Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Delo v tujini » Au pair
| sabina - Au pair |
Zivijo sem v angliji in poznam nekaj druzin ki iscejo au pair ce katero zanima naj mi pise... sabinica077@email.si |
Dodan: 07. 01. 2007 @20:50:14
|
Odgovori |
| alja - Re: Au pair |
hej sabina! kje pa si u angliji? a delas kot au pair? js sm blizu cambridga - au pair...bi se lahka na kaki pjaci dobil... uzivaj |
Dodan: 08. 01. 2007 @18:12:58
|
Odgovori |
| Natalie - Re: Au pair |
Ciao Sabina! Zanimam se za tvoje ponujene informacije. Že nekaj let me mika iti v tujino, delat ali pa potovat. V Angliji še nisem bila, zato me zanima, na kaj naj bom pozorna, kašne papirje si moram zrihtati, kakšne pogoje za au pair moram imeti oz. izpolnjevati. Drugače sem abs. fizioterapije in maserka, če kdo potrebuje tudi kakšno takšno pomoč. Vesela bom tvojega odgovora. Lep dan Natalija Godeša natalia.godesa@gmail.com |
Dodan: 12. 01. 2007 @12:10:06
|
Odgovori |
| brbara - Re: Au pair |
| zanima me naslov dobre agencije au pair v sloveniji. trenutno končujem srednjo šolo in potem bi rada šla za au pair v anglijo....kamorkoli.zanimame koliko časa prej se moraš prijaviti? in kakšne pogoje moraš izpolnjevati? če mi lahko kdo posreduje več podatkov glede tega naj mi piše na dr_barbyka@hotmail.com ali pa kar sm gor. hvala |
Dodan: 21. 01. 2007 @19:40:17
|
Odgovori |
| janja - Re: Au pair |
| www.nista.si je en link =) |
Dodan: 21. 01. 2007 @21:59:01
|
Odgovori |
| a. - Re: Au pair |
ja nista je agencija v kopru...pa mors placat 20 al 25 cukov, da ti familijo najdejo..pa neke liste mors izpolnat... drugac pa lahka pogledas na au pair world al pa kej takega, pa si najdes familijo sama prek neta..tak sm js nardila.. lp |
Dodan: 23. 01. 2007 @13:02:13
|
Odgovori |
| vanesa - Re: Au pair |
Zdravo! Zelo me zanima to delo aur pair.Se da delat npr.v Avstriji,Hrvaški? moj email vanesa.bracko@amis.net |
Dodan: 24. 01. 2007 @12:29:32
|
Odgovori |
| - Re: Au pair |
| Hrvaška po moje zlo težko najdt, v Avstriji sicer malo lažje, mogoče probaj Nemčijo, tam je po moje kar veliko družin. Probaj še www.findaupair.com (pojdi na forum) in pa www.eaupair.com |
Dodan: 24. 01. 2007 @14:34:03
|
Odgovori |
| ena - Re: Au pair |
| mene pa zanima če moraš dobro znat angleško za au pair! |
Dodan: 07. 02. 2007 @13:21:44
|
Odgovori |
| za ena - Re: Au pair |
| ne ni ti treba znat ne vem kako dobro anglesk govorit, ce hoces delat kot au pair...itak je to delo tut zato, da se jezika naucis... |
Dodan: 07. 02. 2007 @17:38:37
|
Odgovori |
| Je treba povprečno govort anglešk, dost da znaš osnovne stvari- razumet kaj hočjo od tebe npr. in spraševat. To, da ne vem kva ni treba znat in da se tam tako in tako naučiš je še kar res, ampak če ne znaš jezika dovolj, rajši pojdi prej na kakšen tečaj ali inštrukcije, da ne boš tam kot kak bebo :) |
Dodan: 07. 02. 2007 @19:10:58
|
Odgovori |
mislim, da vsak clovek, ki je u sloveniji koncal srednjo solo, po moznosti pred kratkim, zna vsaj osnove, ce ne kaj vec..so druge drzave, ko majo anglescino na velik slabsem nivoju kot mi, pa pride vseen folk u anglijo pa se znajde...sploh pa ce gres delat za au pair ti bo druzina pomagala, da bos izpopolnila jezik...lahko gres pa tut tu na tecaje... |
Dodan: 08. 02. 2007 @10:34:27
|
Odgovori |
| polonka - Re: Au pair |
| lep pozdrav punce ! jaz pa odpotujem konec meseca v anglijo , pa me zanima na kerem koncu anglije pa vi delate? |
Dodan: 14. 02. 2007 @15:36:25
|
Odgovori |
| a. - Re: Au pair za polona |
hej.. js sm bliz cambridga...kam gres ti? |
Dodan: 14. 02. 2007 @19:00:21
|
Odgovori |
hej jst pa grem verjetno bolj na sever . Lancaster - ne vem še čist tončno. zanima pa me tudi če res drži , da imajo tečaj angleščine za tujce zastonj? pogovarjala sem se z eno žensko, ki mi je zatrdila da ja . ali je kdo to zasledil ? hvala pa lep pozdrav vsem :) |
Dodan: 15. 02. 2007 @16:12:57
|
Odgovori |
| jagoda - Re: Au pair |
| veste kaj me zanima....ravno sem čekirala po netu te strani od aupair...od tam se dobesedno da zment s familijo? aja pa se nekaj...ali je mozno it delat sam za 1-2 meseca? tezko ane...vsi iscejo vsa za pool leta kajne? hvala za odg lp |
Dodan: 15. 02. 2007 @17:56:52
|
Odgovori |
hej.. ja tecaj anglescine je zastonj...sam mislim, da se sam do letos julija...js hodim na esol tecaj za tujce, ga majo skor na vsakem collegu in je kr uredu...mas se izpit na konc leta in dobis nek certifikat...odvisn za ker level delas pa na keri soli.. ja prek interneta se itak da najdit familijo sej zato so te strani...js sm nasla na netu druzino in vsi, ko jih poznam tut..je pa u slo. neka agencija nista u kopru, sam mors placat 25.000 sit, pa ful potrdil pa vsega rabis... |
Dodan: 15. 02. 2007 @19:04:54
|
Odgovori |
aja polonka, a pol ne bos nic prisla u london? :) |
Dodan: 15. 02. 2007 @19:06:21
|
Odgovori |
| neza - Re: Au pair |
| caw! mene to ful zanima za poletje. ampak nisem polnoletna :) |
Dodan: 15. 02. 2007 @20:45:14
|
Odgovori |
| poglej na aupairworld, ko ti pise za kuk cajta iscejo druzine, pa od kdaj do kdaj, pa kuk mors bit star pa vse...mogoc se da tut sam za 2 mesca zrihtat, sam po navadi hocejo za dlje.. |
Dodan: 15. 02. 2007 @20:58:20
|
Odgovori |
ne vem še , verjetno bom šla v london samo za kakšen dan. ko grem iz ljubljane se javim , lahko pa mi daš svoj mail pa sva na vezi. |
Dodan: 18. 02. 2007 @13:22:21
|
Odgovori |
| andreja - Re: Au pair |
| halo. zanima me omejitve glede starosti. je možna varianta tudi pri 33-ih za mesec dni v juliju-avgustu. Kaj potrebujem? Koliko so približni stroški? Hvala. Javi mi na andreja.pikl@guest.arnes.si |
Dodan: 01. 03. 2007 @11:59:39
|
Odgovori |
| mislim - Re: Au pair |
| POKLIC NA NISTA U KOPRU PA UPRASI...js ne vem, ker nism stara 33 pa iskala sem za dlje casa! |
Dodan: 01. 03. 2007 @13:01:55
|
Odgovori |
no mal sem zavlekla tale moj izlet v anglijo:) zdej sm zmenjena z neko družino v Bogbrooku, a je katera tam? pa ful iščem po netu tale tečaj zastonj, pa mi gre kr mal slabo, tko da bi rabla kakšno informacijo:) hvala pridem pa 15.3. imejte se |
Dodan: 02. 03. 2007 @13:32:13
|
Odgovori |
