Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Delo v tujini » DELO NA NAFTNI PLOŠČADI
| ROK - DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| A ima kdo kakšne informacije o delu na naftni ploščadi (Evropa, Sev. Amerika? Kam in kako se prijaviti ipd, karkoli. Hvala za odgovore! |
Dodan: 07. 08. 2006 @01:14:46
|
Odgovori |
| LLL - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| NE NORI PA NE IT TJA KER JE V PIZDI! |
Dodan: 07. 08. 2006 @11:44:14
|
Odgovori |
| puji - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| gor prides prek vez. sicer pa zahtevana izredno stroga disciplina in niti najmanjse napake!!!! si pod stalno kontrolo. |
Dodan: 07. 08. 2006 @15:23:32
|
Odgovori |
| Rok - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| To kako naj bi blo delo, in delovno okolje si lahko mislem, ampak zdej tko zaenkrat sam zbiram informacije. Me zanima, a si bil ti gor tud, al kako veš da je v pizdi??Če maš kakršnkoli info, se še javi prosim |
Dodan: 07. 08. 2006 @22:34:09
|
Odgovori |
| - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
|
Dodan: 07. 08. 2006 @22:34:30
|
Odgovori |
| To z vezami zna bit problem ja, ampak neki kar sm iskal po internetu, ful rabjo ljudi za delo, tko da mogoče se da tudi brez, al se motim?? Disiplina in delo mi pa nikoli niso predstavljali problema, tud pri 12 urnem delavniiku ne... |
Dodan: 07. 08. 2006 @22:35:57
|
Odgovori |
| 3m šlaufa pa dobra pluča da vlečeš nafto na dan |
Dodan: 07. 08. 2006 @23:09:33
|
Odgovori |
| hanzi - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| kupi čelado pa se zaleti v zid in položil si izpit za cuganje nafte, jebi ga delo je delo |
Dodan: 07. 08. 2006 @23:16:11
|
Odgovori |
| pici - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| delaš 18 ur na dann namesto plače te utopijo v nafti - pa nazdravje |
Dodan: 07. 08. 2006 @23:17:54
|
Odgovori |
| jaro - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| bolje slabo jahati kot pa fajn delati |
Dodan: 07. 08. 2006 @23:19:08
|
Odgovori |
| puj - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Spoznala sem enega, ki hodi gor 1x na mesec. vse se dela z računalniki. ko si gor, si v 24 urni pripravljenosti. hja, pa nobenega alkohola. potem pa po 14 dneh greš na celino, pa imaš 14 dni prosto, pa spet nazaj. bolj ko fizično delo je pomembnejša psihološka pripravljenost. plačano pa je mastno dobro... seveda, če ti je motiv denar, potem lahko pozabiš na vse drugo - gori se družiš samo s sodelavci. lahko pa probaš delati kot čistilka, tudi te rabijo. sicer pa upam, da ti bo uspelo kaj najti, četudi brez vez - po internetu. |
Dodan: 10. 08. 2006 @10:13:21
|
Odgovori |
| Hej puj...Hvala za info. Me pa zanima, ce mi mogoce lahko kaj vec napises na moj mail, mogoce tudi mail, od tega znanca, ce ne prosim prevec. Mam se kar nekaj vprasanj in dilem...sm preprican, da bi mi blo to ful v pomoc. Nekako mam idejo v glavi, nevem pa se, ce se bo vse realiziralo, ampak zbiram info... Se moj email: freebirdadventure@googlemail.com LP |
Dodan: 10. 08. 2006 @12:46:37
|
Odgovori |
| puj - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Hej! Žal sem tistega moža spoznala le enkrat, tako da nimam njegovega kontakta. Je pa povedal, da je šel v Norveško, ko je delal pri neki firmi, in da so slučajno takrat rabili nekoga za delo na ploščadi, inženirja, pa je šel. Je rekel, da je zgoraj celo mesto, samo pač vse pod kontrolo, vse prek računalnikov tudi; to pa zato, da vejo, koga imeti na muhi, če do česa pride. Ful je bilo sranje, ko se je nekaj let nazaj potopila ena od ploščadi v norvešškem morju. v glavnem so zaradi tega poostrili nadzor. tak da, ta 'znanec' v bistvu ni znanec, samo to kar mi je povedal, me je prepričalo, da jaz recimo ne bi šla tja delat, ker imam rajši celino in naravo:) če bi lahko, bi ti pomagala. upam, da ti bo uspelo kaj najti po netu ali pa... kar direkt kontaktiraj naftaše, pa vprašaj, če koga rabijo. napiši, kaj znaš delati, pa da ti ni fizično in psihično pretežko, potem pa samo čakaj... Je pa nekoč en prijatelj od tete delal na Nizozemski ploščadi, samo je mu bilo po par letih dovolj. Zdaj ne vem več, kje živi. Oba, ki sem ju spoznala, pa sta hodila pogosto domov, ker so potni stroški z onega konca ob taki plači zanemarljivi. |
