim napisita mi kaj! moj mail: ninaales@yahoo.com

LP, Nina

Dodan: 17. 06. 2007 @06:33:41
Odgovori 

kostarika je v istem programu kot galapagos, zato me zelooo zanima kako se ti bo zdelo....

hvala hvala

Nina

Dodan: 17. 06. 2007 @06:35:31
Odgovori 

Spela - Re: Prostovoljno delo v tujini

Ce kogar koli zanima cudovita izkusnja, in priloznost kako biti koristen tukaj v Nepalu naj se oglasi na moj email

spela.sebjanic@gmail.com

Dogaja se toliko stvari kjer si lahko koristen

Lepe pozdrave iz Nepala

Dodan: 27. 06. 2007 @13:55:10
Odgovori 

marx - Re: Prostovoljno delo v tujini
Kaj pozna kdo kako spletno stran za prostovljstvo v Afriki?
 Dodan: 27. 06. 2007 @16:15:52
Odgovori 

a - Re: Prostovoljno delo v tujini

prostovoljno delo v afriki: www.edirisa.org

voluntatiat pa tut priporocam - ful dobra izkusnja!

Dodan: 27. 06. 2007 @17:07:11
Odgovori 

Teja - Re: Prostovoljno delo v tujini
Čaw! O prov vesela sm bla, ko sem našla ta forum.....tud jaz si ful želim delat v različnih rezervatih in živalskih sirotišnicah.....prosim dajte mi kakšen namig....moj naslov: teja.zakotnik@gmail.com
 Dodan: 20. 07. 2007 @12:28:02
Odgovori 

claudi - Re: Prostovoljno delo v tujini
oj mene pa ful zanima kam se to prijaviš ko pa moraš plačat za to
 Dodan: 09. 11. 2007 @12:42:31
Odgovori 

urban - Re: Prostovoljno delo v tujini
Halo tita stran z prostovoljnimi deli ki jo je dexter dal ne dela,ma se kdo kak drug naslov
 Dodan: 09. 11. 2007 @18:09:31
Odgovori 

marin - Re: Prostovoljno delo v tujini
Ce koga zanima, si lahko prebere na spodnji povezavi mojo izkusnjo iz prostovolnega dela v Ekvadorju in o popotovanju po tej dezeli. http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/56438/an/0/page/0#56438 lp marin
 Dodan: 09. 11. 2007 @23:43:19
Odgovori 

teja - Re: Prostovoljno delo v tujini
pozdravljena, jaz sem bila na prostovoljnem delu v Albaniji pri misijonarkah ljubezni. Bilo je nepozabno. če želiš kaj več zvedeti ali se mi priključiti pri naslednji odpravi, mi prosim piši na email: teja_tkc@email.si lep pozdrav, teja
 Dodan: 20. 04. 2008 @12:51:13
Odgovori 

Nika - Re: Prostovoljno delo v tujini

Preko Voluntariata sem šla v Turčijo, bilo je super, drugače je tudi EVS zelo v redu, sem bila v Španiji, ampak večina organizacij je slabo priprvljeni, tako da ne vedoo, kaj bi ti ta delal. Dobiš žepnino, stanovanje (sobo) in hrano, pa krejši tečaj jezika, sama sem imela srečo, delala sem kot učiteljica in mi je koristilo kot poklicna izkušnja.

Dodan: 20. 04. 2008 @16:48:13
Odgovori 

pinkmuffin - Re: Prostovoljno delo v tujini
cau! mene pa zanima predvsem prostovoljno delo v avstraliji, novi zelandiji ali braziliji. nekaj informacij sem ze nasla (dodatne so vedno dobrodosle, sploh ce ima ze kdo kaksno izusnjo za sabo), nisem se pa se nic za fiksno odlocla. bi vzela se koga s sabo, tako, da ce je se kdo zainteresiran, naj se prosim javi na carmen.luzzar@gmail.com. jaz bi sla konec leta (november,december pa tja do januarja, februarja). lp,c
 Dodan: 05. 05. 2008 @20:10:52
Odgovori 

Mika - Re: Prostovoljno delo v tujini
Živjo, najprej naj odgovorim glede EVS-a in prostovoljstva: to je super varianta in ne samo, da ni treba nič plačat, še celo žepnino dobivaš in vse. Ampak je zelo težko iti za manj kot za 1 leto in to ponudbo lahko koristiš samo 1x v življenju, ker je financirano z evropskih skladov. Res je, da s tem upravlja Movit ampak prijavit se ne moreš preko njih. Pa smo spet pri Voluntariatu - oni so tisti, ki te lahko prijavijo. In za to nič ne računajo! So pa še druge variante, če želite it za dalj asa prostovoljno delat, jaz se sedaj ravno menim za Afriko, za v Togo za 7 mesecev. Tudi preko Voluntariata. (btw: prijavnino je treba plačat samo za tabore, ampak saj imaš potem tam kamor greš vse zastonj, še zavarovanje) No, sej vem, da je veliko različnih variant, ampak jaz že cel čas študija hodim okrok z Voluntariatom, pa na izobraževanjih sem že bila preko njih in res vsem priporočam. Na sletni strani www.zavod-voluntariat.si so vsi kontakti in jih kr pokličte. Lepo se imejte, preživite lepo poletje! čau Mika
 Dodan: 20. 05. 2008 @11:32:08
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Koliko krat na leto potuješ z nami?
0
1 - 2
3 - 4
5 ali več

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: