Mislm it okrog maja, čas potovanja okoli 3 mesece. če ima kdo namen bit ali iti tja dol v tem času, nej pošle mejl:)
lp
apolix@gmail.com
pa pojdi sam, ker boš tako in tako srečal ogromno sorodnih duš
MOGOCE TAKO SPOZNAS SORODNO DUSO, TUDI JST SEM JO NA ENAK NACIN, KOT OT POCNES TI.
LP
ojla
nnujno me zanima kako ste se lotili tega potovanja. Letim v Bangkok, nazaj iz Saigona. Čas 2meseca. Pa se ne morem odločiti ali šel iz Tajske čez Laos v Vietnam ali čez Kambodžo..imam par variant pa či mi lahko kdo pove ki je bil če je možno v takem času..
BKK-na jug Ko Tao,Similiani in Samui,nato nazaj do Pattaye-Ko Chang,Ko Kut-Kambodža (Sihanoukville)-Phnom Penh-Saigon-direkt na S.Vietnama in nato počasi do Saigona nazaj
BKK-Pattaya-Ko Chang-Ko Kut-Kambodža(Sihanoukville)-Phnom Penh-Laos(4000islands)-proti S.Laosa in iz tam do Hanoia-proti Saigonu
BKK-jug Tajske- BKK-Vientiane-Luang Prabang-Hanoi-Sapa-na jug so Saigona
To so okvirne poti,ki jih gledam po zemljevidu,preko interneta,zato bi mi ful pomagal če bi mi svetoval oz. povedal kako ste šli. Na S.Tajske me ne vleče(Chang Mai pa to..), bolj morje pa to..
No hvala, upam da je šel že kdo v tej smeri..lp
a noben ni šel? ker res si ne znam predstavljati a imam dovolj časa da grem čez laos al ne..
pattayo raje izpusti, je grdo mesto z natrpanimi plažami in umazanim morjem. meni sta bli še tisti dve uri preveč.
|
25.05.2013
|
|
|
07.05.2011 - 07.05.2015
|
|
|
02.08.2013 - 04.08.2013
|
|