Dodan: 13. 08. 2006 @19:53:01
|
Odgovori |
| nik - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| mene tut zanima delo na ploščadi, predvsem zaradi denarja:)) in me zanima, če si uspel zbrati kakšne koristne informacije in, če bi mogoče lahko šla skupaj? mislim, da je lažje, če sta 2;) Če te zanima, da bi šla skupaj mi piši na : magic.nik@gmail.com |
Dodan: 16. 08. 2006 @05:37:38
|
Odgovori |
| florjan - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
ojla! a je mogoče že kej novga za delo na naftni ploščadi. tudi jaz že ure in ure, dneve in dneve tipkam, pa mi ne uspe ravno najti prave strani, kjer bi dobil koristne informacije. če se je najdl kej bi lepo prosil za informacije, pa gremo pol trije ke gor al pa ke dol..... ;) lahko tudi po meilu: florjan.svetina@skavt.net ali telefonu 051/341-651. upam, da se slišmo al pa vsaj potipkamo. lp florjan |
Dodan: 06. 10. 2006 @19:22:09
|
Odgovori |
| denis - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| no ne verjamem da bi statoil zgresil, pa vendar: http://www.statoil.com/statoilcom/po/nr303104.nsf?OpenDatabase&lang=en sicer se pa ne bo tezko spomnat se kakega imena naftnega koncerna, da boste pogooglali. |
Dodan: 20. 10. 2006 @15:16:00
|
Odgovori |
| denis - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| ce link ne dela http://www.statoil.com/jobb upam da je ta kul pa srecno na morju |
Dodan: 20. 10. 2006 @15:21:20
|
Odgovori |
| simon - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Tisti link ne dela. Če kdo dobi kakšne konkretne informacije naj prosim napiše. Jaz bi tud šel tako da bi bičli že štije. LP |
Dodan: 27. 10. 2006 @21:40:36
|
Odgovori |
| $ - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
jst bi biu ps peti!nujno rabm dnar!če kdo kej ve naj mi piše na blazson@hotmail.com hvala |
Dodan: 28. 10. 2006 @13:03:50
|
Odgovori |
| vinko - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| če ima kdo kakšno pravo informacijo jo lahk pošlje tud men,hvala abcx@email.si |
Dodan: 28. 10. 2006 @13:58:27
|
Odgovori |
| simon - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| A se splača oz. je kdo prijavljen na tej strani: http://www.oilcareer.com/index.htm Ali je to samo proč vržen denar? Naj kdo pove če je že kdo prijavljen na omenjeni strani. Me pa tudi zanima, če kakšen Slovenc dela na ploščadi bilo kje? |
Dodan: 28. 11. 2006 @18:05:39
|
Odgovori |
| nino - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| jst delam |
Dodan: 28. 01. 2007 @22:28:50
|
Odgovori |
| alak - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
Nino a mi lahko posreduješ kakršnekoli informacije ki bi mi pomagali priti na naftno ploščad alakkala@mail386.com |
Dodan: 31. 01. 2007 @12:49:31
|
Odgovori |
| uf - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
nino tut jest bi te prosu če bi mi lahko posredoval kake informacije za delo na ploščadi! hvala moj mail: frelihorama@gmail.com |
Dodan: 13. 02. 2007 @12:37:28
|
Odgovori |
| dv - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| nino - če imaš kakšne info, bi tudi jaz prosil, da mi jih pošlješ na mail: dva_wolk(at)email.si |
Dodan: 28. 02. 2007 @11:34:55
|
Odgovori |
| matyaz - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| jz bi tud prosu za kakršnekoli informacije: matyazh@gmail.com lp |
Dodan: 05. 03. 2007 @08:53:54
|
Odgovori |
| MIKI - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| BI LAHKO BOBIL TUT JEST PODATKE ZA DELO NA NAFTNI PLOŠČADI HVALA |
Dodan: 05. 03. 2007 @21:49:21
|
Odgovori |
| MIKI - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| ŠE MOJ MEIL:uros_celebic@yahoo.com |
Dodan: 05. 03. 2007 @21:54:34