hej polonka... ej stara kje pa je bogbrook?? za tecaje je pa najbols, da poklices, ko bos gorih..pa host mama ti lahka pomaga, pa ti pove, kje so kaki collegi u blizini... ajde |
Dodan: 02. 03. 2007 @14:32:46
|
Odgovori |
bugbrook je pa 7 km stran od northamptona - baje 1uro stran od londona. ja verjetno najbolš res, da prosim za pomoč mamo od družine. hvala :) |
Dodan: 03. 03. 2007 @14:50:57
|
Odgovori |
a je bliz cambridga to? pis ko bos tuki...al pa mail dej gor...da se dobimo kej..:) ajde |
Dodan: 03. 03. 2007 @17:04:02
|
Odgovori |
zanima me tudi, če se morm jst kej registrirat v angliji kot tujec ali to ni več potrebno(pa kaj potrebuješ)? ker jst nisem več študentka in grem tja tko mal na blef. pa a kakšen ve kako je kej tale coris zavarovanje, nekaj sem ga pogledala, pa kr se ne morm odločit, slišala sem zelo različna mnjenja. mail : polonkag@gmail.com imejte se ajde |
Dodan: 06. 03. 2007 @09:09:48
|
Odgovori |
| - - Re: Au pair |
| ima kdo tukile izkušnje z aupair v ZDA? |
Dodan: 10. 03. 2007 @13:33:31
|
Odgovori |
| nina - Re: Au pair |
Sem aupair-ka v ZDA.Odsvetujem EF Education,jaz sem imela na zacetku same tezave.Druzina te lahko odslovi kadarkoli brez pojasnila,zato bodi pripravljena,da ti poiscejo druzino v kaki drugi drzavi ali te celo poslejo domov.Nujno vprasaj ali lahko uporabljas avto.Zivim v L.A.-ju,kjer so ogromne razdalje.O Erazmu sem slisala veliko dobrega,zato ti svetujem,da jih poklices. |
Dodan: 10. 03. 2007 @17:58:57
|
Odgovori |
| Silvana - Re: Au pair |
Ja nebih nikome preporucila da ider preko Internet stranice Familiju traziti.Jako je opasno ´svasta se desava, dosta puto se Djveojke iskoristavaju i nedobivaju njihov djeparac, izbacuju se nA ULICU ITD: sto |
Dodan: 15. 03. 2007 @14:34:11
|
Odgovori |
| Jaca - Au pair za Njemacku |
| vanesa - Re: Au pair | | Zdravo! Zelo me zanima to delo aur pair.Se da delat npr.v Avstriji,Hrvaški? moj email vanesa.bracko@amis.net | cao Vanesa, mogu ti preporuciti jednu Agenciju preko koje sam ja isla prosle godine u Njemacku. Bila sam 1,5 dana tamo, bilo je predivno, imala sam 3 Djece za cuvanje. Bili su jako dobri jer kuci su dolazili u 15,00 Sati he he he, tako da sam imala vremena da spavam do 10,00 -11,00. A navece sam pohadjala Kurs Njemackoj. Ja mogu svakoj Djevojici ovaj Program predloziti, jer je to bogato iskustvo i za daljni Zivot. Sta sam ja za 1,5 Godinu naucila , vidjela i upoznala , mislim da sam bila kuci nebih za 10 Godina to vidjela. Za Agenciju moram reci da su SUPER kako se brinuli o Au pair Djevojkama/ Momcima i Famili. Svako 4-5 Sedmica smo bili nazvani , da vide dali se Familija pridrzava ugovora i dali imam Problema, oni su i sa Familijom isto razgovarali. Svako 2 Mjeseca imaju Sastanci , gdje se moze upoznati jos Vise Djevojaka sirom Svjeta. A da nezaboravim i Au pair Putovanja preko Vikenda , jasma bila 1 Rim, P1ariz, 1Amserdam oni organizjuju sve sa drugim Agencijama i njihovom Organizacijom.Evo ti Adresa agencije: www.aupair-agentur-stern.de info@aupair-agentur-stern.de |
Dodan: 15. 03. 2007 @15:00:15
|
Odgovori |
| Mateja - Re: Au pair |
