Torej, zanima me, če se lahko za delo prijavim tudi če še nisem na faxu - končujem srednjo šolo in bi šla za štiri mesece v Ameriko...Sicer tam v pogojih piše, da moram biti študentka, ampak me zanima, če je kakšna možnost, da me vzamejo tudi kot dijakinjo...Sicer pa bom stara 19.
Prijateljica je odsla v ameriko, ker si je to zmeraj zelela.Odlocila se je in si uredila preko ene agencije, ki zagotovi prav vse - od vize do nastanitve, zavarovanje, garantirano delo, ki ti poiscejo... Zaenkrat vse stima, dela v restavraciji, spanje in hrano ima pri delodajalcu. Napitnina je baje huda ;) Tri mesece bo delala,da nekaj zasluzi, nato bo en mesec bo potovala in spoznavala dezelo... Jaz tudi razmisljam, da bi sla...
Lahko gres za varusko preko programa au pair in america: www.aupairinamerica.co.uk -cekiraj pogoje prijave, stroskov pred odhodom skoraj da ni, prijavnica je na netu, nato pa te caka intervju na SPD Erazem; placilo 140 $ na teden, urejena viza in zdravstveno zavarovanje, zastonj prevoz v usa in nazaj, 2 tedna placanih pocitnic, 500$ placa druzina za tvoje solanje, zastonj bivanje in hrana, 4 dni nyc...
čao zanima me če kdo ve za delo v ameriki in katera organizacija to organizira ker si ful želim it delat v ameriko ali je že mogoče kdo delal v ameriki in kake so izkušnje? če veste mi prosim pišite na naslov ddavidd@mail386.com
upam, da mi se čim prej kdo javi, da lahk grem v ameriko!!!!
Zdravo, "distanca" tudi mene zanima ime agencije v Sloveniji, ki se ukvarja z urejanjem papirjev in vsega ostalega, ki se rabi za odhod. Hvala ti za odgovor. moj mail nikec666@email.si
Agencije zelo služijo preko tega. "Poznavalci" so mi povedali, da se da brez problema oditi v usa na lastno pest, si najti to zaposlitev za 3 mesece na črno nekje, pa še več se ponavadi zasluži + ostane ti znesek cene tega programa ki ga ponujajo agencije.
no da navte preveč pametni, kako je lahko job dobit...jst sm ga iskala en mesec pa pol pa sm mela SScard...sploh pa za tri mesce...pa glede na to da je kriza bo letos še težje...no če maš pa veze je pa druga...no pa da nam vsa mesta v isti koš metala, spet odvisno kam greš. Amak vseeno mislm, da je bilo nekaj let lažje kot zdaj.
Ponavadi je veljalo, da v vecje mesto gres, vec mas moznosti za delo "na fuš" .. sploh če greš v kakšno bolj črnsko mesto kot je kaki new orleans.. res pa je, da je zdaj trenutno res težje dobit neko delo, ko je glih kriza velika..
hei... tudi mene zanima delo v Ameriki, tja bi sicer šol konec avgusta... tukaj vas večina omenja neko agencijo in bi tudi jaz lepo prosil za ime te agencije če lahko posredujete na moj mail naslov gregorvalentan@gmail.com... želel bi si tudi študirati tam (predvsem igro ali pa petje), imam 5. stopnjo, po poklicu sem pa turistični tehnik... ali mi lahko kdo prosi pomaga kam se naj obrnem?? Hvala pa LP :)
heeej...tud js razmišljam da bi šla v zda, najbolj me še privlači NY...ampak me skrbi da je dost več komplikacij kot če greš v kakšno državo EU...kar se tiče tega da bi se nas nabralo več se mi zdi tud super ideja ker lih nism tak tip človeka da bi šla kar sama ;) "distanca" tudi mene zanima katera je ta agencija ki ti zrihta vse...uglavnem prosim če mi lahko kdo pošlje kakšne podatke na mail, če je pa kdo ki ima podobne želje pa isto ne bi šel sam...je več kot dobrodošel! contact me: metkic@gmail.com :)
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.