|
Odgovori |
| motorhead - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
Helo, Kdo ve kaj novega glede oilplatform dela? Kakršnekoli informacije glede zadeve,,,prosim na moj mejl blazblaz@gmail.com Hvala |
Dodan: 15. 03. 2007 @12:50:13
|
Odgovori |
| MIHA - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Nino mene tudi zanima delo na naftni ploščadi,pa bi prosiv če bi mi lahko posredovav informacije o tem kaj,kje delaš?in kako si si sploh to zrihtov! Če mi lahko pošleš na meil:kos_tjasa@email.si ali pa če mi narediš neodgovorjenga na 051 341163,pa te bom poklicov Hvala !raje vidim če me pokličeš! Če pa ima kdo drug info. o tem bi vas pa enako prosiv za pomoč hvala |
Dodan: 18. 03. 2007 @14:08:12
|
Odgovori |
| franci - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| živjo MENE pa ful zanima za to naftno ploščad res fulful sm zaintereseran pa če bi mi kdo prosm povedu kako in kaj RES LEPO PROSM pa že v naprej se zahvaljujem kontakterajte me na prule67@siol.net HVALA. |
Dodan: 25. 04. 2007 @20:37:01
|
Odgovori |
| joeyboy - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| nino verjetn mal laže. |
Dodan: 25. 04. 2007 @21:06:14
|
Odgovori |
| TOMZI - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| MENE TUDI ZANIMA DELO NA NAFTNI PLOŠČADI,EVENTUELNO ŠE KAKO DRUGO BOLJE PLAČANO DELO. NUJNO,IMAM FINANČNE TEŽAVE,KAKRŠNEKOLI INFO pandica100@yahoo.com |
Dodan: 01. 07. 2007 @15:55:20
|
Odgovori |
| Challenge - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Tudi mene zanima kako dobro plačano delo v tujini,vendar z iskanjem dela na naftni ploščadi brez uspeha:)Baje da je lažje dobiti job v gozdrastvu ali ribištvu(Švedska,Norveška)ki je prav tako odlično plačano(cca 7000€ mesečno)pa še manj rizično je.Če kdo ve za kako konkretno informacijo bi prosil če mi jo lahko posreduje.Lp |
Dodan: 01. 07. 2007 @16:03:19
|
Odgovori |
| http://www.seasonalwork.dk/ |
Dodan: 07. 07. 2007 @16:49:49
|
Odgovori |
| f - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Je pa res da se je treba za na dansko dovolj zgodaj prijavit ker mamo zelo močno konkurenco (poljaki:)... Letos sm zamudu, upam pa da bo naslednje leto uspelo. |
Dodan: 07. 07. 2007 @16:51:37
|
Odgovori |
| Izidor - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI,RIBIŠTVO,GOZDARSTVO,DOBRO PLAČANO |
| Zanima me dobro plačano delo na naftni ploščadi,kjerkoli,kadarkoli ali delo v gozdarstvu,ki ne zahtevajo izkušenj oz. izobrazbe...Vsaka info bi bila zlata vredna. Lep pozdrav v upanju na feedback . LP ,izidor |
Dodan: 30. 07. 2007 @19:56:25
|
Odgovori |
| Izidor - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI,RIBIŠTVO,GOZDARSTVO,DOBRO PLAČANO |
| Zanima me dobro plačano delo na naftni ploščadi,kjerkoli,kadarkoli ali delo v gozdarstvu,ki ne zahtevajo izkušenj oz. izobrazbe...Vsaka info bi bila zlata vredna. Lep pozdrav v upanju na feedback . LP ,izidor |
Dodan: 30. 07. 2007 @20:44:50
|
Odgovori |
| Izidor - Re: DELO NA NAFTNI PLOĹ ÄADI ALI DOBRO PLÄANO DELO V GOZDARSTVU Ĺ VEDSKA |
| Prosim za kakrĹĄnokoli informacijo glede dela na naftni ploÄĹĄadi ali v gozdarstvu v Skandinaviji,NorveĹĄka .... slowman64@gmail.com |
Dodan: 31. 07. 2007 @08:47:42
|
Odgovori |
| izidor - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Če ti je uspelo do informacije za katero sprašuješ,prosim posreduj še meni na telefon 051 672 805 ali po mailu slowman64@gmail.com .Mogoce bi sla lahko delat skupaj,mislim da je tako lazje.Srecno. |
Dodan: 31. 07. 2007 @08:51:56
|
Odgovori |
| Nino,prosil bi te za to kam se obrnit za to delo ,ki ga delaš ali si ga dellu.Če si ga delu si full denarja,a kljub temu bi se ti zahvalil s kišto pira ali še čim. 051 672 805 slowman64@gmail.com |
Dodan: 31. 07. 2007 @09:04:14
|
Odgovori |
| Če ti je uspelo do informacije za katero sprašuješ,prosim posreduj še meni na telefon 051 672 805 ali po mailu slowman64@gmail.com .Mogoce bi sla lahko delat skupaj,mislim da je tako lazje.Srecno. |