Živjo Nina, zanimam se za au pair v Zda. Mi lahko prosim posreduješ malo več informacij. Iščem nekoga, ki je že bil au pair ali je še vedno, da mi pomaga vzpostavit kontakt z družino. Sama si družine nekako ne bi iskala preko spleta, saj imam lahko smolo in se ne konča meni v prid, na organizacije pa se bom obrnila v primeru, da res ne najden nobene osebe, ki ima izkušnje z au pair in me lahko poveže z njej že znano družino. Hvala in lep pozdrav, Mateja |
Dodan: 15. 03. 2007 @15:40:25
|
Odgovori |
| tinchy - Re: Au pair |
Zivjo, js sm bla au pair preko erazma,ki ima licenco od Au pair in America. Tud js lahk potrdim, da ima EF velik slabsi rezime kot au pair in america.Tak da vse,ki vas kaj vec zanima mi lahko pisete na tweena212000@yahoo.com. Sam morte vedet, da je to za eno leto!!manj ne gre! in samo za ZDA! ce si iscete prek spleta na svojo roko je valda drugac tuki je pa vse po reglcih. cheers! |
Dodan: 15. 03. 2007 @20:18:54
|
Odgovori |
za a:) no jst sm zdej pristala v londonu pa ne vem kam se obrnit, za dva tri dni, tako da ce je kdo mi pripravljen pomagat naj se javi. lep pozdrav |
Dodan: 16. 03. 2007 @09:31:50
|
Odgovori |
| nina - Re: Au pair |
| Kaj konkretno te zanima?Druzine ti ne morem poiskat,lahko si jo najdes edino sama na internetu ali gres preko agencije. |
Dodan: 23. 03. 2007 @18:57:59
|
Odgovori |
| auapir - Re: Au pair |
Lep pozdrav sem janarja koncala delo kot aupair v Cambridgu pri res cool familiji. Sla sem spet nazaj, od koder se trenutno oglasam. Pa me zanima ce bi kak punca hotela priti sem kmalu in lahko je manj kot za leto dni, lahko je tudi samo za cez poletje. Sama koncujem ker imam drugeplane....ne bo vam zal, anglija je cool....drgac pa se cimprejoglasite da vas povezem s familijo... papa Kontaktiramo se lahko preko maila: metuljci@hotmail.com da se dogovorimo kaj vec. lep dan mateja |
Dodan: 03. 04. 2007 @16:00:58
|
Odgovori |
| Janja - Re: Au pair |
| ČAO! Ker letos iščem delo kot au pair in sem se že skoraj dogovorila z družino imam nekaj vprašanj in ker vidim da imaš že nekaj izkušenj s tem in z isto spletno stranjo na kateri sem se prijavila tudi sama bi imela nekaj vprašanj če si pripravljena odgovorit. :) Hvala |
Dodan: 23. 08. 2007 @19:15:58
|
Odgovori |
| Janja - Re: Au pair |
| Tisto besedilo prej je namenjeno a. :) se oproščam za napako. :) |
Dodan: 23. 08. 2007 @19:17:04
|
Odgovori |
| TiNa - Re: Au pair |
Čau. Jaz imam opcijo au-pair na danskem .. sem tudi na forumu objavila.. Če koga zanima naj javi. Men je super tukaj na Danskem in mi je kar žal da ne morem dlje ostat! LP |
Dodan: 23. 08. 2007 @19:52:25
|
Odgovori |
| P - Re: Au pair |
| Jaz sem se prijavila na au pair world in ze nasla nekaj druzin.A jim lahko zaupam?A mislite,da je tvegano ce si poiscem druzino kar na au pair world-u ali naj se raje prijavim naprimer na Erazem?Hvala vam. |
Dodan: 31. 08. 2007 @02:14:31
|
Odgovori |
| nina838 - Re: Au pair |
