Stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Working Holiday Visa

Working Holiday Visa

Točen opis postopka za pridobitev vize

Pripravili smo opis korakov, ki so potrebni za uspešno zaprositev za working holiday vizo. V celoti zaprosiš za vizo preko spletnega portala imigracijske službe Nove Zelandije. Prijava je ob upoštevanju vseh navodil izredno enostavna in v povprečju vzame okoli 30 minut.

Osnovna stran za prijavo

Po pregledu prve spletne strani, ki podaja vse že znane informacije, je čistu na dnu strani¸ poglavje "How do I apply". Kot prikazuje slika spodaj, je potrebno klikniti na working holiday schemes online, ki je spletna aplikacija, preko katere zaprosiš za delovno vizo.

 

Po odprtju te strani, si je potrebno sprva ustvariti svoj profil, ki omogoča vstop v bazo (slika spodaj). Klik na "register here" te bo pripeljal v zavihek, ki je namenjen registraciji uporabnika. Navedi svoje osnovne podatke in naslov elektronske pošte, na katerega boš prejemal vse potrebne informacije ter tudi končno obvestilo o prejemu vize.

 

Nato vnesi svoje uporabniško ime in geslo (slika zgoraj) ter klik na login te bo pripeljal na tvojo osebno stran. Prek te strani urejaš vse potrebne stvari, ki jih potrebuješ pri zaprositvi za delovno dovoljenje. Kot lahko vidiš iz slike spodaj, je na desni strani v meniju "online services" treba klikniti na working holiday, ki je tista končna lokacija, na kateri dejansko začneš z aplikacijo.

 

V naslednjih korakih tako dejansko zaprosiš za vizo. Opozorili bi te, da skrbno prebereš vsa potrebna navodila in nato vpišeš podatke. Potrebno je izpolniti vsa okenca, ki so označena z rdečo zvezdico. Slika spodaj prikazuje, da je potrebno vsa 4 področja (torej personal, heatlh, character in working holiday specific) izpolniti in ko boš vsak posamezen korak uspešno zaključil, se bo le ta na koncu obarval zeleno (iz rdečega križca bo nastala zelena kljukica). Pri zavihku occupation details (personal) klikneš pod full list, ki ti bo ponudi nabor aktivnosti. Iz sledečih izbereš tisto ki ti ustreza in nato skopiraš kodo, ki se nahaja levo od nje, ter jo prilepiš v okence ter klikneš search. Isti postopek ponoviš pri opciji industry.

 

V kolikor postopka ne moreš končati, lahko kadarkoli aplikacijo shraniš in jo dokončaš kasneje. Ko bodo vsi 4. koraki končani in se obarvali zeleno klikni proceed ter nato odklukaj vse zahteve s čimer se zavedaš vseh pogojev in nato s korakom pay now zaključiš postopek. Če nimaš kreditne kartice, lahko plačaš pri nas z gotovino in plačali bomo namesto tebe.

Ko boš končal s plačilom je tvoja aplikacija končana. V nekaj dneh boš dobil obvestilo o odobritvi working holiday vize in tako si pripravljen da greš na pot.

Za informacije piši na delo@stapotovanja.com ali pokliči 040 822 558.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine
niso lhke : pomaga ja, tako
Dina, to niso enostavne stvari
mama, počakaj še z nakupom
Živjo tudi jaz iščem družbo
Novi apartmaji v Medulinu,samo še
Živjo! Doma sem iz okolice Postojne,
Pozdravljeni, A se je kdo udeležil
A bo mogoče v kratkem kakšen
Jaz nisem imel teh problemov,
Zaupaš mail pa te kontaktiram.
Tudi mi se odpravljamo decembra
Trajekt je iz Malage 36€!
taksi iz letalisca sem mislil
prodam po ugodnem tecaju 750
hej buba. sem zasledila da
ZIvjo ali lahko vprasam glede
Hej, imam nekaj vprašanj v
Iščem sopotnika/e za destinacijo Beograd
Letos imam namen kolesariti po
Pozdravljeni, Proim za kakršno koli informacijo
V drugi evropski državi članici
Ce si pogledas GDP neke
Kako do ISIC izkaznice?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90
 
STA potovanja Nova Gorica
Tolminskih puntarjev 4
5000 Nova Gorica
novagorica@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20


Kje nas najdete ...

© STA Potovanja. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™