Dodan: 31. 07. 2007 @09:07:49
|
Odgovori |
| izidor drinovec - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Zanima me delo mna naftni ploščadi,kako priti gor brez neke posebne izobrazbe. Isto velja za delo v gozdarstvu in 7ali ribištvu,ki ga omenjajo kot dobro plačano,ima kdo idejo kam se obrniti,ne mislim razne spletne strani ,ki zahtevajo konkretno izobrazbo in kup papirjev,da se sploh lahko prijaviš ampak konkretno naslov ali kontaktno osebo,ki ti zrihta delo brez birokratskega sranja. Zelo bi bil hvaležen in če dobim delo se zmenimo za na pjačo Iztok( slowman64@gmail.com) |
Dodan: 03. 08. 2007 @16:14:59
|
Odgovori |
| Todor - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Iztok proso bi te,če me lahko kontaktiraš z konkretnimi info., ker sem tako fizično kot psahično pripravljen delat na naftni ploščadi. Pa bi šli skupaj delat. email - todorkoscica@yahoo.com |
Dodan: 18. 10. 2007 @15:38:19
|
Odgovori |
| tomaz - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Iščem delo v tujini,naftna ploščad ali podobno,znam angleško,sem vajen težkega in 16urnega delavnika. Karkoli na gsm 031/777587 ali mail: pandica100@yakoo.com |
Dodan: 31. 10. 2007 @13:57:35
|
Odgovori |
| Rob - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Najboljše info dobiš na www.bohrinsel-arbeiter.de, prijava za ploščad te pa stane okoli 25€. |
Dodan: 04. 12. 2007 @13:01:54
|
Odgovori |
| kako veš,a si probal,karkoli,info,bi mi koristilo 031 777 587 ali pandica100@ahoo.com |
Dodan: 18. 12. 2007 @14:39:48
|
Odgovori |
| alek - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
hei a mi lahko gdo da kaksne informacije za to delo to bi jas tut šel lahko se pa zmenimo in nas gre več skupi tja. email dusan.klinc@triera.net lp čaw |
Dodan: 29. 12. 2007 @03:01:41
|
Odgovori |
| dejan - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| zanima me delo na ploščadi... iskal na statoil.com, pa na oni strani ko treba plačat za informacije www.oil-rig-worker.com/ pa nič.. prosim če ima kdo kakšno informacijo ker bi res šel delat gor, naj mi PROSIM odgovori na dcas@email.si |
Dodan: 09. 01. 2008 @02:29:06
|
Odgovori |
| Grega - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| A je kir kej zvedu za delo na ploščadi jz bi šeu prec delat bilo kej po poklicu pa sem auto ličar hvala za informacije |
Dodan: 11. 01. 2008 @23:37:59
|
Odgovori |
| Grega - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| A si mogoče ze kej zvedu |
Dodan: 11. 01. 2008 @23:48:51
|
Odgovori |
| TDI - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Ha ste vsi obupal gregatu se neki odpira pa vam jez mislm de bo hmal dobu ta skrivnostn šiht |
Dodan: 14. 01. 2008 @21:10:26
|
Odgovori |
| A ni nobenga več zanimanja ali ste dobil kaksno novo stran ja jez nevem napišite vsaj >ko te jebe |
Dodan: 20. 01. 2008 @23:52:24
|
Odgovori |
| Ko te jebe |
Dodan: 21. 01. 2008 @23:45:15
|
Odgovori |
| jure - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| TDI,nauči se pisat po slovensko,ker pišeš na ravni šolarčka s fužin |
Dodan: 01. 02. 2008 @22:47:27
|
Odgovori |
| Ti pa najprej zase poskrbi p... p... pretrgan pa se ne utikaj za vsako figo |
Dodan: 10. 02. 2008 @16:27:22
|
Odgovori |
| Pisal bom pa tko,k bo men pasal. |
Dodan: 10. 02. 2008 @16:30:21
|
Odgovori |
| jure - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| tdi-kaj si zakuhu? veš kaj pomen tdi-traktor diesel |
Dodan: 14. 02. 2008 @22:27:42
|
Odgovori |
| Kaj smo tle ze na drugo temo prešli. Noben več ne napiše če je kaj novga za delo v tujini,karkoli konkretnega,naftna ploščad ali kaj bolj plačanega. Kakršnekoli info pandica100@yahoo.com |
Dodan: 14. 02. 2008 @22:30:25
|
Odgovori |
| Po poklicu sem mehanik in strojnik tak da mi ne rabis govort kaj pomeni TDI pac sem si dal tak uzdevek ja Tomo kaj novga bo treba zvedet a si sploh kaj zvedel? |
Dodan: 14. 02. 2008 @23:36:31
|
Odgovori |