Živjo,jaz mislim da če se prijaviš na internetno stran in si najdeš družino ni tvegano. Jaz poznam par kolegic, ki so si na ta način našle družine in ni bilo nobenega problema. Nekatere družino so jim celo plačale prevoz od letališča do njih če so bili malo več oddaljeni. Drugače pa se rajši "odloči" za družino, ki ne obljublja preveč ali zahteva preveč....nekaj srednega:) Lahko pa tudi že sama malo razbereš iz njihovega pisma, ki so ti ga poslali, kaj pričakujejo od tebe, ali jih še kaj zanima o tebi, katere vere so ali jim je vera pomembna,.... Lp |
Dodan: 31. 08. 2007 @16:56:50
|
Odgovori |
| monika - Re: Au pair |
hey! tudi jaz se zanimam za delo kot au-pair naslednje poletje.prijavila sem se na aupair-world in našla 1 družino,oz.je oče samohranilec z otrokom.malo sva si dopisovala,poslala sem mu sliko in dala tel.št. ker me je prosil.ko pa sem ga sama prosila za sinovo sliko, mi ni več odpisal..prosim,če mi poveste če je pametno, in če ima kdo izkušnje preko aupair-world...?? hvaležna bom vsakega odgovora..hkrati pa bi prosila,če kdo pozna katero družino za čez poletje, 2 meseca,ki išče au-pair..vem, da je za 2 meseca težko dobit,ampak vse se da če se hoče pravijo..pišite na monikern@gmail.com oz na forum! Lp, Monika |
Dodan: 07. 10. 2007 @22:45:54
|
Odgovori |
| spela - Re: Au pair |
| au pair world je prav tako varen kot pac internet na splosno- na svoj riziko. Obstaja pa neko nenapisano pravilo, da se punce izogibajo samohranilcem ocetom, ker je pac to manj varno, cetudi to dela krivico 99% samohranilcem, ki so ok. Gre za tvojo varnost in to mora biti na prvem mestu. |
Dodan: 07. 10. 2007 @23:13:48
|
Odgovori |
| Jaz grem v zda delat kot au pair preko agencije in so mi nasli druzino ampak je oce samohranilec,tako da sem zavrnila.Preko interneta pa je po moje se bolj tvegano. |
Dodan: 08. 10. 2007 @00:34:18
|
Odgovori |
| polona - Re: Au pair |
Nobenega rizika ni preko interneta, če nisi naiven. Saj prepoznaš, kdo misli resno, in kdo ne. Kar pogumno, pa pamet v roke! |
Dodan: 08. 10. 2007 @18:47:27
|
Odgovori |
| petra - Re: Au pair |
| živjo! jaz sem bila lansko leto v nemčiji kot au pair. in sem dobila družino prek neta. jaz sem imela srečo z družino. še vedno smo v stiku. celo v sloveniji so me obiskali. in jaz prejšnji teden spet njih v nemčiji.osebno sem imela srečo, poznam pa dekleta katera niso bila zadovoljna. |
Dodan: 08. 10. 2007 @20:22:12
|
Odgovori |
| dunja - Re: Au pair |
Živjo! Zanima me, kaj rabim če hočem biti au-pair v Angliji? Družino sem že našla pa vse, zanima me katere dokumente si morm zrihtat. Bi šla pa za 8 mesecev. A rabim mednarodno vozniško al navadna velja? Nekje sem prebrala da se morš prjavt pod "Worker Registration Scheme." U glavnem, če ma kdo kakšne nasvete se priporočam. LP, Dunja |
Dodan: 09. 10. 2007 @15:36:34
|
Odgovori |
| darija - Re: Au pair |
| Nicesar ne rabis. Ne kompliciraj, ker ti resnicno nic ni treba. Jaz sem ze 1 leto varuska v tujini in mi ni bilo treba nic naresti, saj smo v EU in je zato vse lazje. |
Dodan: 10. 10. 2007 @00:25:01
|
Odgovori |
| Katarina - Re: Au pair |