| enej49 - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Živjo Challenge,a si mogoče kakšne uporabne info dobu glede gozdarstva,ribištva al pa naftna ploščad,sem tovornjakar-mogoče se pa najde kej,lp,Boris. inzalb@yahoo.com |
Dodan: 01. 03. 2008 @16:01:18
|
Odgovori |
| Kristy - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Ohh, sej ne morem verjeti, da bi se toliko ljudi odločilo iti na odprto morje samo zaradi denarja. To me zelo skrbi. Jaz sem trenutno na Norveškem 3 mesece, nekaj sem že vidla, nekaj pa upam, da še bom. Se mi zdi, da preden se odpravljaš v tujino se ti vse zdi tako uizi, ko pa prideš nekam, je pa mal jeba z resident permit, z work permit (jah, to moraš nekako imeti, če želiš delat), pol rabiš bančni račun in D number...za kar moraš tudi kar nekaj časa čakati. Potem pa kar se tiče zaslužka...sej so najbrž dobri, samo potem spet pot stane, pa hrana (sicer osebno res ne vem kako je to urejeno, če greš delat na naftno ploščad)...ampak, se mi zdi, da se polovica ljudi sploh ne zaveda, kam res želijo iti, samo da bi šli. Pa ni tako lahko, me res zelo na mojega brata spominjate :), on bi šel, kamorkoli, brez znanja, samo da denar dobi, NO GO. Najbrž se kje že da, samo...dejte se prej res dobr pozanimat, mal si preberte glede države kamor bi šli, glede podjetja, glede jezika (če je obvezen, da ga znaš...vem, da tle na Norveškem ful težijo glede jezika)...in še miljon drugih stvari. Ne silit preden nimate pojma, ker boste razočarani šli nazaj v Slovenijo (če ne boste brez dnarja kar štopali nazaj). Sploh si ne morem predstavljati kakšni grozni pogoji morajo biti na naftni ploščadi...ravno sem prišla iz severnega mesta Tromsø, pa smo šli na eno goro, pa je bilo tako mrzlo, da bi me skor kap...no, po moje je na naftni ploščadi x10. Lepo se imejte, lp iz Osla! |
Dodan: 12. 03. 2008 @12:02:36
|
Odgovori |
| Pu kiri šiht! |
Dodan: 13. 04. 2008 @23:31:50
|
Odgovori |
| Jani - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Enej49 si mogoce kaj zvedel ce si mi loh napises sem gor tle k jez zvim bliz pravjo da en dela na naftni ploscadi sam ga ni nikol doma kaksn nasvet al pa kej tazga |
Dodan: 05. 08. 2008 @20:14:36
|
Odgovori |
| brent - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Poznam mamo, katere sin je redno zaposlen v ameriškim naftnem podjetju in dela na naftnih poščadih že nekaj let. 1mesec dela, 1mesec frej,1mesec dela,1mesec frej in tako naprej. In ga tudi ni skoraj nikoli videti (1x na leto), to pa zato, ker mu je tolk fajn, drugje. Popolnoma nič ne pogreša Slovenije, že to pride samo zaradi mame, pa še takrat hoče čimprej ven it. Delo ima zelo rad, ima tudi službeno hišo, plače toliko, da lahko živi dokaj luksuzno življenje in sedaj bo še svoji mami uredil stanovanje v tuji. So tudi uspešne zgodbe iz tujine. |
Dodan: 06. 08. 2008 @11:54:29
|
Odgovori |
| A ves kaj več mogoce kako je priseu not al pa kaj tazga bi prav lepo prosil |
Dodan: 06. 08. 2008 @19:23:36
|
Odgovori |
| Čisto vse si je sam zrihtal. Od dodatnega izobraževanja, kontaktov,... in se je fino namatral preden mu je uspelo. Da bi kaj konkretno izvedel, kam točno se obrnit, ti žal ne morem pomagat. Sam osebno ga ne poznam, se je pa že nekaj ljudi obrnilo na njega, vendar mi je bilo dano v vednost, da konkretnih informacij ne daje. Mama pa tud noče vrtat v njega in je rajši vesela, ko vidi, da je zadovoljen z življenjem in da je dobil delo, ki si ga je želel. Tako je to. |
Dodan: 06. 08. 2008 @21:17:34
|
Odgovori |
| Ja hvala vseeno jaz pravim vprasat ni greh ne itak pa ze vrtam tok casa da bom najbrz odnehal |
Dodan: 06. 08. 2008 @21:46:24
|
Odgovori |
| Če ti to delo predstavlja veselje, nevem zakaj bi sploh odnehal?! Ta tip ni odnehal in je bil isto sam kot ti, njemu je uspelo in se je pač odločil da ne bo delil informacij kako mu je. Tebi še ni,in ko ti bo, boš mogoče ti tisti, ko boš lahko nekomu olajšal pot, kar pa ni bistvo. Bistvo je, vztrajnost in na polno kontaktirat ljudi v podjetjih, kjer si povečaš možnosti za dobre usmeritve in še boljše povezave. Lp |