| Zdravo, Kako pa je z vizami? Jo potrebujes tako za Avstralijo kot Novo Zelandijo? Kako dolgo je potrebno cakati nanjo? In kako dolgo za Ameriko? Pa se: katere so dobre letalske povezave do omenjenih destinacij? Torej, do Los Angelesa, Brisbane-a v Avstraliji in Wellingtona na Novi Zelandiji. Hvala ze v naprej! |
Dodan: 10. 10. 2007 @14:43:30
|
Odgovori |
| vesna - Re: Au pair |
| za kakrsnokoli bivanje v eu za vec kot 3 mesece zahteva obvestitev na upravni enoti in prosnjo za bivanje v tej drzavi za vec kot 3 mesece. Za au pair so verjetno pravila veliko manj striktna, ampak to ne samo zaradi eu, ampak vec ali manj zaradi au pair dela ki ga obravnavajo posebaj. bucmani. |
Dodan: 10. 10. 2007 @16:02:46
|
Odgovori |
| darija - Re: Au pair |
| Ah, dajte no! Ni treba problemov delat, nic se ni treba prijavljat. |
Dodan: 10. 10. 2007 @19:16:08
|
Odgovori |
| irenchy - Re: Au pair |
hej! jst sm v Londonu od sobote. Druzino sm nasla na au pair agancy na netu, ku ne rabs nc placat ne nc. Ful so zakon - ful mi pomagajo pa vse. Poslal so mi tut letalsko karto, pa prsli so me iskat na letalisce... uglavnm ful se mam fajn :-) ko sem zapustila slovenijo, sm na upravni enoti prijavila svoj odhod. To mors nardit, ce gres za ful dolg vn iz drzave, ce te slucajn ksni organi iscejo ;-) no, zdj se moram kmal pa se kle prjavt dalas sem si delat potni list, k ga u bistvu za prehod ne rabis sam ga je pa fajn met ce si bancni racun odpiras al pa kj (baje). pa dala sem si delat evropsko zdravstveno kartico - je zastonj ni panike, narocis jo lahko pa na terminalu. to je tut fajn met. itak... to je to! se vidmo kj ;-) pa-pa |
Dodan: 10. 10. 2007 @23:09:01
|
Odgovori |
| A lahko evropsko zdravstveno kartico narocis v Angliji?Kako si uredila zdravstveno zavarovanje?Ga placujes v Sloveniji ali Angliji? |
Dodan: 11. 10. 2007 @03:26:16
|
Odgovori |
| irenchy - Re: Au pair |
| ne vem ce jo lahko narocis v angliji - po mojem ne. narocis jo lahko na unem terminalu ku je v zdravstvenih domovih. k se tut kartica potrdi na njem. je brezplacna. moras met sam urejeno zdravstevo zavarovanje v sloveniji. ne rabs nc posebi placevat. sam velja ti pa sam za tri mesece, tko da jo mors vsake tri mesece narocit ponovno. men jo bo mami narocala na zavodu za zdravstevo zavarovanje pa mi jo bo poslala sm. |
Dodan: 12. 10. 2007 @15:32:39
|
Odgovori |
| bucmani - Re: Au pair |
| ja lahko jo narocis preko interneta kjerkoli si. samo na naslov kjer zivis jo narocis pa je. edini pogoj je da moras imeti obvezn o zavarovanje. |
Dodan: 13. 10. 2007 @23:42:05
|
Odgovori |
| jelka* - Re: Au pair |
Kartico lahko narocis po netu, a je ne posilajajo v tujino, tako da ti jo mora nekdo od domacih. Poleg tega ta kartica v tujini ne velja toliko kot bi morala. Itak te mora druzina zavarovati, to je zelo priporocljivo, ker ona kartica velja le za res nujne nujne primere in ti ne krije vsega. V tujini je zdravstveni sistem malo drugacen in te na vsakem koraku oberejo za nekaj evrov. Ni se treba nic odjavljat na svoji upravni enoti, ni smisla, niti se nikjer prijavljat, ce ne planiras ostati vec kot leto ali spoh ostati, ker bos imela samo birokracijo na vratu, stroske in zato je vse skupaj nepotrebno. Jaz sem v tujini ze vec kot eno leto in vidim, kako stvari grejo, zato je mogoce pametno upostevati nasvet koga z izkusnjami. |
Dodan: 14. 10. 2007 @11:50:40
|
Odgovori |
| mojca - Re: Au pair |
| hej! jst sm tud v londonu. irenchy ce hoces mi lahko pises in se dobimo na pijaci! V katerem delu londona si? moj mail: klancar.mojca@gmail.c |
Dodan: 14. 10. 2007 @15:42:28
|
Odgovori |
| Mira - Au pair za Nemacku |
Svi koji zele da odu u Nemacku , mogu samo da preporucim Agenciu skojom sam ja isla. Agencia je super i pomaze bez naplate, jer Familia placa placiranje za Devojku. Oni su Clan u Nemackim Organizaciama sto znaci da su uvek pod kontrolom. www.aupair-agentur-stern.de info@aupair-agentur-stern.de |
Dodan: 31. 10. 2007 @10:27:31
|
Odgovori |
| andreja - Re: Au pair |
| Ali katero zanima delo au pair v Nemčiji, bližina Stuttgarta? Jaz sem Slovenka, partner je Američan, imava pa 9 mesečno hčer. |
Dodan: 25. 02. 2008 @21:09:14
|
Odgovori |
| natascha - Re: Au pair |
Lahko dobim se kaksno informacijo. Kolko dolgo lahko ostanem pri vas delat kot au pair? nekaj vec o meni:Imam 23 let,jst sem iz slovenie,trenutno sem v Nemciji(blizina Hanovera).Ne kadim in imam voznisko. |
Dodan: 27. 02. 2008 @14:00:32
|
Odgovori |
| natascha - Re: Au pair |
| Andreja a bi lahko poslala meil na meil moje sestre aharre@web.de ali poklices na tel: 05042/929864 da se lahko pogovorimo. |
Dodan: 27. 02. 2008 @14:06:47
|
Odgovori |
| placa - Re: Au pair |
| Koliko pa zasluzite, ce npr. delas ves dan na teden? Fajn bi bilo delit te informacije, saj se postavke verjetno razlikujejo- tudi po drzavah.. |
Dodan: 01. 03. 2008 @12:19:42
|
Odgovori |
| saša - Re: Au pair |
jaz pa iščem delo pri kakšni slovenski družini kjerkoli v tujini ker moram nujno zaradi osebnih razlogov proč iz slovenije.pa ne se ustrašit ker nisem kriminalka in me ne lovi policija ampak sem končalo dolgoletno vezo in se želim umakniti....da pozabim,prebolim lp nary@mail386.com |
Dodan: 02. 03. 2008 @08:28:51
|
Odgovori |
| Maja - Re: Au pair |
| Mene bi delo zanimalo... imam sorodnike prav v Stuttgartu... vendar bi z delom lahko začela šele julija letos, ter do septembra letos... nemščina mi ne bi bila problem, saj govorim tekoče nemško (angleško tudi). Stara bom 19 let, imam vozniško dovoljenje in obožujem otroke :) upam da nisem prepozna... lep pozdrav iz (trenutno) deževne Slovenije! Maja Medved maja.medved89@gmail.com |
Dodan: 07. 04. 2008 @18:41:47
|
Odgovori |
| rožica - Re: Au pair |
| Mene pa zanima če vzamejo tudi fante za varstvo otrok? Ali ima kdo kaj izkušenj s tem? |
Dodan: 16. 04. 2008 @22:12:57
|
Odgovori |
| butterfly - Re: Au pair |
| jelka* Kje se nahajas? |
Dodan: 17. 04. 2008 @02:11:56
|
Odgovori |
| tjash - Re: Au pair |
| jst sm trenutno kot au-pair v belgiji, v enmu kraju leefdaal blizu bruslja. sicer sem šele en tedn, sam zaenkrat se mam ful fajn. ful mam prjazno familijo in tko, upam da bom ostala kr neki časa :) |
Dodan: 25. 04. 2008 @10:08:20
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Koliko krat na leto potuješ z nami?
|