Dodan: 06. 08. 2008 @22:39:38
|
Odgovori |
| Mogoce mas prav hvala za spodbudo |
Dodan: 06. 08. 2008 @23:23:28
|
Odgovori |
| Primeri del, ki so povezana s to dejavnostjo. Beispiele der Zugangsberufe und Jobs die auf Nordsee Ölplattformen ausgeübt werden: Bohrmannschaft Kranführer - Baugeräteführer, Schlosser, Schweißer, Roughneck (Bohrhelfer, Arbeiter, Hilfskraft), Floorman (Bohrhelfer, Arbeiter, Hilfskraft), Shakerman (Bohrhelfer, Bohrvorarbeiter, Hilfskraft), Lead Floorman (Bohrhelfer, Bohrvorarbeiter, Hilfskraft), Vorarbeiter für Hilfskräfte, Bohrinselarbeiter, Roustabout (Deckarbeiter, Hilfskraft), Bohraufseher, Schichtleiter, Bohrführer, Bohr- und Fördertechniker, Turmsteiger, Ölbohrinselarbeiter, Bohrhandwerker, Bohringenieur, Dipl. - Ing. Fachrichtung Geotechnik und Bergbau, Deckshelfer, Decksmann, Matrose, Facharbeiter - Deck, Bohraufseher - Nachtschicht, Bergbauingenieur, Bohrmeister, Richtbohringenieur, Servicemechaniker, Maschinenwärter, Baumaschinenmechaniker, Maschinenbau - Helfer, Mechaniker - Helfer, Montage - Helfer, Ölarbeiter, Bohr- und Produktionsarbeiter, Hafenarbeiter. Bohrinsel Servicemannschaft Koch, Bäcker - Konditor, Fleischer, Lagerarbeiter, Stewardess, Wäschereipersonal, Bürokaufmann, Fachlagerist (Gabelstaplerfahrer), Rettungssanitäter, Sanitäter, Rettungsassistent, Krankenschwester, Krankenpfleger, Steward, Küchenhilfe, Servicekraft, Fachkraft für Lagerlogistik, Disponenten - Lager, Speditionskaufleute, Windows Betriebsspezialist, PC - Systemberater, Elektroniker - Energie- und Gebäudetechnik, Informations - und Kommunikationstechnik und Automatisierungstechnik, Systemelektroniker, Elektrotechniker - Konstruktion/Fertigung (DV-Technik), Fernsehtechniker, Fachmann für Systemgastronomie, Hausmeister, Logistikpersonal, Instandhaltungs Personal, Arzt, Kantinen Service Personal, Betriebswirt - Hotel- und Gaststättengewerbe, Assistent für das Hotel- und Gaststättengewerbe (HBFS), Handelsfachwirt, Versorgungs - Fachmann, Großküchen - Koch, Verwaltungsassistent, Küchenmeister, Jungkoch, Hotelfachmann, Restaurantfachmann, Catering Manager, Kantinen Manager, Betriebsleiter Offshore Catering, Betriebs - Assistent Catering, Reinigungsmitarbeiter, Teamleiter (Kantinenbetrieb), Hotelkaufmann, Software Entwickler, ROV Techniker, ROV. Pilot, Projekt Ökonom, Kantinen Mitarbeiter, Kantinen Betriebsleiter, Software Systementwickler, Microsoft Systemspezialist, Microsoft Anwendungsentwickler, Isolierer, EDV Berater, Assistent für Automatisierungs und Computertechnik, Kommunikationselektroniker - Telekommunikationstechnik, SPS Fachkräfte, Kommunikationselektroniker - Funktechnik, WEB - Programierer, Elektroniker - Informations- und Telekommunikationstechnik, Offshore Netzwerk Administrator (IT), Service Monteur, Trockenbaumonteur, Ausbaufacharbeiter - Schwerpunkt Isolierarbeiten, Heizungsmonteur, Wärmebehandlungs - Facharbeiter. Ingenieure und Dipl. Ingenieure der Fachrichtungen: Bau, Bauzeichnung, Stahlbau, Konstruktion - Statik, Entwicklung, Fertigungstechnik, Maschinenbau, Elektrische Energietechnik, Elektrotechnik, Automatisierungstechnik, Petroleum, Prüffeld, Rohrkonstruktion, Nachrichten und Kommunikationstechnik, Sicherheitstechnik, Entsorgungstechnik, Umweltschutz, Betriebstechniker - Meß- und Regeltechnik. Energieelektroniker - Anlagentechnik, Elektroniker - Automatisierungstechnik, Instrumententechniker, Automatisierungstechniker, Energieanlagen - Elektriker, Ausbau - Helfer, Schaltschrankkonstrukteur, Hubschrauberpilot, Onboard Geophysiker, Elektroinstallateur, Industriesystemtechniker, Nachrichtentechniker, Security (Sicherheitspersonal), Informatikkaufmann, Industriekaufmann, Fachkraft für Umweltschutztechnik, Feuerwehrmann. Bohrinsel Wartungsmannschaft Maler- und Lackierer, Elektriker, Gas- und Wasserinstallateur, Konstruktionsmechaniker, Maschinisten - Motorenschlosser - Maschinenbau (Kfz. - Mechaniker), Gerüstbauer (Dachdecker - Maurer), Turmmontagearbeiter, Industriekletterer, Maschinenschlosserhelfer, Medizinisch Technischer Assistent, Zimmerer, Schiffszimmerer, Schreiner, Tischler, Elektromaschinenbauer, Rohrschlosser, Maschinenbaumechaniker, Anlagenmechaniker, Industrieelektroniker - Produktionstechnik, Autogenschweißer, Elektroanlagenmonteur, Werftschweißer, Gerüstbauhelfer (mit VCA oder SCC), Sandstrahler - Oberflächenbehandler, Elektroniker - Gebäude- und Infrastruktursysteme, Elektroniker - Betriebstechnik, Bohrinselarbeiter, Feinwerkmechaniker - Maschinenbau, Elektroanlageninstallateur. Ingenieure und Dipl. Ingenieure der Fachrichtungen: Maschinenbau, Schiffbau - Schiffstechnik, Betrieb, Heizungs-, Lüftungs- und Klimaanlagen (HVAC), Lüftungstechnik, Schweiß, Projekt (Rohrleitung), Maschinenbau (Rohrleitung). Montageschlosser, Industriemechaniker, Industriemaler, Wartungsmonteure, Rohrleitungstechniker, Betriebselektriker (Energieanlagenelektroniker), Bergmechaniker, Instandhaltungstechniker, Elektromechaniker, Heizungsbauer, Elektromaschinenmonteur, Metallbautechniker, Kälteanlagentechniker, Fernmeldeanlagenelektroniker, Reinigungs- u. Hilfskräfte, Maler- und Lackiererhelfer, Bordmonteure, Taucher, Schiffbauer, Hydrauliktechniker, Elektromechaniker - Service und Reparatur, Zentralheizungs- und Lüftungsbauer, Korrosionsschützer, Klempner, Monteur für Sanitär, Wärme- und Kühlanlagen, Wärme-, Kälte- und Schallschutzisolierer, Isolierfacharbeiter, Kälteanlagenbauer, Heizungs- Lüftungs- und Klimatechniker, Anlagenmechaniker - Versorgungstechnik, Anlagenmechaniker - Schweißtechnik, Korrosionsschutztechniker, Facharbeiter für: Hochdruckreinigung, Oberflächenbehandlung, Korrosionsschutz und Sandstrahlen, HSL - Installateur, Blechschlosser, Bauschlosser, Bauschlosserhelfer, Elektromonteur, Werkzeugmechaniker - Formentechnik, Tribünenbauer, Mechatronikingenieur, Anlagenelektriker, Anlagenmonteur, Betriebsschlosser, (Schmied, Landmaschinenmechaniker oder artverwandte Berufe), Rohrschweißer, Stahlbauschlosser, Prozessleitelektroniker, Umweltschutztechniker, Anlagenmonteur - Telekommunikationstechnik, Maschinenbautechniker, Mess- und Regelmechaniker, Getriebeschlosser, Industrierohrleger, Montagemechaniker, Baumaschinenschlosser, Mechatroniker -Fachrichtung Kältetechnik. Maschinen/Schiffsmannschaft Kapitän und Leiter der Offshore Maschinenanlagen - Offshoreanlagen Manager, Zweiter Technischer Schiffsoffizier, Schiffsbetriebsoffizier - Fachrichtung Nautik - Technik, Schiffsbetriebsleiter, Nautischer Schiffsoffizier, Schiffsmechaniker, Maat, Leiter der Maschinenanlage, Erster Ingenieur, Dritter Technischer Schiffsoffizier, Schiffsmaschinist, Obermaat, Bootsmann - Schiffsmechaniker, Funker, Schiffselektriker, Schiffselektrotechniker, Schiffssicherheitsoffizier, Leitstellenpersonal, Motorenwärter - Schlosser, 1. Steuermann, Schiffsbetriebstechniker, Ingenieur Schiffsbetriebstechnik/ Anlagenbetriebstechnik, Schiffsbetriebsmeister, 1. und 2 Offizier, Nautischer Wachoffizier, Technischer Wachoffizier, Schiffsmaschinist. Bohrinsel Produktionsmannschaft Raffinerie - Fachleute, Mechatroniker, Rohrleitungsbauer, Chemielaborant, Schweißfachkraft - Schiffbau, Anlagenelektriker - Elektroanlageninstallation, Explorationsgeologe. Ingenieure und Dipl. Ingenieure der Fachrichtungen Lagerstätten, Chemie, Produktion, Produktionstechnik, Petrophysik, Petroleum, Geodynamik, Geophysiker, Maler (Vorarbeiter), Geowissenschaften, Geotechnik und angewandte Geologie, Hydrographische Vermessung, Bergtechnik, Verfahrenstechnik und Chemische Industrie, Brunnen, Qualitätssicherung, Prozess, Fertigungstechnik, Elektrische Energietechnik, Konstruktiver Ingenieurbau/ Stahlbau, Vermessungswesen, Versorgungstechnik, Maschinenbau, Fertigungstechnik (Rohrleitungssysteme), Wirtschaft. Metallbauer, Seismologe, Produktionstechniker, Produktionsfachkraft - Chemie, Fördermeister, Bohrungsgeologe, Geologietechniker, Chemietechniker - Produktionstechnik, Tiefbohrtechniker, Bautechniker, Dipl. - Geologe, Dipl. - Mineraloge, Lagerstätten Geophysiker, Bohrtechniker, Offshore Produktionstechniker, Produktions Geologe, Produktionschemiker, Chemikant, Techniker - Vermessungstechnik, Techniker - Elektrotechnik, Brunnen Service Techniker, Technischer Betriebswirt - Chemie, PVT - Analytiker, Elektroniker - Maschinen und Antriebstechnik, Energieelektroniker - Anlagentechnik, Elektroniker - Automatisierungstechnik, Instrumententechniker, Geophysiker, Petroleum Ökonom, Techniker - Versorgungstechnik, Lagerstätten Geologe, Verfahrenstechniker, Produktionsmitarbeiter, Chemiefacharbeiter. Dela kolikor hočeš ;) |
Dodan: 09. 08. 2008 @13:31:50
|
Odgovori |
| ZeMo - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| a ste že najdl kj info. za delo na naftni ploščadi me to zlo zanima... če kdo kj ve prosim... zemoa1@gmail.com |
Dodan: 14. 08. 2008 @18:15:11
|
Odgovori |
| Zemo saj vidis kaj so zvedl probaj it na zavod za zaposlovanje mal zatezit ce bodo hotli kaj slisat |
Dodan: 16. 08. 2008 @21:46:40
|
Odgovori |
| . - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Ja pa še kej, na slovenskem ZZZ bodo mislili, da hoče it na bencinsko črpalko delat. Briga njih za naftno ploščad. Pokliči na npr. Shell, kontaktiraj kadrovsko, kater kader trenutno iščejo, kakšne zahteve imajo, ipd.. |
Dodan: 16. 08. 2008 @22:41:41
|
Odgovori |
| Ja potem mu pa ti povej k si tako pameten povsod mors uprasat pa se nic ne ves |
Dodan: 18. 08. 2008 @21:46:06
|
Odgovori |
| . - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Sej si lepo povedal, povsod moraš vprašat, tud direktorja, če je treba. Sprašuj tam kjer bi rad delal, al se pa še naprej sam sebi smili. |
Dodan: 18. 08. 2008 @22:06:50
|
Odgovori |
| Jaz imam cist cool siht tok da si se ne smilim :) |
Dodan: 19. 08. 2008 @17:31:31
|
Odgovori |
| marko - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| prosim če mi lahko posreduješ podatke kam naj se prijavim za delo na naftni ploščadi hvala.l.p |
Dodan: 21. 09. 2008 @18:28:49
|
Odgovori |
| Lahko pa pridete delat tud semi v Alberto - Kanada kjer boste delali na kopnem in boste tudi skoraj toliko zasluziliali pa tudi vec - odvisno |
Dodan: 23. 09. 2008 @04:29:48
|
Odgovori |
| pr - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Pozdravljeni, Za zacetek naj vam razkrijem nekaj glede naftnih ploscadi: Prvic:Ce nimate preteklih izkusenj v pomorstvu ne rabite sploh razmisljat o delu na naftni ploscadi. Drugic:najbrz bo koga zanimalo od kje jaz vse to vem...naj vam razkrijem skrivnost:Delam v pomorstvu in imam zelo veliko prijateljev,ki delajo na naftni ploscadi in so delali na naftni ploscadi.Ce pa imate izkusnje v pomorstvu imate pa sigurno kaksen uporaben podatek od sodelavcev tako kot jih imam jaz na tone! |
Dodan: 24. 09. 2008 @13:08:46
|
Odgovori |
| aaa - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| in kaj ma pomorstvo veze z naftno ploščadjo... a se ti zavedaš da gor rabijo tako kuharje, inženirje kot fizikalce |
Dodan: 24. 09. 2008 @13:18:34
|
Odgovori |
| pr - Re: DELO NA NAFTNI PLOŠČADI |
| Najprej se nauci izrazat!Ne rece se fizikalci ampak nizja posadka! Sem pa zelo radoveden glede porekla vasih podakov.Ce veste,da rabjo kuharje in ostalo sestavo posadke in ce ste ze bili v teh 'vodah' ne vem zakaj ne posredujete vasih zvez ostalim obiskovalcem foruma.Pa to o 'zavedanju necesa' drugic lahko obdrzite zase!V zivljenju sem deloval v najbolj neprijaznih okoljih nasega planeta in take izjave nekoga,ki je vse zivljenje v objemu toplega doma,v druzbi svojih bliznjih in vsak dan 10x na kavici z svojimi prijatelji ob premlevanju vsakdanjih tracev in ne ve kako je delati zunaj na polarnem mrazu ali peklenski tropski vrocini seveda nemorem jemati resno!Pa brez zamere! |
Dodan: 24. 09. 2008 @13:41:58
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Ali zaupate v on-line rezervacije (letalskih kart, potovanj, zavarovanj)?
|